• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع donya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

می‌تونستید به جای اجرای موسیقی با ساز، آواز سنتی یا کلاسیک داشته باشید. :-؟

سلام.
دیروز هم اومدیم بهتون گفتیم، برنامه تون برای سیزده آبان خیلی خوب بود. ( البته شاید یکی از دلایلش این بود که ما جلو ی جلو نشسته بودیم(: :> فارغ التحصیل خوشبخت!) و مشکل صدا و اینا نداشتیم).
به شخصه با تئاترتون خیلی حال کردم و واقعا" ناراحت شدم که بچه ها گند ِشو در آورده بودن و وسط اپیزود ها هی زر می زدن. :-L
موسیقی نداشتنتون واقعا" اونقد تو چشم نبود( ما هم سر جشن فارغ التحصیلی این بساط "ساز ممنوع" رو داشتیم.)

همین. خسته نباشید! :) ;)

دیره برای اینکه من بیام نظر بدم؟ :-"

+ خب اول از همه اینکه ستاره لایک! ما کل برنامه رو داشتیم ستاره رو لایک میکردیم :-" استایلت سر تئاترتون محشر بود 8-^

+ این مشکل آدمای ثابت تو همه ی برنامه ها تا حدی دیده شده! تو پایه ی شما تو چشم تره! هم برنامه ی پارسالتون هم برنامه ی امسالتون رو هم دیگه 6 تا آدم مختلف تو صحنه دیده نشدن! اینم احتمال تقصیر شماهایی که بودین نیست، تقصیر اوناییه که نمیان! کلا تو یه برنامه اینکه یه آدمی سر هم تئاترا و برنامه ها باشه حوصله ی جمع رو سر میبره! :دی

+ کلیپِ سایت عالی =)) فقط ما توقع داشتیم آخرش که میرسی سایت بهت بگن برو کلید بگیر ، بعد نشد! ولی کاملا توصیفِ حالِ ما بود 8-^

+ اون متنی که یکی اومد خوند، میدونین وقتی یه برنامه ای داره برای همه پایه ها اجرا میشه حسِ خوبی نداره اینکه مخاطب فقط خودتون باشین، ما دومیم، دوم بودن فلانه، اینا! خب اون 300-400 نفر دیگه که دارن برنامه رو میبینن که تزئیناتِ سالن نیستن که!

+ تئاترِ قافتون فازش چی بود؟ بنظر میومد که خیلی پشتش ایده و خلاقیت بود ولی نتونستین خوب پیادش کنین! نا مفهوم بود :-؟

+ کلا برنامتون رضایت بخش بود! :دی

+ جایزه به ما نمیدین؟ 8-^ قبلنا روزِ دانش آموز دوما یه چیزی به بقیه میدادنا ؛؛)

برنامتون خوب بود =D> :) فقط اختتامیه ک خب گفته شد ضعیف بود و اون کلیپ رنگ و اینا یه کم کلیشه بود و خب در کل با بقیه بچه ها موافقم ;D

پ.ن : فقط یه چی رو واقعن ندرکیدم تو برنامتون اینکه چرا آخرش اومدین رو سِن جمع شدین ؟! :-?

به نقل از MeLi :
دیره برای اینکه من بیام نظر بدم؟ :-"
نه خیلی ئم خوبه :>

+ این مشکل آدمای ثابت تو همه ی برنامه ها تا حدی دیده شده! تو پایه ی شما تو چشم تره! هم برنامه ی پارسالتون هم برنامه ی امسالتون رو هم دیگه 6 تا آدم مختلف تو صحنه دیده نشدن! اینم احتمال تقصیر شماهایی که بودین نیست، تقصیر اوناییه که نمیان! کلا تو یه برنامه اینکه یه آدمی سر هم تئاترا و برنامه ها باشه حوصله ی جمع رو سر میبره! :دی
این قضیه که کلا هست، ولی امسال اتفاقا آدمای تئاترا کاملا جدید بودن! فقط دونفر از امسالیا پارسالم بودن! نسترن و یاسی، - البته اون دو تا هم کلا خیلی تو چشم ن :-" - به جز این دو تا هیچ کدوم پارسال تو تئاتر نبودن! :د

+ کلیپِ سایت عالی =)) فقط ما توقع داشتیم آخرش که میرسی سایت بهت بگن برو کلید بگیر ، بعد نشد! ولی کاملا توصیفِ حالِ ما بود 8-^
:)) :-[ یکی دیگه از بچه ها هم میگفت فکر میکرده من میرم تو سایت میبینم اینترنت قطعه :)))

+ اون متنی که یکی اومد خوند، میدونین وقتی یه برنامه ای داره برای همه پایه ها اجرا میشه حسِ خوبی نداره اینکه مخاطب فقط خودتون باشین، ما دومیم، دوم بودن فلانه، اینا! خب اون 300-400 نفر دیگه که دارن برنامه رو میبینن که تزئیناتِ سالن نیستن که!
راست میگی ;D

+ تئاترِ قافتون فازش چی بود؟ بنظر میومد که خیلی پشتش ایده و خلاقیت بود ولی نتونستین خوب پیادش کنین! نا مفهوم بود :-؟
آقا بذارید در این یه مورد حرفی نزنم. :-" برداشت آزاد بود اصن. :د

+ کلا برنامتون رضایت بخش بود! :دی
:] مرسی که نظر میدین و این حرفا :دی
به نقل از جــــــــــــلاد لـــــاغر :> :
برنامتون خوب بود =D> :) فقط اختتامیه ک خب گفته شد ضعیف بود و اون کلیپ رنگ و اینا یه کم کلیشه بود و خب در کل با بقیه بچه ها موافقم ;D
پ.ن : فقط یه چی رو واقعن ندرکیدم تو برنامتون اینکه چرا آخرش اومدین رو سِن جمع شدین ؟! :-?
کلیپ رنگ؟ :-؟ کدومو میگی؟ :-?
پ.ن: شاد بودیم خب :-" ;D

• لایک
امتیازات: meli

آخه ستاره این کار رو معمولاً تو کارگاه هنری میکنن. کار خلاف قوانین و فلانی نیستا، هرکاری دوست داشتین میتونستید بکنید؛ برنامه‌‎ی خودتون بود. اما یه جوری بود. :-"
قرار نیست یادبود بدید؟

• لایک
امتیازات: N.M

تهِ کارگاه هنری همه‌ی پایه می‌یان؛ برای سرودملّی خوندن هم می‌یان. پدیده‌ی عرف‌طورِ خاصی نیست تا جایی که می‌دونم من. :-؟ مثن ما سالِ اوّل بودیم تهِ برنامه‌ی نوروزمون همه‌مون جمع شدیم رو سن، یه آهنگی رو گفتیم بچه‌ها از اتاق‌فرمان پخش کنن، و خودمون برای خودمون شادمانی کردیم. :‌)) [ بعدش هم خانومِ وظیفه صحبت‌هایی داشتن باهامون البته :‌)) ولی نفسِ عمل منظورمه :-" ]

منظورم تئاتر رنگ بود :-"

به نقل از ارغـوان اس. :
تهِ کارگاه هنری همه‌ی پایه می‌یان؛ برای سرودملّی خوندن هم می‌یان. پدیده‌ی عرف‌طورِ خاصی نیست تا جایی که می‌دونم من. :-؟ مثن ما سالِ اوّل بودیم تهِ برنامه‌ی نوروزمون همه‌مون جمع شدیم رو سن، یه آهنگی رو گفتیم بچه‌ها از اتاق‌فرمان پخش کنن، و خودمون برای خودمون شادمانی کردیم. :‌)) [ بعدش هم خانومِ وظیفه صحبت‌هایی داشتن باهامون البته :‌)) ولی نفسِ عمل منظورمه :-" ]

[quote author=ریـحـانـه]آخه ستاره این کار رو معمولاً تو کارگاه هنری میکنن. کار خلاف قوانین و فلانی نیستا، هرکاری دوست داشتین میتونستید بکنید؛ برنامه‌‎ی خودتون بود. اما یه جوری بود. :-"[/quote]

منم همین رو گفتم دیگه. :د اصلاً به نظرم چیزخاصی نیست که بخوایم راجع بهش بحث کنیم؛ صرفاً یکی مطرح‌ش کرد و من میگم چون به‌طورمعمول این کار رو تو کارگاه هنری میکنن برای بعضی بچه‌ها ملموس نبود.

ما انتظار داشتیم که وقتی برسه ستاره به سایت زنگ بخوره بعد راش ندن بگن برو نامه بگیر!
کلا عالی بود اون نمایش بی کلامه عالی بودددد. اون قاف اصلا از درک ما خارج بود :-<
خیلی بده که فقط تو کارگاه علوم میشه ساز زد!:-<
ما واسه روز سمپادمون چی کار کنیم؟ :((

Back
بالا