پاسخ : سمپادیهای تهران [دبیرستان فرزانگان 1]
سلام...
من الآن همه ی نظر هایی که راجع به کارگاه هنری داده بودین رو خوندم...
یه سریا می گفتن که مال پارسال بهتر بود... می تونم این اطمینان رو بهتون بدم که کارگاه هنری پارسال یکی از بدترین کارگاه هنری های تاریخ فرزانگان بود... شما کارگاه هنری سومای ما رو ندیدین... محشر بودن یعنی...!!! آهنگ ایران سالار عقیلی اجرا کردن عین خودش... کل سن رو گرفته بودن از بس جمعیت شون زیاد بود... تئاترشون هم خوب بود... کلا" ما که اون موقع اول بودیم دهنمون قد چی باز مونده بود...
درباره ی سرود ملی.... تقریبا هر سال سرود ملی اینجوری ه که یه سری آدم می شینن دور هم و کلمه می ریزن وسط... بعد شعرشونو می گن... ولی ما از مضمون به شعر رسیدیم... کلی فکر کردیم و نشستیم جلسه های سی چهل نفری گذاشتیم و آهنگ و ده هزار بار گوش کردیم و گفتیم که این آهنگ ما رو یاد چی می اندازه یا چه حسی بهمون می ده... بعد که به یه نتیجه ای رسیدیم نشستیم و شعر گفتیم.. یعنی شایان ( نیلوفر شایان) نشست و شعر گفت و ما نقدش کردیم و گفتیم کجاهاش به نظرمون خوبه و کجاهاش باید عوض شه... یع جاهاییش هم بچه های دیگه گفتن ولی اساس کار دست شایان بود و انصافا" دمش گرم....!
... و موسیقی....!
یکی گف ما عمرا" این همه نوازنده تو پایه مون نداریم... نا امید نباشید...!!! این نوازنده هایی که دیدین یه سری شون چند وقتی بود که کنار گذاشته بودن و کلاس نمی رفتن و تمرین نمی کردن ولی خودشونو رسوندن ... و از من می شنوین برای کارگاه هنری خودتون یه معلم موسیقی خوب گیر بیارید حتما"...
درباره ی اون متنا که عطیه می خوند... من خودم به شخصه خـــــيــــــــــــــلی خوشم اومد... متنا رو پانته آ و غزل با هم نوشته بودن... من که خیلی حال کردم با اونا...
... کلیپ ها:
کلیپ " یکی که تا همین دو روز پیش" که اصلا جای هیچ حرفی نداره... محشره... ما خودمون وقتی برای اولین بار دیدیم دهنمون باز مونده بود قد گاراژ و آب ازش می ریخت...! من عاشق اون تیکه ش بودم که دختره تو حیاط می چرخید و پول روی سرش می ریخت و آهنگ پدر خوانده پخش می شد... خیلی خوب بود... تیتراژ هاش هم عالی بود...
کلیپ گوسفند هم کلی معنی داشت... اون گوسفند های بیچاره رو نشون می داد که سرشونو می بریدن و اونا هم هیچ کاری نمی کردن.... و "لطفا گوسفند نباشید...!"
کلیپ محو هم ایده اش خوب بود ولی یه سری ایراد های تدوین داشت.... ولی در کل خیلی واسش زحمت کشیده شده بود... صحنه ی اولش رو فکر کنم بیش از بیست و چهار ساعت فیلم گرفته بودن... کلیپ تماشاخانه هم خیلی باحال بود... و قرآن...!!! اون پیره مرده که آخرش قرآن می خونه متولد سال یک ه...!!!!!
من به شخصه خیلی دوست دارم نظرتونو راجع به بارون و گروه آوازی ( همون بابارا با!) بدونم....!