مثكه واسه مائم انساني نميذارن. چون اسم همه ى انسانيا تو ليست كلاس بنديا بود!
من ٢.٦! كاملاً راضيم اگه به همين شكل بمونه، چون مثكه خيليا درخواست دادن عوض شه.
× نسبت به بقيهي كلاسا خيلي خوبه. فقط دو تا غ قابل تحمل داره "
@مهتاب: حالا درست نیست من اسم ببرم ولی تو همه ی کلاسا وجود حداقل یک نفر بود که کلاس رو خراب میکرد، کلاس ماام میانگینشو بگیری از همه کلاسا گندتره تازه با وجود من حتی
من هنوز به انساني گذاشتن اين عوضيا اميد دارم :-تلقين
زيست و اينا رو ترجيح ميدادم به درساي رياضي، اما به نظرم وقتي قرار نيست ادامهش بدم خريته تحمل كردن خركارياي دوم تجربي :- "
من 2/1 ئم. کلاسمون 34نفره!!
بچه ها جدا احساس میکنم در هر صورت این کلاسا واسه آشناشدن بچه ها باهم دیگهُ ایناس. من کلا هیچ وقت تو سالای تحصیلم سعی نکردم کلاسمُ عوض کنم هرچند ناراضی باشم از اون کلاس.
اصن آدم بعضی وقتا از بعضیا متنفره بعد باهاش میفته کلی ناراحت میشه در صورتی که شاید اون همکلاسی شدن کلی خوب باشه!
من خودم دو سال این اتفاق برام افتاد و اون دونفر الان جز بهترین دوستای منن!
+ حتی نکردن یه کلاس بذارن اسم ما انسانیا رو بنویسن توش. ینی ارزش در این حد.
آره ملیکا شاید باورت نشه ولی راضی بودم!
خیلیا بدشون میومد ولی من دوست داشتم!
نمیگن با کلاس افتضاح میتونم سر کنم، اصلا نمیگم.
ولی مثلا اینجوری نیستم که یه دوستم نباشه خودمُ بکشم.
ببینین بچه ها همیشه یه سری آدم هستن که از کلاس بندی ناراضین امکان نداره کلّه پایه از کلاساشون راضی باشن.
ما کلا از اول ابتدایی تا پیش دانسگاهی واسه کلاسامون اعتراض میکنیم.
درسته شاید خیلیا تو کلاس باشن که واقعن نشه تحملشون کرد و اینا ولی اینقدراهم مهم نیست.
من خودم به شدت از کلاس سومن راهنماییم ناراضی بودم ولی نتونستم عوضش کنم و اتفاقا خیلی هم خوش گذشت.
ملیکا:زیاد حساس نباش حالا شد شد نشدن بیخیال دیگه.
خیلیا هستن که فک میکنن کلاسشون بدترین کلاسه.
× هِی مرضیه چرا حرف الکی میزنی؟ کلاس بندی خیلی هم مهمه. اصلاً من خودم کلاسا اینطوری بمونه ترک تحصیل میکنم. (ژانر سو استفاده کننده از امکانات مدیریتی )
+من امنیت میخوام آقا.
خیلی خوبه خوشم اومد.
مهمّه ولی اینکه نمیگه با دوستاش باشه یا نه جوّ کلاسُ میگه.