باو وقتی به ما میگن حالا میگیم بهتون ما چی کار کنیم خب؟! مدرسه میدونه خودش، میگه بهمون دیگه.به نقل از Breeze :بابا بچه ها بجنبید احتمالا همون 28-29 باشه دیگه.
ببین ب نظرم این که ما بدونیم کی هست و اینا مهم نیست مهمتر از اون اینه که بیایم از الآن یه برنامه خوب واسش بچینیم !به نقل از ریــحــانــه :باو وقتی به ما میگن حالا میگیم بهتون ما چی کار کنیم خب؟! مدرسه میدونه خودش، میگه بهمون دیگه.
نه فک نکنم حتی اسمشم آشنا نیس.به نقل از shnk :بچه ها شما تو مدرستون درساامیری داشتین که پارسال3 اسفند فوت کرد؟
اون که قطعا مهمه ولی اولا اینکه کاش به همین اندازه که به این فکر میکنید به روز دانش آموز هم فکر کنید!به نقل از جلاد لاغر :ببین ب نظرم این که ما بدونیم کی هست و اینا مهم نیست مهمتر از اون اینه که بیایم از الآن یه برنامه خوب واسش بچینیم !
من میتونم کلیپا و نمایشنامه رو تنظیم کنم و بنویسمبه نقل از ریــحــانــه :اون که قطعا مهمه ولی اولا اینکه کاش به همین اندازه که به این فکر میکنید به روز دانش آموز هم فکر کنید!
دوما باید ببینیم برنامه های فرهنگی چیه! اصلا شاید یه بخشی از کارا رو بخوان خودشون به عهده بگیرن و کار ما رو قبول نداشته باشن!![]()
حالا راجع بهش حرف میزنیم! قراره گروه گروه شیم که کارا منظم پیش بره!به نقل از Thin Executioner :من میتونم کلیپا و نمایشنامه رو تنظیم کنم و بنویسمو طراحی هدیه های روز دانش آموز واینا
![]()
ولی جداً وقتی کلاسا کم جمعیت باشه آدم بازدهش میره بالا ما تو تابستون واسه کلاسای تغییر رشته حدوداً 7-8 نفر بودیم کل ِ مطالب انگار خودبه خود میرفت تو مغزمون.به نقل از ریــحــانــه :+ به کلاس انسانی ما 2 نفر اضافه شد! از 5 و 6 اومدن گویا!
10 نفره شدیم!![]()
آره ولی کل سال 10 نفر ینی همه چی تعطیل!به نقل از Breeze :ولی جداً وقتی کلاسا کم جمعیت باشه آدم بازدهش میره بالا ما تو تابستون واسه کلاسای تغییر رشته حدوداً 7-8 نفر بودیم کل ِ مطالب انگار خودبه خود میرفت تو مغزمون.![]()