• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع donya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان 1]

چرا نباید فک کنه ؟

• لایک
امتیازات: Kathy

به نقل از Lovesky :
واقعا برام جالبه بدونم چی میشه که یکی اینطوری فکر میکنه
لازم نیست اتفاقی بیفته.وقتی به چیزیُ دوست داری و بهش تعلق داری محترم میشمری ش مسلماً.این هم در واقع یه جور احساسِ نه طرز تفکر.

دوستان!
نظرتون رو راجع به روز دانش آموز اعلام بدارید! 8-^ ;D

عالی بود به معنای واقعی. عالی عالی! /m\
من از قسمت بی اجازه، اون تئاتر بعدش ، کلیپ لبریز و اون کلیپی که نگاهای مختلفو بررسی میکرد خیلی خوشم اومد. بقیه ی قسمتام هر کدوم یه جور خوب بودن. ;D
ولی در کل، من که کلیپ انتقادیتونو از همه بیشتر دوست داشتم! ;)
واقعا خسته نباشید !:) به خصوص این که 5شنبه و کلا روزای آخرم خیلی زحمت میکشیدین! ;D

به نظرم منم که عالی و فوق العاده و ۲۰ بودش /m\
بی اجازه ش که محشر بود
واقعا خسته نباشید :)

باتشکر! ;)
بچه های پایه ی خودمون چرا سکوت اختیار کردن؟ بگید نظرتون رو! :-"

• لایک
امتیازات: Kathy

من واقعا خوشحالم از ابراز علاقه هاتون .....اصلا فکر نمیکردم که بتونیم انقدر خوب باشیم اما باورم با این برنامه تغییر کرد :>
واااااااااااااای باورم نمیشه که بچه ها انقدر از بی اجازه خوششون اومده باشه همه اش استرس اینو داشتم که خوششون نیاد واقعا از ته ته ته قلبم خوشحالم که خوشتون اومد ;;) :-* :x

بچه ها ممنون از همگی مخـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــصـــــــــــــــــــــوصــــــــــــــــــــــا از ریحانه :-* :-* :-* :-*

اول از همه كه بايد از همين خانوم دو تا بالايي من تشكر كرد.
اصن روزاي آخر حرص خوردن به معناي واقعيو مي شد توش ديد.

اه گلی من می خواستم تشکر کنم
خدایی ریحانه خیلی زحمت این برنامه ها رو کشید سر هر کدومشون خودشو داش خفه می کرد!
حس می کنم برنامه هامون خوب بود! خیلی!!
ولی مثلا حس کنم یه کم ترتیبش مشکل داشت مثلا کلیپ عینک بعد از متن نرگس می یومد بهتر بود که حد اقل آدما بدونن حدود موضوع چیه!
ینی حس می کنم بچه ها مفهوم این کلیپ عینک رو نفهمیدن ینی حداقل اون اولای پشت من هیچی نفهمیده بودن
وگرنه همه چی به نظرم عالی بود! بی اجازه هم کلیپش خوب بود! راضی...

به مقدارِ بسیار زیادی راضی بودم... از همه یِ پایه... خدایی ممنون بچه ها... ممنون از همکاری ها و کمک ها .. :) >:D<
به مقدارِ خیلی بیشتر تری ، از خانومِ شهبازی کمالِ تشکر رو دارم ! :) ریحانه جانم! واسه همه یِ زحمت ها و حرص خوردنات ، ممنون. همه چی ، خیلی خوب بود رفیق ! >:D<
دوستانِ گلِ کلیپ ساز ، استعداد هایِ کشف شده ! ;) خیلی خیلی زیاد خسته نباشین. خیلی خوب بودین ! >:D<
بچه هایِ اجرایی ُ موسیقی ( نه نه نه! ^#^ سرود!) ، دوستانِ تئاتر ، پشتِ صحنه و همه یِ رُفقا !

همگی دستتون خیلی درد نکنه ! :x

+ کارها با این که فرصت برایِ هماهنگیشون زیاد نبود ، اما خوب رسیدن... فکرش رو نمی کردم جدی! :) کاش فقط فرصت واسه یِ تمرین تئاتر بیشتر می شد...
+اونجور که متوجه شدم ، ایده هایی که واسه افتتاحیه و اختتامیه زده شده بودن ، به همون شکل اجرا نشدن.. ینی ایده ها ، این حالت رو نداشتن. (حالتی که شاید خیلی ها بگن تکراری بود! ) جورِ متفاوت تری بودن که متاسفانه ، نشد این رو نشون بدن بچه ها زیاد. (کلیتِ کار خوب بود خدایی ! )
+ من واااااقعا با این وضعیتی که آمفی واسه برنامه ها پیدا می کنه ، مشکل دارم !!!! کاملا" به مرزِ انفجار میرسه ! نمیشه واقعا" فکری کرد ؟! :o

Back
بالا