سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع donya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

به نقل از z@hra :
افتتاحیه خیلی خوب بود، ایده اش جالب بود. فقط من نفهمیدم چرا اونا که رنگ می کردن با هم دعوا داشتن بعضیاشون؟! :-"

فکر کنم داشت مدل مختلف آدما رو نشون میداد. که ممکنه اختلاف نظر داشته باشن ولی تهش کار خوبی از آب درمیاد. ;D

به نقل از z@hra :
مخصوصا اون کلیپی که با مردم مصاحبه کرده بودن واقعا برام جالب بود!

کجا بود این کلیپه؟ من ندیدم. :-?

• لایک
امتیازات: Zr74

به نقل از ریـحـانـه :
فکر کنم داشت مدل مختلف آدما رو نشون میداد. که ممکنه اختلاف نظر داشته باشن ولی تهش کار خوبی از آب درمیاد. ;D

کجا بود این کلیپه؟ من ندیدم. :-?
مرسی از توضیحات :دی

توی یکی از کلاسای طبقه اول بود. در مورد امام زمان با مردم مصاحبه کرده بودن...

× افتتاحیه خیلی هم خوب. سرودملی ما[nb]شاخ هستن، خوش‌حال هستن ؛؛)[/nb] رو هم که اول از همه گذاشتین. ؛؛) :-"

× نظرتون راجع به صعودآزاد؟ ؛؛)

اصن واسه اینکه خستگیتون دربره فردا بعد اختتامیه همه بریم "حوض نقاشی"ببینیم :-"
خیلی هم خوب. ;D

+الان راجع به پروژه ها چی بگم واقعا؟ خیلی خیلی خیلی خوب بودن و همه خیلی خیلی خیلی خوب و باحوصله توضیح میدادن.
واقعا خدا قوت. ;D

به نقل از z@hra :
خب اول از همه واقعا خسته نباشید، خیلی زحمت کشیده بودین. همه چی عالی اصن! /m\
افتتاحیه خیلی خوب بود، ایده اش جالب بود. فقط من نفهمیدم چرا اونا که رنگ می کردن با هم دعوا داشتن بعضیاشون؟! :-"
کلیپ هم خیلی قشنگ بود، اون توضیحات وسطش هم دوست داشتم. :دی
من یه توضیحی راجه به افتتاحیه بدم چون در عین حال که واضح بود یه سری چیزای کوچیکیم داشت که بهتره که گفته بشه.
این چیزایی که کشیده می شد روی کاغذ ، نماد های کارگاه امسال یعنی همون بالن و ضربان قلب و نوار کاست و خود کاست و اینا بودن.

در مورد آدماییم که میومدن ، در واقع یه نمادی از خود بچه آ بودن.
دو تای اول که یه روابط خوبی داشتن و نتیجه ی کارشون اون بالنه شد که کلشو با هم تکمیل کردن.
دو نفر دومم که دعوا داشتن یه نمادی از اختلاف نظرا و اینا که توی کارگاه بود بودن، که اگه دقت می کردین تقریبا قسمتایی که رنگ می کردن ، توی کارگاه علوم دست آخر نیفتاد.
یا خطی که سحر کشید و کاغذ رو جدا کرد یه عیبی رو به نقاشی اضافه کرد که نتیجه ی همون دعواها بود.
رنگ لباسشونم سیاه و سفید و مخالف هم بود.

دو نفر آخرم دو تا آدم با تیپای کاملا متفاوت بودن که رنگ لباسشونم مکمل هم بود اگه دقت می کردین (سبز و قرمز) که این تفاوتشون یه تکاملیو به وجود آورده بود.

در مورد تئاتر ضربانم که متوجه شدید دیگه بعد از افتتاح شدن دوباره ضربان قلب شروع شد. ;D

بچه ها عالی بود من الان انقدر همه ی بدنم درد میکنه و خسته ام که نمیتونم هیچی بگم جز اینکه واقعن از برگزار کردن یه همچین کارگاه خوبی (که هیچ اتفاق خاصی هم توش نیفتاد :-" ) ذوق کنم :-ابراز ذوق

×از بچه های سوم بسیار بسیار بسیار ...تشکر بابت اختتامیه ی عالی شون :x

پ.ن : جز اینکه یکی از بچه ها بلد نبود این منوره رو بگیره شعله هاش از بالای سر من رد می شد :-"

منور من تا تهش هم روشن نشد. :-< :-"

کارگاه‌تون عالی بود؛ عالــــی! >>>:]<<<

بچه ها عالی بود خسته نباشید >><<
اختتامیه هم به نظرم خوب از آب دراومد :] آتیش بازی کلا جو مضاعف میده 8)
من برم گلف ـمو بازی کنم

آدم نباید اینقدر از کارگاه خودش تعریف کنه ولی به معنای واقعی عالی بود 8-^

امروز جزو بهترین روزهای زندگیم ثبت خواهد شد :دی

همونطوریم که فکر میکردم خیلی از مشکلاتی که روز اول بود امروز نبود و ارائه ها قوی تر شده بود، کلا عالی!

مرسی از سوماام بخاطر اختتامیه خوبشون که باعث شد رضایتم نسبت به کارگاه تکمیل شه! 8-^

کلا ممنونم از همه کسایی که بخاطر کارگاه زحمت کشیدن و تا شب مدرسه موندن و کارای کارگاه رو انجام دادن و بیست هشتمین کارگاه علوم رو به اینجا رسوندن و به نظرم زحمتاشون نتیجه داده بود ;D

می‌دونید من چقدر به همه‌ی شما دوما، سوما و همه‌ی کسایی که زحمت کشیدن و به مدرسه‌مون افتخار می‌کنم؟ 8-^

من واقعا حرفی به جز «چقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدر همه چیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــز عالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بــــــــــــــــــــــــود» ندارم؛ چون واقعا اون همه احساس و خاطره و اینا توی چند خط پست جا نمیشن. اصلا. و این که ... وای. عالی بود. ذوقم بخوابه راجع به پروژه ها و اینا هم شاید حرف بزنم. چون به جز شیمی و سیمو (وقت نشد) و ریاضی ( یک درصد من برم ریاضی ببینم : | ) همه پروژه ها رو دیدم. و این که توی حلقه چقدر له شدیم خدا :)) اصن یه وضعی! مارپیچ بود حلقه :)) :-"

(سال دیگه این موقع ، همین شما دوم های عزیزم ، بر میگردید میگید : «الان چقدر یاد "پارسال" افتادم ، یاد کارگاهمون» و کلا خیلی زود میگذره و اینا. الان حس میکنم نیم ساعت پیش هفت صبح بود که همشهری داستان ها رو توی قفسه کتاب انسانی ها مرتب کردیم ...

و در نهایت با تشکر از روح ِ شادروان ِ دکتر سپاس‌بسری عزیز که اگه ایشون نبودن هیچ وقت کارگاه علومی راه نمیفتاد و روحشون شاد و یادشون گرامی و احساس میکنم بی نهایت دوسشون دارم =)) ;D :-"

بچه ها خسته نباشید همتون.
همه چی انقدر خوب بود که نمیدونم چجوری بگم.
گریه نکنید، گریه مال شما نیست، گریه مال همچون مایی است که کارگاه هنری و اختتامیه ی کارگاه علومِ سال پایینی هایی در انتظارش نیست.
+خوب باشید.

من که نبودم و خبر نداشتم چون فک میکردم جمعه هم هست! :|
ولی شنیدم که خیلی خوب بوده، یه هر حال همگی خسته نباشید :)

آدم ذوق مرگ میشه وقتی کامنتای بقیه رو میخونه که هی میگن کارگاه عالی بود ;D.... اصن ذوق مررررررررررگ! ;;)

انصافا خیلی خوب بود.
دقیقه نودی یه چیزی میشین آخر. ;D
فقط من اختتامیه رو نبودم ،یکی بگه چجوری بود و اینا.

+فضا سازی حیاط تحسین برانگیز...

سلام
کسی از بچه های دوم
تجربی باشه بهتره
اینجا هستش؟
اگه هس پ.خ بده پیلیز
کارم مهمه

تازه اینجا رو کشفیدم :-" :-" :-"
رها دوم تجربی (مگه چند تا رهای دیگه دوم تجربیه ;D )

و امّا ایران‌اپن!
کلّی تبریک به بچّه‌ها باز هم ما اول شدیم. 8-^ گروه ملیکا/مهتاب/مهسا/مینا اینا که اوّل شدند توی فوتبالیست. از سیمولیشن‌هامونم یکی دو تا مقام آوردند انگار. یکی از گروه‌ها انگار امیرکبیر رو برده، دوّم شده. خلاصه خوب بود دیگه.
پ.ن: خیلی از گروه‌هامون خیلی زحمت‌ کشیدند و خیلی هم حقشون بود که سهمیه رو بگیرند، اما نشد. به هر حال روباته دیگه، زبون آدم حالیش نمی‌شه که (:-") می‌ره تو زمین یهو هنگ می‌کنه. (امسال هم این اتّفاق افتاد متأسفانه.)

اون گروهی که دوم شده ماله سیمولیشن امداد و نجات هستش که پرند و گیتی و کیمیا و کیانا و غزل بودن(همونایین که امیرکبیر رو گرفتن! :دی)!

یه گروه دیگه هم از رباتیکی ها که الهام و گلناز و پرستو و راضیه بودن هم اول شدن :>

من افتخار میکنم به بچه هامون 8-^

• لایک
امتیازات: sayna

آآآآآآوریـــــــــــن
خیلی خوب بوده ...پرچم مدرسمون همیشه بالا...
تبریک میگم به همه ی بچه ها ... <:-P

Back
بالا