کی درسخون‌تره؟(دختر/پسر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي
پاسخ : دخترها درسخون تر از پسرهان؟ چرا؟

خطاب به شمايي كه كوركورانه قضاوت ميكنيد من ادعاي برتري نميكنم حرفه من برابريه كه پايمال شده اگه از رو اواتار داريد قضاوت ميكنيد در صورتي كه هنوز معناي فمنيسم برا شما روشن نشده

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

خواهشاً از بحث منحرف نشین و به کل کل کشیده نشه!

ninja

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

آقا این یه واقعیه !!همه جا هر جور آدمی هست . شاید یه علت بیشتر خوندن دخترا اینه که خیلی از معلمای زن سابقه آنچنانی ندارن که روش های درست درس دادن رو بلد باشن و چنین معلمایی در مدارس هست اما آقایئون یکم با تجربه ترن .
پس اینجا راهی غیر از درس خوندن برای دانش اموز نمیمونه ...
در ضمن اصلا قضیه هوش و... نیست !!!!پسرا درک مطلبشون بالاست ؟؟؟ اونو قت از اینکه درس نمی خونن ؟؟؟؟ :O :O :-\ :-\ بنظر شما این جمله عاقلانه است یعنی هر کی درس خوند یغنی هوش و درک آنچنانی نداره ؟
آقا باشه اگه این درک مطلب تو زندگی کمکشون می کنه . هی بیان پسرا اینجا وقت دخترا رئ بگیرن با این حرفا و پشت پرده مثل چی خودشون درس بخونن .
من قبول دارم دخترا بیششتر می خونن اما خداوکیلی خودتون در مورد خودتون خدایی قضاوت بکنین و بیاین اینجا نظر بدین !!!
مشکل مردم ایران اینه که فکر می کنن .اونی که تلاش نمی کنه و به هیچ جای نمی رسه ارزشش بیشتر از اونیه که تلاش می کنه به یه جای می رسه بیشتره!

*SADEGH*

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شیخ انصاری
شهر
دزفول
مدال المپیاد
پارسال المپیاد ریاضی شرکت کردم ولی به دلیل یه سری مسائل سر آزمون نرفتم. امسال هم که فیزیک شرکت کردم ....سال دیگه هم شیمی که همرو شرکت کرده باشم
دانشگاه
شریف احتمالا .....&&&
رشته دانشگاه
الکترونیک...نرم افزار............

آقا دختر ها خوش خونن(مودبانه خرخون) هستند خوش خونی که شاخ و دم نداره

البتههههههههه بعضی از آقایون هم خرخونن

ninja

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

همه فکر می کنن دخترا خر خونن ..
اما دخترا حافظه بهتری از پسرا دارن ...
و درسی که می خونن رو یادشون نمی ره ...
حداقل در مورد بچه های تیز هوشان که هر دو گونه مثل هم اند !!!!!!!!!!!!

hk hk

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

دو تا تفاوت من کشف کردم

1. پسرا مثل خر یاد میگیرن ولی مثل خرس تنبلی میکنن

2. دخترا راست یه مورچه هم (در لحظه ی اول) نمیفهمن ولی اگه بفهمن مثل خر میخونن و میفهمن

minasamiei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين يك
شهر
اصفهان
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

ببینید اصلا نمیشه گفت پسرا خرخون ترند یا دخترا!این بازم از اون حرفای کلی و بی منطقه!پسر ها اتفاقا خرخون هستن اما باحال هم هستن و این دوتا با هم تناقضی نداره.اما ما چون میبینیم عشق و حال هم میکنن با دوستاشون میگیم خوب باهوشن اما درس نمیخونن.اتفاقا شاید بشه گفت از وقتشون درست تر استفاده میکنن.دختر ها وقت های بیکاریشون هم تو خونه در حال تماشای در و دیوارن! :D و معمولا دختر هایی که درسخوان هستن دیگه تفریح ندارن! و این دو چیز(درس خواندن و تفریح) در دخترها با هم جور در نمیاد.
نمونش بچه های اژه ای!جو مدرسه هم بسیار بسیار درسی و مثبت و خوبه و هم خسته نمیشن!پسر ها با هم کار میکنن و این باعث میشه که مثلا 1گروهی که با هم درس میخوندن مثلا هر 5-4 تاشون المپیاد طلا و نقره بگیرن!!اما تو مدرسه های دخترونه شاهد چیزایی مثل جزوه و کتاب دزدی تو شب امتحان هستیم(تو مدرسه ی ما که اینطوریه) و بچه ها با هم برنامه نمیریزن که باهم درس بخونن و این باعث میشه که در مواردی پسر ها موفق تر باشن.
آمار نشون داده که بهترین ها و بدترین ها پسرن و دخترا بینشون هستند.الان تو دانشگاه هم همینطوره.شاگرد اول ها معمولا پسرن و البته آخرها و دختر ها متوسط هستند.(چه رشته های مهندسی و چه پزشکی و ...)
البته این که پسر ها در رشته های ریاضی موفق تر از پسر ها هستند که 1 چیز ثابت شدس و ما دختر ها نمیتونیم زیرش بزنیم!اما دلیلش رو واقعا نمیدونم!شاید هوش ریاضیشون بیشتره و مغزشون اینطوری طراحی شده... این اصلا بد نیست!در عوض حافظه ی ما بهتره.
(دختر ها منفی ندن!)

before the bigbang

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی تهران
شهر
تهران

من ایمان دارم دختر ها خرخون ترن
نزدیک ترین نمونش همین دیشب که من 5 ساعت رفتم پیاده روی مطمئنم یه دختر این کارو نمی کنه و از این 5ساعت یه جوره دیگه استفاده می کنه

Reyhanehr100

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
مدال المپیاد
WTF :|
دانشگاه
:دی
رشته دانشگاه
ایشالا دارو :ایکس

به نقل از minasamiei :
ببینید اصلا نمیشه گفت پسرا خرخون ترند یا دخترا!این بازم از اون حرفای کلی و بی منطقه!پسر ها اتفاقا خرخون هستن اما باحال هم هستن و این دوتا با هم تناقضی نداره.اما ما چون میبینیم عشق و حال هم میکنن با دوستاشون میگیم خوب باهوشن اما درس نمیخونن.اتفاقا شاید بشه گفت از وقتشون درست تر استفاده میکنن.دختر ها وقت های بیکاریشون هم تو خونه در حال تماشای در و دیوارن! :D و معمولا دختر هایی که درسخوان هستن دیگه تفریح ندارن! و این دو چیز(درس خواندن و تفریح) در دخترها با هم جور در نمیاد.
نمونش بچه های اژه ای!جو مدرسه هم بسیار بسیار درسی و مثبت و خوبه و هم خسته نمیشن!پسر ها با هم کار میکنن و این باعث میشه که مثلا 1گروهی که با هم درس میخوندن مثلا هر 5-4 تاشون المپیاد طلا و نقره بگیرن!!اما تو مدرسه های دخترونه شاهد چیزایی مثل جزوه و کتاب دزدی تو شب امتحان هستیم(تو مدرسه ی ما که اینطوریه) و بچه ها با هم برنامه نمیریزن که باهم درس بخونن و این باعث میشه که در مواردی پسر ها موفق تر باشن.
آمار نشون داده که بهترین ها و بدترین ها پسرن و دخترا بینشون هستند.الان تو دانشگاه هم همینطوره.شاگرد اول ها معمولا پسرن و البته آخرها و دختر ها متوسط هستند.(چه رشته های مهندسی و چه پزشکی و ...)
البته این که پسر ها در رشته های ریاضی موفق تر از پسر ها هستند که 1 چیز ثابت شدس و ما دختر ها نمیتونیم زیرش بزنیم!اما دلیلش رو واقعا نمیدونم!شاید هوش ریاضیشون بیشتره و مغزشون اینطوری طراحی شده... این اصلا بد نیست!در عوض حافظه ی ما بهتره.
(دختر ها منفی ندن!)
کاش یکم از دخترا دفاع میکردی....!من با خرخونی پسرا کاری ندارم ولی این که دخترا مجبورن وقتای بیکاریشونو تو خونه بشنن به خاطر جو جامعه اییه که داریم توش زندگی میکنم.جامعه ایی که تمام وسایل تفریحیش برای پسراس.جامعه ایی که همیشه توش بحث دختر یا پسر بودن مطرحه تا بحث انسان بودن!
در ضمن کی گفته درس خوندن و تفریح باهم تو دخترا جور در نمیاد؟!!!!این همه زن و دختر موفق هستن که با برنامه ریزی بهترین زندگی رو داشتن!این موضوع هیچ ربطی به جنسیت نداره،اگه بتونی برنامه ریزی داشته باشی به همه ی کارات میرسی!
میشه بگی کدوم آمار نشون داداه شاگر اولا پسرا هستن؟!!!!!
من اصلا این موردم قبول ندارم که پسرا تو ریاضی موفق ترن!حداقل به من یکی که ثابت نشده!من خودم الان دوستایی دارم که میتونم شرط ببندم تو آینده از مخ های ریاضی دنیا میشن!
(هرچه قدر جلوی خودمو گرفتم که منفی ندم نشد)
عزیزم،همیشه به دختر بودن خودت افتخار کن و بدون که همیشه تکی (;

مهدی فسنقری

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
نچ باش حال نمیکنم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به قول بقیه این موضوع کلیه اما پسرا تو یه روز 50هزار کار رو باید انجام بدن + درس خوندن اما دخترا کل کاری که میکنن یا درس میخونن یا کمی کمک مامان جوووون میکنن(البته الان کمک هم نمیکنن (; ) یا فوق فوق فوقش یه ساعت تلویزیون میبینن پس چون میبینن دیگه کاری ندارن باز میرن درس میخونن :))

• لایک
امتیازات: hk hk

secret

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سمنان

اره بابا این پسرا مثل ما بیکار نیستن که یه چند نفری رو باید خر کنن پاسخگوی شصت تا دوس دختر باشن .فک کنن ببینن چجوری می تونن حال همو بگیرن تازه خیلی کارای دیگه هم دارن .

مهدی فسنقری

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
نچ باش حال نمیکنم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از secret :
اره بابا این پسرا مثل ما بیکار نیستن که یه چند نفری رو باید خر کنن پاسخگوی شصت تا دوس دختر باشن .فک کنن ببینن چجوری می تونن حال همو بگیرن تازه خیلی کارای دیگه هم دارن .
اینایی که گفتی جواب من بود دیگه :))
با قسمت "ببینن چجوری می تونن حال همو بگیرن" موافقم با بقیش نه البته وقتی میخوان حال همو بگیرن فک نمیکنن چون 1000 تا راه بلدن (;

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

خب خب، بیخود شرایط جامعه و اینا رو پیش نکشید، همش بهونس :D
من این جا از کلمه خرخون استفاده نمیکنم، ولی به هر حال دخترا بیشتر درس میخونن، پسرا اصولا بی خیال و ولن ! (البته بگذریم که همه جا یه سری افعال بی قاعده هم پیدا میشن! :-" ) دخترا دغدغه درسیشون بیشتره، نمره براشون مهم تره و بیشتر هم خر میزنن! چیز بدی هم نیست که این همه سرش بحث کردید :P .
درس نخوندن خیلی نشانه ی باحالیه مثلا؟ اگه درس نخونی باحالی ولی اگه درس بخونی خرخونی و مثبت و خاک تو سر؟ :-" فکر میکنم خرخون و بچه مثبت و درسخون و یه کمی درسخون با هم فرق دارن. :-"

× در ضمن کل کل هم نکنید چون مجبور میشم تاپیک ُ ببندم . :-"

minasamiei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين يك
شهر
اصفهان
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

عزیزم من به دختر بودنم افتخار میکنم و خیلی خوش حالم که دخترم و 1 لحظه هم حاضر نیستم پسر باشم!اما این ربطی به موضوع نداشت!
شاگرد اول ها معمولا پسرن که شما از هر استاد دانشگاهی که میخوای بپرس!هوش ریاضیم من دقیقا نمیدونم بر اساس مشاهدات خودم گفتم !!! این که دخترا میشینن در و دیوار رو نگاه میکنن واقعا از گفته ی خودم پشیمونم و قبول دارم که دست و پای دخترا رو تو ایران بستن و حقوق زن ذو پایمال میکنن ولی اینکه دخترای درسخوان باحال و پایه نیستن رو دیگه باید قبول کرد!
به نقل از Reyhaneh R :
کاش یکم از دخترا دفاع میکردی....!من با خرخونی پسرا کاری ندارم ولی این که دخترا مجبورن وقتای بیکاریشونو تو خونه بشنن به خاطر جو جامعه اییه که داریم توش زندگی میکنم.جامعه ایی که تمام وسایل تفریحیش برای پسراس.جامعه ایی که همیشه توش بحث دختر یا پسر بودن مطرحه تا بحث انسان بودن!
در ضمن کی گفته درس خوندن و تفریح باهم تو دخترا جور در نمیاد؟!!!!این همه زن و دختر موفق هستن که با برنامه ریزی بهترین زندگی رو داشتن!این موضوع هیچ ربطی به ج ن س یت نداره،اگه بتونی برنامه ریزی داشته باشی به همه ی کارات میرسی!
میشه بگی کدوم آمار نشون داداه شاگر اولا پسرا هستن؟!!!!!
من اصلا این موردم قبول ندارم که پسرا تو ریاضی موفق ترن!حداقل به من یکی که ثابت نشده!من خودم الان دوستایی دارم که میتونم شرط ببندم تو آینده از مخ های ریاضی دنیا میشن!
(هرچه قدر جلوی خودمو گرفتم که منفی ندم نشد)
عزیزم،همیشه به دختر بودن خودت افتخار کن و بدون که همیشه تکی (;

ninja

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

دخترا مجبورن درس بخونن . اما خیلی هم باحالن !!!هرکی میگه نیستن شاید خودش و دوستاش اینجوری نباشن !!!
چرا ؟ چون تو جامعه ای که مثلا برای اینکه ذوب آهن بخواد استخدام کنه 20 تا پسر استخدام می کنه در مقابلش 2-3 تا دختر !!!!!!!!!!پس حالا رقابت دخترا بیشتره یا پسرا ؟؟؟؟
پسرا می دونن حتی اگه یه لیسانس الکی از دانشگاه پیام نور یاغوز آباد هم بگیرن آخرش میرن سر کار!اما یه دختر چی ؟ باید حتما یه مدرک معتبر از یه دانشگاه معتبر داشته باشه تازه بعدش بره هفت خوان رستم طی کنه برای پذیرش 2-3 خانوم !!!!
پس شرایط یکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از minasamiei :
عزیزم من به دختر بودنم افتخار میکنم و خیلی خوش حالم که دخترم و 1 لحظه هم حاضر نیستم پسر باشم!اما این ربطی به موضوع نداشت!
شاگرد اول ها معمولا پسرن که شما از هر استاد دانشگاهی که میخوای بپرس!هوش ریاضیم من دقیقا نمیدونم بر اساس مشاهدات خودم گفتم !!! این که دخترا میشینن در و دیوار رو نگاه میکنن واقعا از گفته ی خودم پشیمونم و قبول دارم که دست و پای دخترا رو تو ایران بستن و حقوق زن ذو پایمال میکنن ولی اینکه دخترای درسخوان باحال و پایه نیستن رو دیگه باید قبول کرد!
بزا هم نميشه مينا خانم به اطرافيان اكتفا كرد
همينطور جمله ي اخرتم با منطقه خيليا جور در نمياد

babak_eb

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
91
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینستاگرام

با هم دعوا نکنید
همه خوبن :)
دخترا خوبن
پسرا خوبن
هم پسرا و هم دخترا همه مدلی دارن:
درس خون - خرخون - باحال - ...
ولی دختر خانم ها بیشتر درس میخونم
(;

محمد!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی1 تهران
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
مهندسي صنايع

یکی از دلایلش تو این سن، مسائل ج............ن.30 هست که تو پسرا خیلی خیلی بیشتره!!!!

babak_eb

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
91
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینستاگرام

به نقل از BAX :
یکی از دلایلش تو این سن، مسائل ج............ن.30 هست که تو پسرا خیلی خیلی بیشتره!!!!
میشه بدونم این حرف را از کجا میگی؟؟؟ :O
چه ربطی داره
مسائل ج.......ن 30 برای دختر و پسر مثل هم هستش
به یک اندازه تاثیر گذاره

Reyhanehr100

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
مدال المپیاد
WTF :|
دانشگاه
:دی
رشته دانشگاه
ایشالا دارو :ایکس

به نقل از minasamiei :
شاگرد اولا پسر نیستن چون من همین الان هم از مامانم پرسیدم هم از بابام حتی تو رشته های فیزیک هسته ای یا مهندسی شیمی!حالا اینا به کنار من میگم اولا:اصلا هوش و اینا به جنسیت بستگی نداره....دوما:شاگرد الف شدن تو دانشگاه یا رتبه آوردن تو کنکور بیشتر ازین که به هوش ربط داشته باشه به تلاش بستگی داره که در این زمینم پشتکار دخترا بیشتره!:)
دخترای درسخون منظورت چه دخترایین؟اونایی که شماره چشمشون 5ا؟اونایی که کلا تو عمرشون دو قدم بدون پدر مادرشون تو خیابون راه نرفتن؟اونایی که به تنها چیزی که اهمیت میدن درسه؟ونایی که روابط عمومیشون افتضاحه؟نه عزیزم.به این آدما نمیگن درس خون.که خداروشکر ازین جور تیپ آدما هم تو دخترا هست هم پسرا(پس نمیشه گفت مختص جنسیت خاصیه!)آدم درسخون کسیه که هم به درسش برسه هم به کارای دیگش و از همه مهم تر بتونه با همه ارتباط برقرار کنه:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا