• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کی درسخون‌تره؟(دختر/پسر)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سومپاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : دخترها درسخون تر از پسرهان؟ چرا؟

به نقل از **mahtab** :
فرقی نمی کنه تو هر دو تاشون یه تعدادی درس خون هست ..........ولی خب همه می گن تعداد دخترای درسخون بیشتر از پسرای درسخونه دیگه !!!!!!!!!!پس دخترادرسخونترند.........
خوب میدونم میخواستم ببینم دلیلش چی میتونه باشه اینکه دخترا از پسرها درسخون ترن اثبات شده (از روی نتایج کنکور و...) اما چرا؟
من سوالم رو بد مطرح کردم و عنوان رو تغییر دادم با عرض معذرت البته

شاید چون پسر ها بیشتر دنبال بازی و تفریح باشند
نه اینکه دختر ها نیستند ولی پسر ها بیشتر حواسشون به چیز های جانبی ولی دختر ها کمتر به این چیزا فکر میکنند.

چون پسرا اگه نخوان یه کاریو انجام بدن، صد سال سیاهم انجام نمی دن ولی دخترا احساس می کنن اگه الان این کارو انجام ندن خیلی اتفاق وحشتناکی میافته.این مسئاه در اثر تجربه به اینجانب ثابت شده!

به نقل از Rock :
چون پسرا اگه نخوان یه کاریو انجام بدن، صد سال سیاهم انجام نمی دن ولی دخترا احساس می کنن اگه الان این کارو انجام ندن خیلی اتفاق وحشتناکی میافته.این مسئاه در اثر تجربه به اینجانب ثابت شده!
خوب یعنی به نظر شما پسرها نمیخوان درس بخونن؟

به نقل از fred :
خوب یعنی
به نظر شما پسرها نمیخوان درس بخونن؟
چرا درس می خونن البته بیشترشون وقتی حسش براشون باشه .....ولی دخترا چون حس مسئولیت بیشتری دارند همه وقت به خاطر اضطراب می خونن..........

به نقل از **mahtab** :
چرا درس می خونن البته بیشترشون وقتی حسش براشون باشه .....ولی دخترا چون حس مسئولیت بیشتری دارند همه وقت به خاطر اضطراب می خونن..........
خوب حالا چرا دخترا حس مسئولیت بیشتری دارت(تو درس خوندن)؟
نگین ذاتیه چون اگه ذاتی بود حالا به جای مردها در خانواده زن ها کار میکردن و پول درمیاوردن.

به نظرم برا اينكه براي دخترا تفريحات محدود تره برا همين ميشينن درس مي خونن ولي پسرا انقدر تفريح دارن كه درس خوندنو بد ترين كار دنيا مي دونن

به نقل از mamareza :
به نظرم برا اينكه براي دخترا تفريحات محدود تره برا همين ميشينن درس مي خونن ولي پسرا انقدر تفريح دارن كه درس خوندنو بد ترين كار دنيا مي دونن
کاملا موافقم. من اگه میتونسم از 24 ساعت 8 ساعتشو گیم نت باشم . 4 ساعت ماشین بابامو وردارم برم با رفقا بیرون! وضعیت تحصیلیم
این نبود! (اگه این اجازه هارو داشتم حتما انجام میدادم.مطمئنن والدین من نمیزارن !)

به نقل از fred :
خوب حالا چرا دخترا حس مسئولیت بیشتری دارت(تو درس خوندن)؟
نگین ذاتیه چون اگه ذاتی بود حالا به جای مردها در خانواده زن ها کار میکردن و پول درمیاوردن.
نه خب ببین پسرا توی یه سنی سرشون به سنگ می خوره میرن دبال کار ولی دخترا از همون اول اینجورین و شاید همین که محدودترن ...

به نظر من دختر ها درس خون تر نیستن.
شاید در مقایسه ی کلی حرف های دوستان درست باشه اما من دختری درس خون تر از خودم ندیدم والاD:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا