پاسخ : دخترها درسخون تر از پسرهان؟ چرا؟
خیلی جالبه برام، که اکثریت بنا به جنسیتشون جواب داده بودن... و جالب این که اکثریت، پسرها بیشتر نژادپرستانه جواب داده بودن... امیدوارم اکثرا از روی شوخی جواب داده باشن، وگرنه برای همه مون متاسفم! اگر جامعه ی سمپادی ما این طور فکر کنه، وای به حال بقیه...
در مورد آمار قبولی، آمارش کامل اعلام شده توی چند پست قبل... و اما اگر بحث در مورد هوشه:
کاملا معذرت می خوام که مجبورم با این صراحت حرف بزنم ولی مگه آدم با اعضای دیگه ی بدنش فکر می کنه که اون وقت، هوش بین پسرا و دخترا فرق کنه؟!!!!!! برای من، این که بگن جنس x از جنس y باهوشتره، همون قدر خنده داره که بگن سفید پوستا از زرد پوستا باهوش ترن یا کسانی که چشمشون سبزه از اونایی که چشمشون آبیه باهوش ترن... حتی اگر به فرض محال، مغز خانم ها یک کیلوگرم هم از مغز آقایون کمتر بود، به نظر من باز هم دلیلی برای هوش نمی شد، چون می شنویم که کسی مثل انیشتین از یه عدس از مغزش بیشتر استفاده نکرده... تا الان منظورم از هوش، هوش خدادادی بود... حالا می رسیم به هوش اکتسابی:
این هوش یه نظر من یه چیز نسبیه... کسی که توی جنگل های آفریقا زندگی می کنه و هنوز این قد خلاقیت نداره که لباسی غیر از پوست درخت برای خودش تهیه کنه و وقتی می خواد یه سری چیز رو بشماره، با انگشت های دستش می شماره و بیشتر از عدد 10 رو هم میگه "بسیار"، بدیهیه که هوشش قابل مقایسه با یه آدم که توی ژاپن مثلا زندگی می کنه، نیست... طرف در این حد ریاضی نمی دونه که بخواد بشمره، بدیهیه که حرفش اصلا به هوش نمی رسه.
توی جامعه ی ما و خیلی از جوامع دیگه هم همین طوره... وقتی توی همین شهر اصفهان که یعنی از بزرگترین شهرهای ایرانه، هنوز کلی دختر توی سن های زیر 18 سال ازدواج می کنن ( من خیلی ها موارد این طوری شنیدم )، بدیهیه که طرف دیگه به علم و فلان فکر نمی کنه. وقتی قرن 21 شده و هنوز تفکر جنسی این قد توی مملکت ما رواج داره، به نظر من همین که دختری توی دانشگاه قبول می شه هنر کرده! ( منظور من از تفکر جنسی، فقط در مورد آقایون نیست. به نظر من، خانم ها هم هرچه قدر به مشکلات زن ها اعتراض کنن، این تفکر رو بیشتر رواج میدن. )
به نظر من هوش هر کس ( که تا 14 سالگی هم جای تغییر داره ) بیشتر ربط به شخصیت روحی آدم ( اراده و پشتکار، عشق به دونستن، خلاقیت داشتن و داشتن این توانایی که مثل بقیه فکر نکنه ) داره تا بدنش...و روح هم چیزیه که بین زن و مرد، سفید پوست و سیاه پوست و زرد پوست و سرخ پوست، یکسانه...
کاش اون قدر توانایی داشتیم که وقتی آدمی رو می بینیم، به روحش توجه کنیم نه به اعضای بدنش!