اعضای تیم‌های بین المللی المپیاد ریاضی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعضای تیم المپیاد ریاضی!

اینایی که رفتم المپیاد جزو بروبچ سمپادی بودن یا نه؟؟؟

4تاشون بلــه ،تو اولین پســت آقای مهدوی گفته بودن ــــا!!
الک بدرویا انرژِی اتمی تهران
مینا دلیرروی فرد فرزانگان تهران
علیرضا فلاح علامه حلی تهران
پدرام صفایی علامه حلی شهریار
امیر علی معین فر علامه حلی تهران
گودرز مهر علامه طباطبایی تهران

به نقل از H O S E I N :
وضع باشگاه بد که هست ...

مثلا" شیمی ها آخرش هم نتونستن برن امسال ... از اتریش هم نتونستن ... از ترکیه هم نتونستن ... حالا چرا ؟ دیگه نمیدونم ! :-??
×باشگاه در به مدت 2روز از امریکا ویزا گرفت و تیم از ترکیه به امریکا اعزام شدن! دیروز وارد خاک اونجا شدن و ویزایی هم که امریکا داده 3 ماهه هست!!!! این که 2روزه ویزا دان بسیار عجیب بوده و حاصل تلاش بسیار زیاد باشگاه است!

من با اینکه ملت 4 5 سال بتونن المپیاد بدن مخالفم ،همینمون میمونه ملت بچه هاشونو از مهدکودک بفرستن کلاس المپیاد ،همین چهار نفری هم که از اینور اونور قبول میشن دیگه نمیشن
بعد کسی که می خواد شرکتت کنه لابد دوسال دوره قبول میشه طلا نمیشه سال بعدش تازه طلا شه و این جور چیزا باعث میشه تعداد افرادی که المپیادی میشن کم بشه ،،بعد هدف المپیاد جذب علاقه مند تو اون رشتس ،طرف 4 5 سال میاد زده میشه اصلا ،چون مثلا المپیاد ریاضی مطالبی که یاد می گیرید کمه و آدم خسته میشه بعد یه مدت

به نقل از حامد مهدوی :
من با اینکه ملت 4 5 سال بتونن المپیاد بدن مخالفم ،همینمون میمونه ملت بچه هاشونو از مهدکودک بفرستن کلاس المپیاد ،همین چهار نفری هم که از اینور اونور قبول میشن دیگه نمیشن
بعد کسی که می خواد شرکتت کنه لابد دوسال دوره قبول میشه طلا نمیشه سال بعدش تازه طلا شه و این جور چیزا باعث میشه تعداد افرادی که المپیادی میشن کم بشه ،،بعد هدف المپیاد جذب علاقه مند تو اون رشتس ،طرف 4 5 سال میاد زده میشه اصلا ،چون مثلا المپیاد ریاضی مطالبی که یاد می گیرید کمه و آدم خسته میشه بعد یه مدت

خب میتونن مثل قدیما بکنن که اونایی که سنشون کمتر باشه و طلا بشن سهمیه کنکور نداشته باشن . خیلی هم منطقیه. به نظرم حتی سهمیه ی طلا برای سال دومی ها هم منطقی نیست. تنها دلیلی که باعث میشه سهمیه طلا بدن اینه که تو سالی که همه کنکور میخونن طلا ها باید برن دوره تیم شرکت کنن و این باید یه جوری جبران بشه.

به نقل از فائزه ساعی :
×باشگاه در به مدت 2روز از امریکا ویزا گرفت و تیم از ترکیه به امریکا اعزام شدن! دیروز وارد خاک اونجا شدن و ویزایی هم که امریکا داده 3 ماهه هست!!!! این که 2روزه ویزا دان بسیار عجیب بوده و حاصل تلاش بسیار زیاد باشگاه است!

باشگاه اگه درست تلاش میکرد این مشکلا پیش نمیومد. بیشتر هم به خاطر سهل انگاری های دهقانه . این یه مورد فقط نیست. چند مورد هست.

تیم امسال دهم شد

نتایج رسمی را اینجا ببینید .

+ تبریک

+ امسال فولمارک نداشتیم .

چرا تیم های اول تا نهم فول مارک داشتن ما نداشتیم ؟؟؟
راستی این نتایج چطوری بود؟؟؟
نوشته بود p4 =>42 که
بعد نوشته بود که p6=>1
این دو یعنی چی؟

میشه بگید چه مدارسی بودن؟

به نقل از مَِهدی.ش :
چرا تیم های اول تا نهم فول مارک داشتن ما نداشتیم ؟؟؟
راستی این نتایج چطوری بود؟؟؟
نوشته بود p4 =>42 که
بعد نوشته بود که p6=>1
این دو یعنی چی؟
من میگم فول نداشتیم بعد چجوری تیم 1تا 9 فول داشتن؟:دی

p4 =>42 یعنی 6 شرکت کننده ی اون کشور در مجموع از اون سوال (اینجا یعنی 4 ) چه نمره ای گرفتن.

به نقل از arvin.a :
میشه بگید چه مدارسی بودن؟
من همه رو نمیدونم ولی
الک بدرویا، از انرژی اتمی تهران
عارف صادقی از شهید سلطانی کرج

تینا ترکمان هم از فرزانگان 1 تهران

Back
بالا