توی ایرانیها فقط صمد :)به نقل از IVERSON :آهان فکر کردم صمدو میگید.درست.ولی تو ایرانیا هیشکی مهدی کامرانی نمیشه!
من بازیشو دوست دارم ولی از نظر شخصیتی...همون که صبا گفت..به نقل از IVERSON :حالا انصافا بازیش بد نی.من دوسش دارم :)
خوب این اخلاقش یه خوبی هم داشت که باعث شد مربی خارجی بیاد ایران!به نقل از 3ggerman :من بازیشو دوست دارم ولی از نظر شخصیتی...همون که صبا گفت..
آره خیلی تیم خوبیه ولی باز هم مثل همیشه به دلیل بی لطفی و اهمیت ندادن صدا و سیما به رشته های ورزشی غیر از فوتبال این بازی ها که فکر می کنم باید خیلی جالب باشه پخش نمیشه....به نقل از رشید شاملی :تیم بسکتبال سه نفره ایران غوغاست.
محمدصمد و مهدی کامرانی با آفاق اسلامی.
به به چه تیمی..!!!
دقیقا متعصفانه همینطورخبه نقل از یک ایرانی :آره خیلی تیم خوبیه ولی باز هم مثل همیشه به دلیل بی لطفی و اهمیت ندادن صدا و سیما به رشته های ورزشی غیر از فوتبال این بازی ها که فکر می کنم باید خیلی جالب باشه پخش نمیشه....![]()
اگه بازی های بسکتبال را دنبال کنید می بینید که همیشه در حقشون کم لطفی شده بازی هاشون را یا آخر شب و ضبط شده پخش می کنند یا فقط بازی فینال را آن هم به زور پخش میکنند.![]()
![]()
![]()
![]()
آره صبح های جمعه ساعت های 5 یا 6 هم کانال 3 بازی ها را میذاره ولی خوب ............به نقل از IVERSON :دقیقا متعصفانه همینطورخ
nba یا همون بسکتبال نوین فقط بعضی جمعه ها ساعت 3 به بعد می زاره.
خیلی علاقه مند داره این برنامه ولی می بینید که چه وقت بدی می ذارن!!!
من یه زمانی تو شهرداری بودم ولی دیگه نمیرمبه نقل از IVERSON :آره آموزشگاها کاپیتان نیشابورم بالاترم تا خراسان رضوی رفتم.
تیم آزاد هم با پایدار بتن بودم.هم تیمی رضا خبازان![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اند u؟
بازی می کنید؟چه پستی؟
1به نقل از 3ggerman :من یه زمانی تو شهرداری بودم ولی دیگه نمیرم
همه چیز زدم(واسه بازیا بین مدارس بیشتر 2 و 3 )
شما چه پستی میزنی؟
کجاش تعجب داره؟به نقل از رشید شاملی :