- شروع کننده موضوع
IVERSON
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی نیشابور
- شهر
- نیشابور
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- محیط زیست
اگه بازی کس دیگه ای رو دوست داری بگو
توی ایرانیها فقط صمد :)به نقل از IVERSON :آهان فکر کردم صمدو میگید.درست.ولی تو ایرانیا هیشکی مهدی کامرانی نمیشه!
من بازیشو دوست دارم ولی از نظر شخصیتی...همون که صبا گفت..به نقل از IVERSON :حالا انصافا بازیش بد نی.من دوسش دارم :)
خوب این اخلاقش یه خوبی هم داشت که باعث شد مربی خارجی بیاد ایران!به نقل از 3ggerman :من بازیشو دوست دارم ولی از نظر شخصیتی...همون که صبا گفت..
آره خیلی تیم خوبیه ولی باز هم مثل همیشه به دلیل بی لطفی و اهمیت ندادن صدا و سیما به رشته های ورزشی غیر از فوتبال این بازی ها که فکر می کنم باید خیلی جالب باشه پخش نمیشه....به نقل از رشید شاملی :تیم بسکتبال سه نفره ایران غوغاست.
محمدصمد و مهدی کامرانی با آفاق اسلامی.
به به چه تیمی..!!!
دقیقا متعصفانه همینطورخبه نقل از یک ایرانی :آره خیلی تیم خوبیه ولی باز هم مثل همیشه به دلیل بی لطفی و اهمیت ندادن صدا و سیما به رشته های ورزشی غیر از فوتبال این بازی ها که فکر می کنم باید خیلی جالب باشه پخش نمیشه....
اگه بازی های بسکتبال را دنبال کنید می بینید که همیشه در حقشون کم لطفی شده بازی هاشون را یا آخر شب و ضبط شده پخش می کنند یا فقط بازی فینال را آن هم به زور پخش میکنند.
آره صبح های جمعه ساعت های 5 یا 6 هم کانال 3 بازی ها را میذاره ولی خوب ............به نقل از IVERSON :دقیقا متعصفانه همینطورخ
nba یا همون بسکتبال نوین فقط بعضی جمعه ها ساعت 3 به بعد می زاره.
خیلی علاقه مند داره این برنامه ولی می بینید که چه وقت بدی می ذارن!!!
من یه زمانی تو شهرداری بودم ولی دیگه نمیرمبه نقل از IVERSON :آره آموزشگاها کاپیتان نیشابورم بالاترم تا خراسان رضوی رفتم.
تیم آزاد هم با پایدار بتن بودم.هم تیمی رضا خبازان
اند u؟
بازی می کنید؟چه پستی؟
1به نقل از 3ggerman :من یه زمانی تو شهرداری بودم ولی دیگه نمیرم
همه چیز زدم(واسه بازیا بین مدارس بیشتر 2 و 3 )
شما چه پستی میزنی؟
کجاش تعجب داره؟به نقل از رشید شاملی :