بسکتبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع IVERSON
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

بازیکن مورد علاقه ی بسکتبال شما در NBA کیست؟

• رای‌دهندگان
    253
پاسخ : بسکتبال

به نقل از Brεεzy :
نه بابا ، با هم دیگه که نمیشه ، این دو تا اصلا رده بندیشون جدا از هم هست ، الان همه تیم ها با هم مسابقه میدن ، منتها در دو دسته ، کنفرانس شرق و کنفرانس غرب رده بندی میشن . تو کنفرانس غرب لس آنجلس و تو کنفرانس شرق بوستون در حال حاضر اول هستند.
خب درسته،منم همین منظورمه دیگه.

به نقل از IVERSON :
خب درسته،منم همین منظورمه دیگه.
نه ایشون اشتباهی منظور منو فهمیده بودن واسه من توضیح دادن D;
در کل هیچی...

راستی کسی که به other رای داده بگه منظورش کیه.مرسی.

امروز یه مقاله از حامد خوندم.
می خواد برگرده ایران!!!چیزایه جالب دیگه ای هم داشت

دوستان تو ولایت ما مسابقات بین مدارس بسکتبال همین سه شنبه شروع میشه ، انتظار نداشتم به این زودی شروع بشه ، ما امسال هیچی تمرین نکردیم ...

ما هم هفته دیگه شروع می شه ولی مربی مون نمی خواد ا سومارو ببره:(
میگه تیممون قوی میشه به این اول دوما بازی نمی رسه

چه ظالمانه !
ما نکته جالب اینه که اصلا مربی نداریم ، معلم ورزش ما سوم ها که یه آدم غیرورزشی هست ، مشاور مدرسه یه شلوار ورزشی میپوشه میاد یه توپ میندازه وسط زمین و میره ، همه کار ها رو خودمون باید بکنیم ، مدرسه مون که یه طرفش اصلا حلقه نداره ... وقتی میگن از زمین های خاکی شروع کردیم دقیقا همین هست منظورشون ... !

مال مام 16 هم شروع میشه و من فردا واسه اولین بار دارم میرم تمرین ;D
امسال میگن تیما قوین ما راهنمایی که بودیم با اختلاف نجومی میبردیم ولی امسال...فک نکنم..

داریم رایزنی می کنیم ما رو ببره،آخه خدایی خیلی زور داره!

بگید آخرین ساله و این حرفا ... بگید تو بازی های ساده ما رو نیارید تو زمین و این حرفا ! :دی
خوب پس به سوالات فنی پاسخ داده میشود در این تاپیک :دی
ما دو سال پشت سر هم با تیم اول شهر میوفتیم و از اونجایی که یه هفته قبل از روع مسابقات به ما خبر میدن و 2 روز قبلش میگن بیاید تمرین کنید همیشه میبازیم ... امسال خوب یه کم ما بزرگ دیم و چند تا بازیکن خوب هم از راهنمایی ها اومدن و نخاله های سال بالاترمون هم رفتن ، مدارس دیگه هم بازیکن های خوبی داشتن که سال سوم بودند و الان پیش شدند ، خلاصه انشاا... امسال اولین بازی رو با یه تیم بوق بیوفتیم یه کم روحیه بگیریم ، بازی های بعدیش رو هم ببریم دیگه این سال آخری ما مدال آور بشیم : ))

شما پارسال از تنکابن باختید تو مسابقات سمپاد؟

نه ، ما دو ساله مسابقات سمپاد شرکت نمی کنیم ... نمی دونم چرا ، ولی امسال هرجور شده شرکت می کنیم .
خوب دوستان ، امروز برای اولین و آخرین بار تمرین کردیم ، ولی با این حال خیلی تیممون آماده تر از اونی بود که فکر می کردم ... ما سه ساله با مدرسه طالقانی نامی رودر رو میشیم تو بازی اول ، دو سال گذشته خیلی قوی بودند ، امسال ولی اعضای قویشون یا مدرسه رو عوض کردن و یا رفتن پیش دانشگاهی و ...
انشاا... که امسال یه رتبه خوب بیاریم ...

منم امروز به عنوان مربی واسه دوره راهنمایی هامون تونستیم دوم بشیم!

دبیرستانا 2،3 روز دیگه شروع می شه.داره به یه جا هایی میرسه حضور ما تو تیم!

من آخر نفهمیدم فرداست یا پس فردا ... قاطی کردم ... من باید ریکاوری بشم ، خوابم میاد : ((

امروز مثلا تمرین داشتیم، وقتی رفتم سالن دیدم وقت ما رو دادن به بدمینتون!!!!!:((

ما امروز تمرین داشتم وسط زمین جاتون خالی داشتم گلاب به روتون داشتم بالا میوردم کلی خودمو گرفتم که نیارم...
آخه تو راه باشگاه که بودیم چلوکباب(کیک و آبمیوه)زدم جلسه اولم بود میرفتم تمرین معده م بی جنبه بازی دراورد...
میگن یه دو ساعت قبل تمرین چیز نخورین وا3 همین میگن...

حالا تمرین چطور بود؟
تیمتون قویه؟

به نقل از IVERSON :
حالا تمرین چطور بود؟
تیمتون قویه؟
آره ناجور قویم اگه شک داری میتونیم یه بازی ردیف کنیم تیم ما با شما بازی کنه!
مطمئن باش سوراخ میشین ;D

عجـــب ! قبول نیست ! ما همش رو خودمون سازمان دهی کردیم توی حیات مدرسه اونوقت شما باشگاه و سالن این حرفا ؟ همانا ما بسکتبال رو از زمین های خاکی شروع کردیم توپمون هم مثانه خوک بود : ))
فردا روز موعود هست ، خیلی وقت بود بازی نکرده بودم امروز از سر کوچه تا خونه یه فاصله 50-60 متری رو دویدم نزدیک بود نفسم بگیره ، خیلی پیر شدم :دی
باید از همین یه روز هم استفاده کنم یه خرده به آمادگی قبلی برسم ... سعی می شود از تیممون هم عکس بگیرم قرار بدم اینجا ... :دي

آره همه بذاریم.موافقم.
منم که به عنوان لژِونر قرار شد باشم ولی اگه عقب بودیمو این حرفا بازی می کنم;D

Back
بالا