سه گام 7 تا گام داره البته تا 10 تا هم موردی ندارهبه نقل از 3ggerman :چندوقتیه بازی نکردم...
چندوقتیه بازی ندیدم...
اصلا سه گام چندتا گام داشت؟!
خب الان ما یه چیزی بگیم میگین تو یه بار نظر دادی اسپم هم نده؟!!!!!به نقل از Soroush.farshchin :بابا چرا دیگه تو این تاپیک نظری نمی دین؟!؟!؟!؟!؟!
مثلا یکی از پرطرفدارترین تاپیکاسا!!!!!!!!!!
من به عنوان یه آدمی که به حامد رای داره دلیلشو میگم! (نخندینا! ) شخصا فقط اونو میشناختم!به نقل از yashar21173 :خب الان ما یه چیزی بگیم میگین تو یه بار نظر دادی اسپم هم نده؟!!!!!
با این حساب .....
برای چی حامد رای هاش از کوبی هم بیشتره؟
بهترین سنتر و دانکر nba کیه؟
الان من برای این تاپیکه جدید بزنم یا همین جا خوبه؟!!!!!
ایول دم شما گرم => yesssssssssssssssssssssssssssبه نقل از عطیه.م :من به عنوان یه آدمی که به حامد رای داره دلیلشو میگم! (نخندینا! ) شخصا فقط اونو میشناختم!دیگه این حس وطن دوستی هم که غوغا کرد (+ اینکه در هر موردی آدم نظر بده خوبه!
) !
به نظرم مقایسه را بیشتر بین بقیه انجام بدین خوبه! آخه فک کنم عده ای همچون خودم باشند!
اگه لطف کنید و همه ی چیزای مربوط به بسکت رو اینجا بزارید، هم تاپیک پر رونقی میشه و هم بحث هاش پراکنده نمیشه!
من به حامد رای ندادم ولی به خاطر وطن دوستی نیست فقط.خداییش بازیش خوبه.به نقل از amir.love :چون همه حامد حدادی رو به خاطر وطن دوستی گفتید
منم نمیگم بازیش بدهبه نقل از 3ggerman :من به حامد رای ندادم ولی به خاطر وطن دوستی نیست فقط.خداییش بازیش خوبه.
یاشار جون شکیل هم تیمی لبرونه خیلی وقته از میامی هیت اومده بیرونبه نقل از yashar21173 :ایول دم شما گرم => yesssssssssssssssssssssssssss
خب دیگه دوستان نظراتو در مورد بهترین سنتر و دانکر بگن!!!!!؟؟؟
اول خودم: سنتر فقط (سنترها) Dwight Howard, Orlando Magic & Shaquille O'Neal, Miami Heat & Tim Duncan, San Antonio Spurs & Amare Stoudemire – Phoenix Suns
و بهترین دانکرها: Kobe Bryant, Los Angles Lakers & Nate Robinson new york Knicks & Dwight Howard, Orlando Magic &
LeBron James, Cleveland Cavilers & Amare Stoudemire, Phoenix Suns
خب دیگه حالا نوبت شماست!!!
چرا خالی میبندی؟؟؟؟؟ کجا جواب دادی من که ندیدم!×!!×!!!×به نقل از Soroush.farshchin :من سوالتو جواب دادم