Swift
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
پاسخ : بسکتبال
Carmelo Anthony
Carmelo Anthony
من به بحث شما چی کار دارم، اینجا تاپیک بسکتباله نه تاپیک بحثای جنابعالی.به نقل از legend :خوب این عکس چه ربطیبه بحث و بازی داشت؟
پیشنهاد خوبیه. روش فکر میکنم.به نقل از legend :ببخشید ولی شما می تونید به جای پیام های بازرگانی استفاده شوید.
مگه تو هم تو کار پیام بازرگانی هستی؟؟؟به نقل از legend :حتما فکر کنید چون پول خوبی توش هست!!!
پس چرا ازش یاد نمیگیری چون پول خوبی توش هست.به نقل از legend :نه ولی شنیدم. تازه بعضی موقع ها بغل دستیم ، تو کلاس این کارو به جای شما انجام می ده!!!!
آفرین. همچی میگه انگار پیاده تا ماه رفته. تیکه انداختن که رواله کاریه ماست.به نقل از legend :چون نیازی به این کارا ندارم به جاش تیکه می ندازم!!!
مگه تیکه ها رو با اخراج شدن میشمرن؟؟؟به نقل از legend :آره ، خوب ببینم چقدر اخراج شدی؟
پس معلمای شما خیلی بیجنبن. چون ما از اول تا آخر کلاس میندازیم هیچی نمیگن.به نقل از legend :آره اگه سر کلاس زیاد بندازی معلم اعصابش می ریزه بهم بعد...
نه اتفاقا هر دوتاشم هست. حالا چرا منفی میدی؟؟؟به نقل از legend :برای شما در گوشی هست حتما یا اینکه خنده دار نیست ، چون با تیکه کلاس بهم می ریزه