پاسخ : بسکتبال
به نقل از Dr.Eniac :
درسته تو کار تیمی مهدی کامرانی از صمد جلوتره اما باید این نکته رو توجه کنی که اگه روز روز صمد باشه خودش یه تیمه !
بازیکن شوتیستیه ، خوب برش میزنه ، چون قد خوبی داره حتی تو کار ریباند هم موفقه !
بزگترین نقطه قوت صمد اینه که دست چپ و راست براش فرقی نداره !
یه مصاحبه ازش خوندم گفته بود از بچگی با هردو دست شوت و دریبل میزده و الان دست چپش هم کارایی دست راستشو داره اما مهدی کامرانی اینقدر نمیتونه با هردودست کار کنه !
یه سوال ، شما آینده بسکتبال کشورو چطور میبینین ؟
یه عده میگن این نسل بسکتبالیستامون نسل طلایی مان و اگه اینا برن بسکتبال کشور یه افت شدید داره !
موافقین ؟
من فکر نمیکنم اینجوریا که میگن باشه چون بازیکن جوون خوب هم داریم ، مثال بارزش هم ارسلان کاظمیه !
من الان دارم باشگاه های تهران بازی میکنم ، خوب میدونم:
مثلا ... تیم مهرام اصلا آینده خوبی نداره، چون تخم مرغ گرون شده!!!(نخندید لطفا)!
هیچ واحد دولتی ای حق اسپانسر شدن تیم هارو نداره...
همشون باید خصوصی بشن...
این تا حدودی بده...
مثلا باشگاه ما الان در به در سراغ اسپانسر میگرده، خیلی جاها متقاضی ان، اما....
واقعا حیفه... باشگاهی مث باشگاه ما انجوری بشه.
بازیکن سازی های باشگاه ها بهتر شده، نسل طلایی از بین نمیره.. ینی تا حدودی برای 4-6 سال بدتر میشه، اما پیشرفت میکنه.
من کسایی رو میشناسم واقعا وقعا بازیشون خوفه، خیلی وقتا من پیششون کم میارم...
متاسفانه تیم ملی پایه نوجوانان داره بازیکن جذب میکنه، بین بچه ها واقعا تفاوت است
تیم ملی حداقل قد رو برای نوجوانان 190 گذاشته، یعنی میخواد با اینکارش، میانگین قدی بچه های تیم رو بالا ببره...
اما اشکال اینجاس برای گارد راس بودن مهمترین عامل فرز بودن بازکنه... یا حتی پست 2 و تا حدودی هم 3....
درصورتی که توانایی های فردی با بلندی قد رابطه عکس داره...
باشگاه های ما هم که همه با تیم ملی مشکل دارن... میگن تیم ملی بچه هارو هوایی میکنه تو این سن... از طرفی هم برای بالا بردن اعتبار باشگاه دوست دارن افراد بیشتری برن تیم ملی...
بیشتر حرفای من مربوط به تیم های پایه ملی بود که در آینده نزدیک بزرگسالان هستن..