بسکتبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع IVERSON
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

بازیکن مورد علاقه ی بسکتبال شما در NBA کیست؟

• رای‌دهندگان
    253
پاسخ : بسکتبال

میامی قهرمان شد هورا <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P

فینال از این مسخره تر نمیشد!

Kobe Bryant

داشتم نگاه میکردم میدیدم چقدر نظرسنجیمون قدیمی شده!:)ولی بازم ویرایشش نمیکنم تا نوستالژ شه!:دی
دوستان المپیکو مسلما دیدین:)از نظرتون کی بهترین بود برای USA ؟ با اینکه lebron تو فینال mvp شدو بعد از mikel jordan دومین کسی بود که تو یه سال هم mvp تو nba هم mvp تو فینال المپیک میشد من به شخصه میگم که carmelo بهترین بود:)

لبرون که اصن نبود. یا ملو بود یا دورانت

پاسخ

بچه ها مسابقاتی ک الان درحال برگذاریه قهرمانی آسیاس دگ؟
بازی بچه هاب نظرمن خوبه(فلا)
ب نظرشماچطور؟
پارسال بچه هاقهرمان شدن یانایب قهرمان؟(ببخشید دگ من بیشتروالیبالیم ازمسابقات بسکت زیادخبرندارم)

به نظر من(نظر شخصی)یکم ضعیف تر شدیم نسبت به ساله قبل با این بازکنایه جوون که آورده این طبیعی
و..

پاسخ

تواینجا چ میکنی؟D;‎
ب نظرمنک خوبن
مخصوصا مخصوصا صمد
خیلی بچه باحالیه بابازی عالی

تیم که نسبت به 2008 خیلی ضعیف شده، ولی باز هم خوبن.

من که امروز بازی ِ صمد رو دیدم، کف کردم! چقد از پارسال تا امسال پیشرفت کرده...! دیگه اون تک روی ها و خوره گی های ِ قدیمش که واقعا" رو اعصاب بود رو نداره. تبدیل به یه بازیکن ِتمام عیار شده.

این ارغوان چقد رو اعصاب بود! هر چی توپ می اومد زیر ِ حلقه ی ما، اجازه می داد راحت ژاپنی ها ریباند کنن... X-(
اوشین هم امروز خیلی خوب بود، مثل ِ همیشه.

بازی چن چن ؟
نتیجه چی شد کلهم؟

سلام به همه.
شما میدونین مسابقات سمپاد امسال برگزار میشه یا نه؟؟ :-? :-? :-?

از پارسال می گفتن که دوباره می خواد برگزار بشه، ولی از من به شما نصیحت! به حرف ِ اینا هیچ اعتمادی نیست... خیلی بعیده که برگزار بشه.

به نقل از بیلی بچه...! :
از پارسال می گفتن که دوباره می خواد برگزار بشه، ولی از من به شما نصیحت! به حرف ِ اینا هیچ اعتمادی نیست... خیلی بعیده که برگزار بشه.
کلا هیچوقت نشده!!!

آخرین دوره که برگزار شد،سالی بود که من اول دبیرستان بودم یعنی 5 سال پیش!:)با این وضع مملکت که بودجه تربیت بندنی دانشگاهارم کردن 25% پارسالش!بعید باشه مسابقاتی در سطح سمپاد برگزار شه!

آره دیگه پنج سال ِ پیش، آخرین دوره اش بود که فکر کنم توی بسکتبال ِ دختر ها، تیم ِ تهران قهرمان شد.

.

چرا نظر سنجی رو عوض نمی کنین و یک چیز باحال تر بگذارید!!!!!!!!!
آقا قدیمی شد!!!!!!!!!!!!! :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
-------
با این بودجه ای که خرج مدارس سمپاد میشه من که فکر نکنم دیگه اصلا اسمی ازش بیاد!

×پست ترکیب شد.

واسه نظر سنجی جدید پیشنهاد بدید لطفاً

.

Back
بالا