به نقل از Hydrus :اصلاً یه اثبات هست که اینجوریه:فرض کتین که شما به گذشته سفر می کنین و پدر بزرگتونو قبل از اینکه با مادر بزرگتون آشنا بشه می کشین،پس شما چه جوری می شه وجود داشته باشیناین یک پارادوکسه،،همین ثابت می کنه که با برگشت به گذشته شما هیچ ربطی به اون آدم قبلی ندارین،یعنی با سفر به گذشته یک جسم مستقل و متفاوت شکل می گیره .

به نقل از پسر خیابون پشتی :ببخشین ها...ولی این چه ربطی به جهان موازی داشت؟
به نقل از Amir - Eblis :خب چه بهتر، من یکم اطلاعاتم قدیمی بود در این زمینه ، ممنوناتفاقا" تمام اون ابعادی که من گفتم ، اثبات ریاضی و نجومی داره ، قاعدتا" وقتی نظریه ای گفته میشه یک اثبات هایی براش میارن ، اونم برای ابعاد این چنینی که به نظرم حتما" باید باشه ، و الا منم میتونم بگم فلان بعد هست و یه چیزایی از خودم سر هم کنم ، باید مطابق اصول باشه (که هست) و باید اثبات شه (که شده) ...
خب این یعنی بی نهایت جهان داریم. بی نهایت خیلی چیز داغونیه. یعنی تعداد جهان های موازی یه کمیته ! و این کمیت پیوسته ست (طبق چیزی که میگی) . چون وقتی میشه به 10 سال قبل برگشت باید بشه به 10 + dT سال قبل هم برگشت. چون وضعیت هر زمانی بر آینده میتونه تغییر متفاوتی بذاره.به نقل از paulhenry :تو اگه مادربزرگت رو بکشی پس متولد نشدی. پس نکشتیش. پس متولد شدی و میکشیش. پس کشتیش. پس متولد نشدی....
این پارادوکسه
یعنی نمیشه به گذشته سفر کنی، مگر این که یک جهان وجود نداشته باشه. تو وارد جهان دیگه ای بشی.

به نقل از H O S E I N :خب این یعنی بی نهایت جهان داریم. بی نهایت خیلی چیز داغونیه. یعنی تعداد جهان های موازی یه کمیته ! و این کمیت پیوسته ست (طبق چیزی که میگی) . چون وقتی میشه به 10 سال قبل برگشت باید بشه به 10 + dT سال قبل هم برگشت. چون وضعیت هر زمانی بر آینده میتونه تغییر متفاوتی بذاره.

[/nb]
[nb]دیگه نمیدونم چه بلایی سر خود اون جسم میاد
[/nb]

خوب نمیشه فرض کرد اگه شما اجدادتون رو بکشید به شکل یه انسان دیگه درمیاید؟به نقل از Hydrus :اصلاً یه اثبات هست که اینجوریه:فرض کتین که شما به گذشته سفر می کنین و پدر بزرگتونو قبل از اینکه با مادر بزرگتون آشنا بشه می کشین،پس شما چه جوری می شه وجود داشته باشیناین یک پارادوکسه،،همین ثابت می کنه که با برگشت به گذشته شما هیچ ربطی به اون آدم قبلی ندارین،یعنی با سفر به گذشته یک جسم مستقل و متفاوت شکل می گیره .
زمان کاملاً وجود داره! قرار دادی هم نیس! یه مثال که میشه زد اینه که شما یه نوزاد رو 20 سال رو کره زمین نگه دار! یه نوزاد با یه سفینه با سرعت نور( هر چند که غیر ممکنه) بفرست به فضا ! وقتی نوزاد اولی یه جوون بیست سالس در همون زمان نوزاد دوم هنوز نوزاده! زمان چیزی نیس که تون دستامون بگیریم، لمسش کنیم یا ببینیمش! اما از رو ی اثراتی که داره می تونیم بفهمیم که وجود دارهبه نقل از sahere :کشف شدن مهم نیست استفاده ش مهمه
خب زمان وجود نداره قرار دادیه چطوری میشه بهش مسلط شد؟![]()