به نقل از apathetical :هاهاها! درست گفتم بهش .. هی می گفت من میدونم یا تو؟
عجبا
اقا چی شد این عرفه؟ یعنی بیایم راهنمایی؟ نیایم؟
به نقل از 1tA ! :D :من جاتون بودم چشمبسته دانشگاه تهران رو انتخاب میکردم. ؛؛)
گور ِ بابای راهنمایی بهخّدا.![]()
بابا تو رو خدا یه ذره جذبه از خودتون نشون بدین این اولا جمع کنن! لابد کفش و کیف سیندرلا ام میپوشن؟به نقل از 1tA ! :D :
× عـاقا واسه شورا خ.مبینی گف چون پارسال اعضای شورا فلان، و هیچ کاری نکردن، امسال اول خود ِ مدرسه تایید ِ صلاحیت میکنه، بعد میره به مرحلهی رای دادن.
بعد خیلی خوب بود، اولا کیلو کیلو میریختن تو فرهنگی اسم میدادن واسه شورا. دهنمون سرویس شد خدایی. اعتماد به نفسشون قابل ِ تحسین ـه.![]()
× یک سوال پیش میآد، اگه تا اسفند بارون نباره ما چهجوری حلقه رو فرو کنیم تو مخ ِ این اولا؟ :/
به نقل از jigsaw.girl :بابا تو رو خدا یه ذره جذبه از خودتون نشون بدین این اولا جمع کنن! لابد کفش و کیف سیندرلا ام میپوشن؟
دلم راهنمایی میخواددبیرستان خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بده خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییی
به نقل از jigsaw.girl :بابا تو رو خدا یه ذره جذبه از خودتون نشون بدین این اولا جمع کنن! لابد کفش و کیف سیندرلا ام میپوشن؟
دلم راهنمایی میخواددبیرستان خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بده خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییی
به نقل از nefas :پ.ن:خانم جعفری عصاب مصاب نداره مخصوصا با کلاس ما ...1/5![]()
رو این تاکید می کنم حتی.به نقل از میتـرا .. :قدر ِ جعفری ُ بدونین . خیلی خوبه . خیلی .
به نقل از nefas :ببخشید یـــ سوال برا من پیش اومده چرا حلقه نداریم ؟!
بابا ما مثل بقیه ی سالا نیستیم که 2سال وقت داشته باشیم برای حلقه
ما1سال بیشتر وقت نداریم !
حالا بارون نیومده به درک !خواهشا سوما رسیدگی کنین !
پ.ن:امتحان ریاضی خیلی باحال بود مراقب سومون خیلی خفن بود
پ.ن:خانم جعفری عصاب مصاب نداره مخصوصا با کلاس ما ...1/5![]()
اولن که حلقرو تو بارون ـو مناسبت ـای خاص میزنن ، نمیشه که الکی. تز ندین لدفن . ؛؛)به نقل از nefas :ببخشید یـــ سوال برا من پیش اومده چرا حلقه نداریم ؟!
بابا ما مثل بقیه ی سالا نیستیم که 2سال وقت داشته باشیم برای حلقه
ما1سال بیشتر وقت نداریم !
حالا بارون نیومده به درک !خواهشا سوما رسیدگی کنین !
پ.ن:امتحان ریاضی خیلی باحال بود مراقب سومون خیلی خفن بود
پ.ن:خانم جعفری عصاب مصاب نداره مخصوصا با کلاس ما ...1/5![]()
یعنی الان رعنا و این سهرابی و جعفری معاونن؟! خب خوبه هنوز جعفری هس!!به نقل از 1tA ! :D :اشاره میکنم به نیمسوز شدن ِ نسلمون. ؛؛)
دلت میاد؟ من که الان مریضم. ؛؛)
معاون ِ ما که دوباره عوض شد، یه یارویی اومده به نام ِ سهرابی نژاد. افتضاح ـه. :/
ادبیات هم، شهریاری رف، جوانگروه اومد. جفتشون فوق العاده بودن و هستن. :د
خ. عابدیان/ عابدی [ خا بر سر ِ من. :/] هم از اجرایی رف. جاش کی اومد؟ یکی که نمیدونیم کی ـه.
فقط بش میگیم ومپایر اسلامی. چون واقعن مث ِ ومپایر ـاس.
پژوهش و فرهنگی هم مث ِ پارسال ـه. ولی معاونت پژوهش ـو خ.امیرجاملوئی گرفته. و امسال من فرهنگی رو بیشتر دوس دارم. حس میکنم جو پژوهش سنگینتر شده.
دیگه اگه یادم اومد میگم باز.![]()
به نقل از apathetical :یعنی الان رعنا و این سهرابی و جعفری معاونن؟! خب خوبه هنوز جعفری هس!!
ببین منم نمی دونم این عابدی بود عابدینی بود عابدینیان بود یا عابدیان! 3 ساله درگیرم .. نتیجه هم نگرفتم! خلاصش که خودتو اذیت نکن یکی بود دیگه
کلا خ.امیر هرجا میاد سنگین می کنه جوشو! (غیبت نشه ..) فرهنگی هم با مبینی؟خیلی هم خوبه .. ! مبینی عالیست.. تولدش رو راستی یادتون نره
هنرتون کیه؟ همون اسمشم یادم نیس () همه ی کلاسا رو گرفته مثه پارسال؟؟