1tA
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان یک
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
پاسخ : سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]
ما هم دقیقا سه سال ه که شعرارو داریم همینجوری میخونیم! ما از سال بالایی آمون یاد گرفتیم خوندن ِ شعرای حلقه رو دیگه. مگه غیر از اینه؟ :د
قطعا ما دوس داریم روند ِ حلقه مون همون اورجیناله باشه، اما وقتی که تغییر کرد به همین سادگی نمیشه جمعش کرد. الان دغدغه های دوستای من این نیس که بیاین شعرا رو آروم تر بخونیم. شاید تو کل مدرسه سه چار نفر بیشتر نباشن که دلشون انقدی بسوزه که واقعا بخوان تغییر بدن وضعیت رو. وقتی هم که جمع میکنیم یه سری دوستان پایه رو برای این که چرا اینجوریه حلقه مون، خیییلی آ میگن حلقه به ما اینجوری منتقل شده پس ماهم وظیفه نداریم مثل ِ قبل تر از قبلی آمون بخونیم.
مشکل اینه که یکی دو نفر نمیتونن همه رو قانع کنن. اگه همه قانع باشن بله، همه چی حله.
به نقل از ریـحـانـه :«چنندددد سال»؟ ما کلاً ۳ ساله از اون مدرسه رفتیم. سال پایینیای ما هم که اینجوری نمیخوندن، در نتیجه ۲ ساله که این تغییر اتفاق افتاده.
من نمیفهمم، چرا انقدر سخت میگیری قضیه رو؟ هماهنگ کردن بچهها تو راهنمایی اصلاً کار پیچیدهای نیست. من نمیگم یه روز خوش و خرم بشینید تمرین کنید، من میگم حتی اگه یه جمع کوچیکی قانع باشید نسبت به این قضیهی آرومتر خوندن سرودها، بقیه هم کمکم باهاتون همراهی میکنن. مثلاً «دنیای من»، خوندنش کاملاً بستگی به افراد وسط حلقه داره. شما از همین یکی شروع کنید تغییر رو، بقیهش هم ایشالا به مرور زمان درست میشه.
ما هم دقیقا سه سال ه که شعرارو داریم همینجوری میخونیم! ما از سال بالایی آمون یاد گرفتیم خوندن ِ شعرای حلقه رو دیگه. مگه غیر از اینه؟ :د
قطعا ما دوس داریم روند ِ حلقه مون همون اورجیناله باشه، اما وقتی که تغییر کرد به همین سادگی نمیشه جمعش کرد. الان دغدغه های دوستای من این نیس که بیاین شعرا رو آروم تر بخونیم. شاید تو کل مدرسه سه چار نفر بیشتر نباشن که دلشون انقدی بسوزه که واقعا بخوان تغییر بدن وضعیت رو. وقتی هم که جمع میکنیم یه سری دوستان پایه رو برای این که چرا اینجوریه حلقه مون، خیییلی آ میگن حلقه به ما اینجوری منتقل شده پس ماهم وظیفه نداریم مثل ِ قبل تر از قبلی آمون بخونیم.
مشکل اینه که یکی دو نفر نمیتونن همه رو قانع کنن. اگه همه قانع باشن بله، همه چی حله.