• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

لطفا با ورودیاتونم بد نباشید دوستان ؛ اینا خیلیاشون از من و شما بهترن :-j در کل از الآن قضاوت نکنید راجع بشون :دی خوب دارن توشون ؛ بدم دارن توشون ، مثه خودمون دقیقا .

به نقل از SaϔnA.M :
لطفا با ورودیاتونم بد نباشید دوستان ؛ اینا خیلیاشون از من و شما بهترن :-j در کل از الآن قضاوت نکنید راجع بشون :دی خوب دارن توشون ؛ بدم دارن توشون ، مثه خودمون دقیقا .

ورودی های راهنمایی؟ مشکل این جاست که اینا یه سری امتحان دادن قبول نشدن دوباره امتحان دادن! #-o واقعا حقشون نیست!

به نقل از نسترنّگار :
ورودی های راهنمایی؟ مشکل این جاست که اینا یه سری امتحان دادن قبول نشدن دوباره امتحان دادن! #-o واقعا حقشون نیست!
اونجوری که اون دحتره + پدرمادرش میگفتن بدون امتحان اومده!اصن نمیدونست امتحانی وجود داره! :|

به نقل از جنا :
اونجوری که اون دحتره + پدرمادرش میگفتن بدون امتحان اومده!اصن نمیدونست امتحانی وجود داره! :|
آقا امتحان دادن! من مطئنم!
+دوست من که خرد میرف واسه دبیرستان امتحان داد فرزانگان 1 هم قبول شد،بعد یه مشاوری که مثلا خیلی خوب بوده و اینا بهش گفته بوده طبق یه چیزایی که من میبینم ولی شما با این سنت درک نمیکنی و منم انتظار ندارم که تو بتونی با این سنت درک کنی،خرد از فرزانگان بهتره،بمون خرد
مسائلی که ما با این سنمون درکش نمیکنیم ینی چی؟ :| واقعا که :|

به نقل از آیدا-ق :
+دوست من که خرد میرف واسه دبیرستان امتحان داد فرزانگان 1 هم قبول شد،بعد یه مشاوری که مثلا خیلی خوب بوده و اینا بهش گفته بوده طبق یه چیزایی که من میبینم ولی شما با این سنت درک نمیکنی و منم انتظار ندارم که تو بتونی با این سنت درک کنی،خرد از فرزانگان بهتره،بمون خرد
مطمئنی؟
آخه اونا اصن خبر نداشتن امتحانیم هست!
مشاوره مغز خر خورده بوده؟(ببخشیدا :)))

به نقل از آیدا-ق :

باید ببینی استدلالش چیه

کسی که راهنمایی خرد بوده واقعن به نفعشه که همون جا بمونه ما تو سالمون سه تا ورودی از خرد داریم که هنوزم به خردی بودنشون افتخار میکنن :-"
یکی از دوستای خودمون هم دبیرستان رفت خرد و میگه خیلـــــــی راضیه. :-??

آیدا جان ٬ جنا راجع به ورودی‌های جدید ِ دوم راهنمایی صحبت می‌کنه! الان این دو نژاد رو اشتباه نگیرید با هم :دی

به نقل از جنا :
مطمئنی؟
آخه اونا اصن خبر نداشتن امتحانیم هست!

مطمئنم اشتباه میکنی!‌ احتمالا منظورتو اشتباه فهمیدن!‌

آره . امتحانه رو که باااید بدن. ولی اونم چه امتحانی! وقتی امتحان ورود به مدارس استعدادهای درخشان با مدارس نمونه دولتی یکی شه دیگه خودتون تا آخرشو برین... :-<

Back
بالا