این دوست خردی که "بحث" میکنیم سرش نماد بقیه ی خردی ها و ابوریحانی هاس که قبول شدن مدرسه ی ما :)به نقل از نسترنّگار :آیدا و سارای عزیز میخواین ادامه بحثتون درباره این دوست خردی رو این جا ادامه ندین؟
بچه ها کسی هست روپوش نگرفته باشه؟

درمورد "دوست خردیمون" نیسبه نقل از نسترنّگار :آیدا و سارای عزیز میخواین ادامه بحثتون درباره این دوست خردی رو این جا ادامه ندین؟
بچه ها کسی هست روپوش نگرفته باشه؟
درمورد ورودیایی که از مدارسی مثه ابوریحان و خرد و اینا وکلا مدرسه هاشون داریم بحث میکنیم
به نقل از Ktion! :اون به خاطر اینه که جدیدا" حلی رو منطقه ای کردنینی مثلا اکثر حلی 1 ایا باید برن حلی 5 ؛ حلی 2 ایا برن حلّی 6 و اینا دیگه ... البته به جز کسایی که بتونن به زور انتقالی بگیرن به حلی 1 که البته خیـــــــلی سخته ظاهرا!
آقا در مورد خرد و ابوریحان بود کلا،اینکه چرا گرایش کم شده،همونکه در جوابت گفتم میگن از مُد افتاده و افت کرده و اینابه نقل از نسترنّگار :چرا، ببینین، حرفتون اینه که ایشون نمیان مدرسه ما، پس فرزانگانی نیستن و به اینجا هم مربوط نیست. بقیه خردیها و ابوریحانیها که قبول شدن، از مهر با ما توی یه مدرسه درس میخونن و بنا به تصمیم مشاورشون توی مدرسشون نمیمونن. اینا دو تا چیز جدائن.
نه نه ما که برتریمبه نقل از ـــــــارا :بله و داشتیم میگفتیم که چرا اومدن روز ثبت نام هم اومد و بعدش دیگه نیومد، داشتیم سر این بحث میکردیم که خرد چه برتری هایی نسبت به مدرسه ی ما داره!
فک میکنم همین جا جاش بود! و به هرحال که فعلا تمومش کردیم دیگه.
اصن مهم نی خرد چی دارهداشتیم به همین نتیجه میرسیدیم که نذاشتنبه نقل از آیدا-ق :نه نه ما که برتریماصن مهم نی خرد چی داره

متاسفانه باید بگم که نمیرسی.به نقل از m3$|-|k@t :پ.ن: من به ارزوی کشتن م.ا.ن و حاجی بابایی و سویزی می رسم ایا ؟؟؟

اره خب !! چون تنبلینبه نقل از ریــحــانــه :متاسفانه باید بگم که نمیرسی.
ما یه عمر بغل آموزش پرورش کل بودیم و همه مون این پتانسیلُ داشتیم، هنوز نتونستیم.![]()