پاسخ : سمپادی های تهران[راهنمایی فرزانگان 1]
نــه !
ما تا آخر شهریور هنوز اینجا بساط داریم زهرا جون ! :)
نــه !
ما تا آخر شهریور هنوز اینجا بساط داریم زهرا جون ! :)
آقا شما تا حالا مدير عقده اي تر ازين ديدين؟به نقل از ریــحــانــه :+ سمپادی های تهران - دبیرستان فرزانگان 1
+ بچه ها فهمیدین هویدا میخواد پاشه تو اردوها باهامون بیاد ؟!
اردوی مشهد از امروز شرو شده . تو اونجا هست ! بچه ها میگفتن داشته میگفته اصفهانم میرم !!
باحال چیه ! میخواد خودشُ باحال نشون بده !به نقل از meli :ایول یعنی آدم باحالیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهش نمیاد!!!!!
برا مامانم که میگم پا میشه اردو ها رو میاد میگه نشون میده چه مدیر خوبیه!!!!!!!!!
با این "می خواد" ـش موافقم !!به نقل از ریــحــانــه :باحال چیه ! میخواد خودشُ باحال نشون بده !
نمیدونم مسابقه علمی بودی یا نه ولی نمیدونی روز مسابقه علمی ( تولد مسابقه علمی ) چه کارایی میکرد !!
بچه ها دیدن ! داشتیم we will rock you رُ میخوندیم دستشُ میزد رو زانوهاش بعد دست میزد ! در حالتِ وایساده ! ینی شانیت یه مدیر اینه آخه ؟!
بعضی وقتا ، فقط بعضی وقتاـَم خوبه البته ...
خوب بود ...
به نقل از ســـايــنا :با این "می خواد" ـش موافقم !!
میگـــف من سرمه ای می پوشیدم کل سال که شبیه شمـــا ششششم !! :-دبلیووو
بعد یکی نبود بش بگـه ، واسه شبیه ما شـدن یه ذره با عقایدمون بساز ... رنگ مانتو که ....
خــب ...به نقل از meli :من کاملا حرفاتونو قبول دارم!!!
کلا آدم ظاهر سازیه که مثلا اگه یکی از دور رفتاراشو دید بگه وای چقدر خانومه خوبیه!!!!!
ولی در باطن خیلی گیر الکی داد بهمون...
به نقل از ســـايــنا :خــب ...
بچه ـا یه چیزی می گـم من ُ نخورین :-ss
قبول دارین خیلی بیشتر از سـاکی تو کارای مدرسه اراده داره ؟
ینی ما الان ازش خوشمون نمیاد چون کادرش گـند زد به مدرسه تا حـدی ...
خب طبیعتا اونم خیلی از ما خوشش نمیاد ...
ینی دو طرف ، علاقهای به درک هم دیگه نداشــتن ...
من فکر می کــنم شاید بعدنا ... واسه نسلای دیگه ... مدیر نسبتا خوبی بشــه ...
به نقل از afroDt :کاملا حرفت غلطه ملی
ساکی آفتاب و کلاسای پژوهشی رو پایه ریزی نکرده!
همین هویدا آفتاب رو وارد مدرسه کرد!
تو زمون مدیریت هویدا بود که نمایشگاه آفتاب برای اولین بار وارد مدرسه شد!
طرفداری نمیکنم ولی وقتی اطلاعات...
بگذریم...
به نقل از ســـايــنا :afroDt راست میگه !
من تکذیب نمی کنم که خانوم هویدا فوق العاده انسانیه کــه میخواد خودش ُ رئیس نشون بده ! یعنی ریاست رو به مدیریت ترجیح میده ! تو حرفاشــم کلا داره از ضمیر "من" استفاده می کنه ! من فلان کارو کردم ! من بهمان کارو کردم !
ولی بعضی وقتا واسه جو فرزانگان این ریاست ِ بهتر از مدیرتس ! منظورم از اراده بیشتر داشتن همینه ! شاید بعضی وقتا لازم باشه یکی حرف آخر رو بزنه !
خ. هویدا برای ما مدیر خوبی نبود ، نه ! این کـه آفتاب ُ اینارو نگه داره وظیفه ـش بود ! امــا برای نسل بعدی ممکنه بهتر باشــه ... قطعا البته !