چون براي شناخت همين تعداد خاص با همه...به نقل از نمكي :شرمنده اما یه سوالی برام پیش اومده
چرا تاپیکتون اینجوریه؟؟؟؟؟
یعنی فرزانگان رو از سمپادی های تهران جدا کردین....بعد اومدین مجموعه اول یعنی همونه یکو از بقیه فرزانگان ها جدا کردین....بعد اومدین مختص راهنماییش کردینن
راهنمایی فرزانگان 1 تهران
به نقل از afroDt :بابا اين تاپيك رو يكي خاك مال كنه....چه وضعي همش اسم اين ** خور ها!
تاپيك مدرسه ي خودمون رو به گند كشيديم!
اونام مدرسه مون رو به گند كشيدن!
نرگسم فهميد....فقط تو نفهميدي...به نقل از ستـاره :شاید خودت فهمیدی چی گفتی ولی من نفهمیدم چی گفتی![]()
+ این قدر که کادر بیخودی آوردن و براشون جا ندارن سوما ُ اولا رو دو معاونه (!) کردن !آخـ ـی آخــ ـ ـی!
( البته اون یدونه صفری خودش 6 تا رعنا زادس!)
آره افتضاحن...افتضاح..!به نقل از peihaghi :ببخشید پابرهنه می پرم وسط ولی اولای شمام خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی اسکلن ؟
آخه اولای ما عقل که هیچی غریزه هم ندارن
تو کودومو نمیشناسی؟بگو معرفی کنم!به نقل از گلی :می تو!!!!
آقا من نصف اینایی که اینجانو می شناسم اما چقد کمیم؟؟؟؟؟؟!!!!!!![]()
نمایشگاه تحقیقاتی سوما که یه کاریه واس جغرافی فک کنم که هرکی باید یه پروژه ی میان رشته ای بین جغرافی و یه چیز دیگه مثلا سیاست انتخاب مبکرد و روش کار میکرد و اینا! (به نقل از ستـاره :امسال مراسم شب یلدا داریم! ؟؟؟؟البته به خاطر تقارن با محرم خیلی مختصر ِ !
نمایشگاه تحقیقاتی پایه سوم چیه دیگه؟!
احیای دوباره ی نشریه ی مرکز؟ آفتاب رو میگه!
نمایشگاه دستاورد های دانش آموزی! همون آفتاب!
ولی چرا اسم " آفـــتـــاب " رو نه برا نشریه نه نمایشگاه ذکر نکردن؟
حیف شد از بهار 89 آفتاب ندادن!
× راستی ، این خانومه عابدیانه شماها میگین عابدینی!![]()
دانش آموزان برای ثبت نام باید به سایت mosabeqelmi89@farzgu.com مراجعه کنند و برای اطلاعات بیشتر، برد گروه پژوهشی را دنبال نمایند.
مرکز تصمیم دارد در زمستان 89 کارسوقی ترتیب دهد تا دانش¬آموزان به صورت عینی با سازمان ها و نهادهای اقتصادی (بانک، بیمه و مانند آن) آشنا شوند.
علاوه برآن گروه علوم اجتماعی، زیست و امور فرهنگی در حال برگزاری اردوهای مختلفی در زمینه¬های آموزشی تفریحی می باشد که جزئیات اردوهای این گروه ها در طول سال
تحصیلی به اطلاع اولیاء محترم می رسد.