خب ریحانه اگه فقط 5-6 نفر باشین که براتون کلاس جدا نمیزارن که!به نقل از ریــحــانــه :آره امسال زدن !
معلوم نیس چن تا کلاس بستگی به تعداد کسایی داره که میخوان برن ! :)یه 5 - 6 نفر دیگه ئم میان ولی اونا رهاُ بیتاُ اینان !
با اونا نمیسازم اصولا ...![]()
نه ببین 5 - 6 نفر از خودمونن ! بقیه میشن ورودی جدید یه آزمون جدا میگیرن ازشون !به نقل از meli :خب ریحانه اگه فقط 5-6 نفر باشین که براتون کلاس جدا نمیزارن که!
حداقل باید 20 نفر بشین بعد...
ببنیمُ تعریف کنیم !به نقل از NargeS.M :آخــه منم به احتمال زیاد میرم انسانی![]()
ببخشــیدا ولی با بقیه 2.3 ـیا نمی شد حرف زدبه نقل از afroDt :سال دوم کلاسم کلا یه جبهه بودن انگار من یه جبهه ولی خب مشکلی با هم نداشتیم کنار که میومدیم هیچ همکاریم میکردیم ولی در حدی بود که یه بار ۲.۷ با کلاس ما مشکل داش اومدن به من گفتن!(۲.۳)![]()
دبیرستانمون 8 تا کلاس داره(چون جمعیت بیشتره!)به نقل از 'SaYnA' :ببخشــیدا ولی با بقیه 2.3 ـیا نمی شد حرف زد
بچه ـا ؛ چن تا کلاس تجربین چن تا ریاضی؟![]()
اگخ یه دونه انسانی باشه ، می شه 3 تا ریاضی 3 تا تجربی دیگه ، نه ؟ :-s
این که شد 9 تــا !! ^-^به نقل از meli :دبیرستانمون 8 تا کلاس داره(چون جمعیت بیشتره!)
پس احتمالا میشه 4 ریاضی 4 تا تجربی یه انسانی!
دو ا سه ای ها بچه های بدی نبودن ولی بقیه کلاسا رو آدم حساب نمیکردن(اکیپ مغروری بودن!) واسه همین بقیه هم باهاشون خوب نبودن!
تعداد کلاسای مدرسه محدوده...به نقل از 'SaYnA' :این که شد 9 تــا !! ^-^
مطمئنی می شیم 8 تــا ؟مـــن فک می کردم جمعیت فقط زیـاد می شــه .... ^-^
نـظری ندارم ... :)
8تا؟نهایت 7تا.....اون 80تاییم که از بیرون میان تو کلاسا پخش می شن...ینی کلاسا میشن 30و خورده ای مثلا!به نقل از meli :تعداد کلاسای مدرسه محدوده...
از اینکه 8 تا کلاس میشیم تقریبا مطمئنم!
ولی اینکه بخاطر انسانی یه کلاس اضافه کنن بعید میدونم...
شاید یه کلاس از ریاضی یا تجربی کم کنن!
پــارسـال هزینه ی اردو ها چه قدر بوده ؟به نقل از ـــــتاره :تازه آفتاب ُ مسابقه علمی ُ کردن یه اردو ، بازم هیچی نگفتیم . (بچه هایی که هردوتاش بودیم)
بعدشم گفتن یه اردو یه روزه براتون میذاریم، همونم نذاشتن.![]()
یه قول هم برای اردو یه روزه اردوگاه به پایمون داده بودن که اونم فرت.
چی میتونیم بگیم؟ حرف خودشونو میزنن اونا. اون دفعه به مبینی گفتم، گفت "تقصیر ما که نیس، خودتون نخواستین بیاین!" اصلا هم فکر نمیکنه همه خانواده ها حاضر نیستن برای یه اردو، تازه اردو تشویقی 120000 تومن پول بدن.
![]()
من که مسابقه علمی نبودم ! آفـتابم نمی دونم بودم یا نهبه نقل از ـــــتاره :نمیدونم، ولی مشهد 50 تومن بوده ، این بار 125 تومن گرفتن.
کی میاد؟ همه میگن ما پایه ایم میایم، موقعش که میرسه هیچ کی نمیاد . (خودمم همین جوریما)
منُ ملیکای بدبخت که فقط کار خودمون نبود آخه !! کل کار 3/6 بود !به نقل از 'SaYnA' :من که مسابقه علمی نبودم ! آفـتابم نمی دونم بودم یا نه![]()
( کاسـه داغ تر از آش
)
ولی مثلا ملیکا و نادیا و شـکوفه و ایـنا میان فک کـنم
خـلاصه نگذریـــن از حقـتون B-)