خب باید وقتی میان تحویلشون بگیری که پشیمون نشن...به نقل از ستـاره :از همون مشکلات کاربر جدید - کاربر قدیمه ! الان از بچه های ما آیلین و مهدیس و سبا و روژین و اشراق این جا عضون ولی نمیان![]()
ادش بخیر مشهد!امسال به این نتیجه رسیدم واحد فرهنگی صد برابر بهتر و باحالتر و پایه تر از این پژوهشیان .
خدایی نجفی اینا خیلی خوبن .
![]()
مثلا حالا حرفایی که ما میزدیم خیلی خاص بودبه نقل از مـﻫـدیـســ :خب دقیقا بیایم چی بگیم ؟
چیزه خاصی نیس آخه![]()
به نقل از meli :1- دوستاتونو جمع کنین بیارین بحث مفید کنین!
2- دوستاتونو جمع نکنین بیارین با ستاره دو تایی بحث شخصی کنین!!!![]()
به نقل از 'SaYnA' :ملیکا آموزش ِ اسپم دهی میدی بشـون ؟![]()
خب دقیقا همین میشه دیگه اگه کسی نیاد
+ معارفه کـی ـه و کیا میان ؟
در گذشتگان دور گفته بودن 6 و 7 شهریوره... بازم نمیدونمولی من میام
+ کلاس بندیا فک کـنم مـلوم شـده تا الان ولی خانوم ساویز مسافرتن :-ال احتمالا کلاس بندیه ما هم عوض نمیشه :-ال
یعنی کلاس بندیا همونه پارساله؟
+ معارفه اولا کـی ـه ؟ و کیا میان ؟ ( راهنمایی)
اولا میان
+ با تشکر از وقتی که در اختیار بنده گذاشـتید![]()
بقیه رو نمیدونم ولی من به شخصه دوست دارم که کلاس بندیا مثله پارسال باشهبه نقل از afroDt :اره بچه ها مثکه کلاس بندیا ی دبیرستان همون مالِ سومه...
هنوز معلوم نیس کیان ؛ ولی سومان دیگه ؛ آره !به نقل از ستـاره :مسئول آشنایی اولای جدید شمایین؟ (مث پارسال و سال قبلش) یا نه؟
نه لزوما سوما...به نقل از 'SaYnA' :هنوز معلوم نیس کیان ؛ ولی سومان دیگه ؛ آره !
واقـن ؟ ^-^به نقل از meli :نه لزوما سوما...
اولا و دومای پارسالم میتونن باشنا...
مثلا زمان خودمون مسئول آشناییه ما تارا بود(که سال قبلش اول بوده...)
چرا ساینا معلومه فک کنم...به نقل از 'SaYnA' :هنوز معلوم نیس کیان ؛ ولی سومان دیگه ؛ آره !
خب دیگه ! اون لیسته حدود ِ 18 نفری هستن ( اگه بیشتر نشده باشن چون هر کسی می تونه بره اسمشو بنویسه ! ) باید از توشون انتخاب شـه !به نقل از afroDt :چرا ساینا معلومه فک کنم...
میبینی آخره سال داشت یه لیست درست میکرد...