سلام سپیده!به نقل از B-D SGR :ســـــــــــلامـ!
![]()
به به .. الان دیگه صد در صد میفهمم کی کیه ! :- دبلیو :- البه نقل از پـــــــت |صبـ ŚåBã ـا| :می گم من و سارینا اسممونُ عوض کردیم B-)
گفتم که بدونید![]()
معرفی میکنمبه نقل از B-D SGR :ســـــــــــلامـ!
![]()
به نقل از hL!@.t :به به .. الان دیگه صد در صد میفهمم کی کیه ! :- دبلیو :- ال
+ من واقعا قیافه دو تا تون یادم رف :د :- " : ))
آقا این سپیدهبه نقل از B-D SGR :ســـــــــــلامـ!
![]()
"چرا" باید توجیه بخواد ؟به نقل از نسترنّگار :دوستان، چه توجیهی برای پوسترتون دارین؟
به نقل از جنا :قرار شده که از این به بعد دیکه لوگوی آفتاب عوض نشه. لوگوی ثابت هست اون. :]
امسال بهشدت [ روی بهشدت تاکید میکنم. ] اصرار داشتن که توی پوستر از عکس استفاده نشه و همهش گرافیکی باشه. برعکس پارسال که همهی کار پوستر روی دوش عکسش بود امسال حق استفاده از عکس نداشتیم. گفتم که بدونید و اینا.به نقل از زهرا.ج :من یه چیز بگم، پوستر از لحاظ ایده خیلی هم خوبه اتفاقا، یکم اجراش جای کار داشته. میشد حرفه ای تر رو خود عکس و نورپردازیش و حتی فونت کار کرد که از این بهتر شه،منظورم از بهتر اینه که به شخصه در نگاه اول یاد نمایشگاه گل و گیاه افتادم و اصن حلقه رو ندیدم، از دید من تمرکز خیلی زیاد رو گله هست و این تمرکز با یه تغییر چینشای کوچیک میتونست از بین بره.کلا اگه کار دستی تر بود و همین چیزای ریز میز رعایت میشد خیلی بهتر بود. یه چیز دیگه هم که اگه میبینید بعضی فیدبک خیلی خوبی ندارن جدا از چیزای بالا، دلیلش اینه که سالای پیش چون عکسشو خود بچه ها گرفتن (یا مسئولا حالا) کارا خیلی معنوی طور بودن :د بعد امسال یهو "از لحاظ ظاهری" دوز ِ گرافیکش زد بالا، یه ذره شوک برانگیز بود :د
×اگه خدا بخواد یه سری میایم، این آفتاب یه بهانه ایه که یه سری بزنیم اونجا. منتها گشادی هم هست خب![]()