سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

meme.rrr2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای ادبی دوره‌ی بیست‌ونه
پاسخ : سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

به نقل از ص‌ـاد. :
خب اون وقت اين شبيه سازى يه مقدار با كلاس كامپيوترمون يكى نميشه؟
کامپیوترتون وی بی ـه !
وی بی هم یک از چرت ترین زبان هاس!
تو هیچ مسابقه ای هم استفاده نمی شه زیرا محیط ِ گرافیکی می خواد (یا اگرم استفاده بشه من ندیدم!)
درثانی کامپیوتر مدرسه این قدرررررررر سطح ِ پایینه که اگه ادم ِ برنامه نویسی باشین اصن کلاساشو بخوابین و بعد دستورا بگیرین خودتون امتحانو 20 می شین :)) درین حد.
ولی سیمولیشن قوی تره، خیلی قوی تره! پایه ای تره .. سخت تره .. قشنگ تره و کلا 8->
و اینکه معلمش هم خداوکیلی عشقه !!! یعنی اصن نمی دونین .. از همین کاربرای سمپادیا هم هس :D بعله.

اگه خودتون علاقه دارین برین البته .. واسه اونایی که عشق ِ کامپیوتر و برنامه نویسی و ریاضی ـن! (حالا سومی کمتر!)
علاقه نداشته باشین مثه کلاس کامپیوتر شاید خسته کننده باشه و نفهمیدش ..

swz

کاربر فوق‌حرفه‌ای

به نقل از apathetical :
کامپیوترتون وی بی ـه !
وی بی هم یک از چرت ترین زبان هاس!
تو هیچ مسابقه ای هم استفاده نمی شه زیرا محیط ِ گرافیکی می خواد (یا اگرم استفاده بشه من ندیدم!)
درثانی کامپیوتر مدرسه این قدرررررررر سطح ِ پایینه که اگه ادم ِ برنامه نویسی باشین اصن کلاساشو بخوابین و بعد دستورا بگیرین خودتون امتحانو 20 می شین :)) درین حد.
ولی سیمولیشن قوی تره، خیلی قوی تره! پایه ای تره .. سخت تره .. قشنگ تره و کلا 8->
و اینکه معلمش هم خداوکیلی عشقه !!! یعنی اصن نمی دونین .. از همین کاربرای سمپادیا هم هس :D بعله.

اگه خودتون علاقه دارین برین البته .. واسه اونایی که عشق ِ کامپیوتر و برنامه نویسی و ریاضی ـن! (حالا سومی کمتر!)
علاقه نداشته باشین مثه کلاس کامپیوتر شاید خسته کننده باشه و نفهمیدش ..

امسال كلاس كامپيوترمون فرق ميكنه، حل مسئله س. يعنى رو كاغذ مسئله ميدن حل ميكنيم بعد ب هر زبانى كه دوست داشتيم برنامه شو مينويسيم ! كلاس ها هم قراره دوسطح بشه A و B ! وى بى ياد نميدن !
من خودم با كلاس كامپيوتر اصلن مشكلى ندارم، با كامپيوتر هم مشكلى ندارم؛ برنامه نويسى هم خيلى دوست دارم. نميدونم بازم! :rolleyes:

# آفتاب نريم واقعا؟ تداركات شدن خيلى خوبه آخه !
بعد يه چيز ديگه آدم شيمى مقدماتى نرفته باشه، پيشرفته قبولش نميكنن؟ :rolleyes:

meme.rrr2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد

به نقل از ص‌ـاد. :
امسال كلاس كامپيوترمون فرق ميكنه، حل مسئله س. يعنى رو كاغذ مسئله ميدن حل ميكنيم بعد ب هر زبانى كه دوست داشتيم برنامه شو مينويسيم ! كلاس ها هم قراره دوسطح بشه A و B ! وى بى ياد نميدن !
من خودم با كلاس كامپيوتر اصلن مشكلى ندارم، با كامپيوتر هم مشكلى ندارم؛ برنامه نويسى هم خيلى دوست دارم. نميدونم بازم! :rolleyes:

# آفتاب نريم واقعا؟ تداركات شدن خيلى خوبه آخه !
بعد يه چيز ديگه آدم شيمى مقدماتى نرفته باشه، پيشرفته قبولش نميكنن؟ :rolleyes:
خب شما مگه جز اسمال بیسیک چیزی هم بلدین!؟
پس یعنی کلاس کامپیوتر چیز ِ چرتیه ! حالا شایدم خوب باشه .. اگه یه زبانی یاد بدن!
چه جالب شما سطح بندی شدین و مجبور نیستین یه سری ادم ِ داغون(واژه بهترین پیدا نکردم) رو تحمل کنین
ولی ما اومدیم دبیرستان سطح بندی ِ کامپیوتر رو برداشتن :))) یعنی شانس ِ !! حال می کنی ؟! :-w واسه شما AVR , simulation می ذارن!
واسه ما چی بود!؟

ببین اگه فکر می کنی می خوای بعدا برنامه نویسی رو ادامه بدی و واست مسابقاتش و .. مهمه! برو سیمو .. خیلی مفید تره! خیلی ..
اصن VB که نرو! یعنی مثلا از چرت یه چیزی اونور تره ..
ولی خب اینو هم فکر کن که از صفر شروع می کنه چون یه سری هفتم هم تو کلاستون هستن (می تونین هفتما رو بهشون بگین بده که نیان تو کلاس ثبت ِ نام کنن :)) ) و باید واسه اونا کلا توضیح بدن که برنامه نویسی یعنی چی
ولی شما می دونین برنامه نویسی توش چی کارا می کنن!

# ببین من خودم تدارکات افتاب بودم ، می دونم تمام عشق بچه ها تدارکاته .. عشق ِ منم بود ولی اگه نباشی هم چیزی از دست ندادی ... تو که می خوای وقت بذاری یه چیزی برو به دردت بخوره .. یه چیزی برو دوسش داشته باشی .. واقعا احساس کنی دوست داری یاد گرفتنشو
بعدم فکر نکنم فقط کلاس افتابیا تدارکات باشن .. :-?
نمی خوام حس مامان بزرگا رو بگیرمااا ! دارم مثه مامان ِ خودم پارسال حرف می زنم .. ولی وقتی بیاین دبیرستان می فهمین چه قدر تو راهنمایی سر این افتاب و پروژه هاش اسکل بودین و شدین :D (تازه من 5 روز رفتم دبیرستان همچین حسی دارم! بیشتر بریم بیشتر می فهمیم :)) )
بذار اصن اینجوری بگم .. من اگه الان این من ِ با تجربه پارسال نبودم و جای تو بودم .. این کلاسو می رفتم
ولی من اگه تجربه پارسالو یه سال زودتر داشتم .. نمی رفتم!

من مقدماتی نبودم .. سوما رو چون 2 سال شیمی داشتن و شیمی زیبا اینا خوندن قبول می کنن تو پیشرفته! یعنی ما که پارسال زیاد بودیم :-?

• لایک
امتیازات: swz

swz

کاربر فوق‌حرفه‌ای

به نقل از apathetical :
خب شما مگه جز اسمال بیسیک چیزی هم بلدین!؟
پس یعنی کلاس کامپیوتر چیز ِ چرتیه ! حالا شایدم خوب باشه .. اگه یه زبانی یاد بدن!
چه جالب شما سطح بندی شدین و مجبور نیستین یه سری ادم ِ داغون(واژه بهترین پیدا نکردم) رو تحمل کنین
ولی ما اومدیم دبیرستان سطح بندی ِ کامپیوتر رو برداشتن :))) یعنی شانس ِ !! حال می کنی ؟! :-w واسه شما AVR , simulation می ذارن!
واسه ما چی بود!؟

ببین اگه فکر می کنی می خوای بعدا برنامه نویسی رو ادامه بدی و واست مسابقاتش و .. مهمه! برو سیمو .. خیلی مفید تره! خیلی ..
اصن VB که نرو! یعنی مثلا از چرت یه چیزی اونور تره ..
ولی خب اینو هم فکر کن که از صفر شروع می کنه چون یه سری هفتم هم تو کلاستون هستن (می تونین هفتما رو بهشون بگین بده که نیان تو کلاس ثبت ِ نام کنن :)) ) و باید واسه اونا کلا توضیح بدن که برنامه نویسی یعنی چی
ولی شما می دونین برنامه نویسی توش چی کارا می کنن!

# ببین من خودم تدارکات افتاب بودم ، می دونم تمام عشق بچه ها تدارکاته .. عشق ِ منم بود ولی اگه نباشی هم چیزی از دست ندادی ... تو که می خوای وقت بذاری یه چیزی برو به دردت بخوره .. یه چیزی برو دوسش داشته باشی .. واقعا احساس کنی دوست داری یاد گرفتنشو
بعدم فکر نکنم فقط کلاس افتابیا تدارکات باشن .. :-?
نمی خوام حس مامان بزرگا رو بگیرمااا ! دارم مثه مامان ِ خودم پارسال حرف می زنم .. ولی وقتی بیاین دبیرستان می فهمین چه قدر تو راهنمایی سر این افتاب و پروژه هاش اسکل بودین و شدین :D (تازه من 5 روز رفتم دبیرستان همچین حسی دارم! بیشتر بریم بیشتر می فهمیم :)) )
بذار اصن اینجوری بگم .. من اگه الان این من ِ با تجربه پارسال نبودم و جای تو بودم .. این کلاسو می رفتم
ولی من اگه تجربه پارسالو یه سال زودتر داشتم .. نمی رفتم!

من مقدماتی نبودم .. سوما رو چون 2 سال شیمی داشتن و شیمی زیبا اینا خوندن قبول می کنن تو پیشرفته! یعنی ما که پارسال زیاد بودیم :-?

اولا فکر نمیکنم که خیل به برنامه‌نویسی علاقه داشته باشن! ( دارن :-‌؟ ) :-"
خودم هم دوست دارم برم این کلاس‌ رو، حالا مشورت کنیم.

# من از اواسط سال اول آرزوم بود که تو مدرسه فعال بشم. ول باشم تو پژوهش و فرهنگی ُ اینا. ولی هیچ‌وقت یاد نگرفتم. گفتم دبیرستان. ولی اول که اصلن معلوم نیست دبیستان باشم یا نه :rolleyes: ؛ دوم که به هر حال دوباره با همین هم‌پایه‌ای‌ها هستم. دوباره همون‌ـایی که‌ الان فعالن اونجا هم میشن. بعد این تدارکات آفتاب شدن خیلی باکلاسه و اینا :-" هرچند بازم احتمالن از همون فعال‌ها انتخاب میشن :rolleyes: بعدشم اینکه پول بدی تا تدارکات شی خیلی مسخره‌س واقعا! نیست؟ :rolleyes:

• لایک
امتیازات: s123

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

اول اینُ بگم که من اگه جای شماها بودم، نه‌تنها تدارکات نمی‌شدم، بقیه رو هم ترغیب می‌کردم که نرم. درواقع تحریم می‌کردم آفتاب رو. یعنی چی آخه تدارکاتِ پولی؟ :\\\

ولی، الان شماها راهنمایی‌ن. می‌آین دبیرستان، کلی درس و المپیاد و اینا می‌ریزه سرتون. فعلا تا راهنمایی‌ن از این فرصتا استفاده کنید -مثل آفتاب و کارهای فرهنگی و...-. توی دبیرستان هست اینا، خیلی بهتر هم هست. ولی سال دیگه اون‌قدر دغدغه و سختی دارید که... امسال که راحتید و بی‌خیال از این فرصتا استفاده کنید.

meme.rrr2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد

به نقل از ص‌ـاد. :
اولا فکر نمیکنم که خیل به برنامه‌نویسی علاقه داشته باشن! ( دارن :-‌؟ ) :-"
خودم هم دوست دارم برم این کلاس‌ رو، حالا مشورت کنیم.

# من از اواسط سال اول آرزوم بود که تو مدرسه فعال بشم. ول باشم تو پژوهش و فرهنگی ُ اینا. ولی هیچ‌وقت یاد نگرفتم. گفتم دبیرستان. ولی اول که اصلن معلوم نیست دبیستان باشم یا نه :rolleyes: ؛ دوم که به هر حال دوباره با همین هم‌پایه‌ای‌ها هستم. دوباره همون‌ـایی که‌ الان فعالن اونجا هم میشن. بعد این تدارکات آفتاب شدن خیلی باکلاسه و اینا :-" هرچند بازم احتمالن از همون فعال‌ها انتخاب میشن :rolleyes: بعدشم اینکه پول بدی تا تدارکات شی خیلی مسخره‌س واقعا! نیست؟ :rolleyes:
خب من اون اول که یه ذره از برنامه نویسی فهمیدم دوسش داشتم (خب من 5ـم برنامه نویسی کار می کردم)
ولی کسی که کار نکرده دوست نداره (می تونیم امیدوار باشیم :D )

# خب من این ارزوم رو حقیقت کردم! اول که فرهنگی بودم .. دوم نصفه نیمه فرهنگی -پژوهش ! سومم که کلا زنگ ِ تفریحم تو پژوهش می گذشت :)) [یکتا شاهده :-سوت]
ولی ببین تو کلاسای ِ پژوهشی و مسابقه علمی رو شرکت کنی خودش پاتو به پژوهش باز می کنه .. یعنی خودت مجبوری مراجعه کنی ..
بعد صرفا یه روابط عمومی ِ بالا می خواد! که با 2-3 بار رفت و امد .. چون پژوهشیا جوونن ، راحت دوست می شن!
این از این :D
اینو بهت بگم که سال ِ سوم اصلا دیر نیس .. چون منم سال سوم شروع کردم! ولی الان احدی از احاد ِ پژوهشیا نیس که از دستم کچل نشده باشن :))
فقط کافیه با 3-4 تا بچه مثه خودت برین بشینین و گپ بزنین و مثلا بپرسین تابستون چه طور بود و اینا! همین .. (;
گفتم که اصلا اینجور نیس که اونایی که سال دوم بودن بشن .. خودمو مثال می زنم ;;)
دقیقا به نظرم پول دادن واسه تدارکات شدن مسخره ـس :| بیگاری کشیدن و بعدم پول گرفتن ! بــَرو بابا!
اگه همه بچه های فعال و عشق ِ پژوهشیا (100 تا بیشتر نمی شین!) باهم تصمیم بگیرن این کلاسو نرن ..
و بقیه هم چیزی نداشته باشن واسه تدارکات بودن (حرفه خاصی منظورمه) خودشون می فهمن که چه کلاس ِ چرت و مسخره ـیه!
به نقل از مری ـم :
اول اینُ بگم که من اگه جای شماها بودم، نه‌تنها تدارکات نمی‌شدم، بقیه رو هم ترغیب می‌کردم که نرم. درواقع تحریم می‌کردم آفتاب رو. یعنی چی آخه تدارکاتِ پولی؟ :\\\

ولی، الان شماها راهنمایی‌ن. می‌آین دبیرستان، کلی درس و المپیاد و اینا می‌ریزه سرتون. فعلا تا راهنمایی‌ن از این فرصتا استفاده کنید -مثل آفتاب و کارهای فرهنگی و...-. توی دبیرستان هست اینا، خیلی بهتر هم هست. ولی سال دیگه اون‌قدر دغدغه و سختی دارید که... امسال که راحتید و بی‌خیال از این فرصتا استفاده کنید.
به این می گن یه کلام از مادر ِ عروس (شوهرم می شه گفت) :D #شوخی
ولی جدی جدی مریم راست می گه .. اصن حرف منم همینه! نرین که به حد نصاب نرسه .. بعد مجبور شن مثه ادم تدارکات مشخص کنن [تکرار می کنم ، مثه ادم!]
اوکی ؟!

قبول ندارم حرفتو .. سال اول و دم دبیرستان ان‌چنان جدی نیس .. یعنی هستا ولی نه انچنان!
درثانی همه ی اینا در کنار هم می شه .. اگه از مقدار زمان ِ نت اومدنمون کم کنیم :))
خدایی خودت ببین کارگاه علوم ِ امسال با افتاب ِ امسال! (پارسال حالا! من تو گذشته زندگی می کنم)
:-? بچه ها وقت داشتن بهترم کار کردن و اینا ...

البته منم پیشنهاد می کنم ادمای فعالی باشین تو فرهنگی پژوهش! مخصوصا پژوهش .. ولی وقتتون رو نذارین واسه پژوهشیا.. ببخشید اینو می گم ولی گربه صفتن :| هرکاری هم واسشون کنی .. اخرش بهت می پرن :| [ایشاللا که روزی نرسه درک کنی وضعیت رو]

پژوهش تو دبیرستان دفترش جوری نیس که بری بشینی و حال کنی و بگی بخندی .. مخصوصا چون طبقه دومه !
ولی فرهنگی ِ دبیرستان عالیه 8-> مخصوصا چون فرهنگیه !
راهنمایی فرهنگیش کلا کلاب بود :))

• لایک
امتیازات: swz

s123

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

مشکات تو که شیمی رفتی :-?
یکم توضیح میدی در مودش :-"
خب ینی ارزش رفتن داره دیگه ؟

meme.rrr2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد

به نقل از ღ مــــــت ღ :
مشکات تو که شیمی رفتی :-?
یکم توضیح میدی در مودش :-"
خب ینی ارزش رفتن داره دیگه ؟
مشکوة هستم! به نوشتنش حساس هستم :D (ارغوان)

خب ببین شیمی مقدماتی رو که من نبودم!
پیشرفته اینجوریه که جلسه اول می رین گروه بندی می کنین خودتونو (بدون محدودیت)
یعنی اکثرا دوستا باهم میرن و باهم پروژه برمیدارن! اگرم دوستی نبود که یا با یکی غیر دوستاتون .. یا تکی ..
بعد تو هر زمینه ای خواستین تا 2-3 جلسه وقت دارین پروژه تعریف کنین! بعدم هرجلسه میرین واسه انجام پروژه و اندازه گیری و ...!
کلا درس مرس یخدی :D (مگر اینکه پروژتون نیاز داشته باشه، اونم معلم میاد سر میزتون همونو بهتون می گه .. همونجوری هم گوش می دین .. نوشتنو اینا نداره!)
معلم هم نقش راهنما رو داره .. منبع معرفی می کنه، بهتون کمک می کنه و حدساتون رو سروسامون می ده!
و فقط هرجلسه یه حضور غیاب می کنه .. بعد میاد تک تک سر میزنه می پرسه چی شد ؟ نتیجه ای گرفتین ؟ اینجوری باشه بهتر نیس؟ (مثلا!)
به نظرم کار کردن تو فضای ازمایشگاه شیمی به صورت ازادانه و دلخواه تجربه خوبیه ! یعنی خوبی بود واسم ...
ازینکه تو دبیرستان ادامه ـش ندادم هم ناراحت نیستم .. احساس تلف شدن وقت هم نمی کنم!
(;

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

سال اول و دوم جدی نیست، ولی به مرور زمان انقد می‌آد روش که جدی می‌شه. همین المپیاد کلی از وقت رو می‌گیره.
اینا که راهنمایی‌ن، باید لذت ببرن از این چیزا. دغدغه ندارن، درسا آسونه، بی‌خیال‌ن کلا. تا راهنمایی هستید لذت ببرید خب.

همه‌ی اینا کنار هم می‌شه، ولی بازم سخته و مثل راهنمایی که کلا در حال کلاس پیچوندن و انجمن همراه و فولان بودیم، نیست.

تنها حرف من اینه که سوم راهنمایی‌تون رو نه به دغدغه‌های الکی، و نه به بیگاری کردن توی پژوهش تلف نکنید. یه حد وسط رو داشته باشید.

meme.rrr2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد

به نقل از مری ـم :
سال اول و دوم جدی نیست، ولی به مرور زمان انقد می‌آد روش که جدی می‌شه. همین المپیاد کلی از وقت رو می‌گیره.
اینا که راهنمایی‌ن، باید لذت ببرن از این چیزا. دغدغه ندارن، درسا آسونه، بی‌خیال‌ن کلا. تا راهنمایی هستید لذت ببرید خب.

همه‌ی اینا کنار هم می‌شه، ولی بازم سخته و مثل راهنمایی که کلا در حال کلاس پیچوندن و انجمن همراه و فولان بودیم، نیست.

تنها حرف من اینه که سوم راهنمایی‌تون رو نه به دغدغه‌های الکی، و نه به بیگاری کردن توی پژوهش تلف نکنید. یه حد وسط رو داشته باشید.
دو کلام از مادر ِ شوهر :D

اره .. اگه المپیادی باشین جدی می شه ... 10 ساعت در هفته باید المپیاد بخونین .. که 7 ساعتش 5 شنبه هاس :))
بیشتر نگم مزه ـش نپره! :D

اقا سوم رو شاد باشین .. با مسئولین درنیوفتین ! ولی به حرفشونم گوش نکنین یه گوش در، اون یکی هم دروازه !! هرکار عشقتون می کشه بکنین ولی هرچی گفتن بگین چشم .. اگه به حجاب گیر دادن مقنعه رو بکشین جلو! نمی میرین که :D (مارو نگا؟ ما زنده ایم هنوز!) بعد بیرون که رفتین دَدَر اصن مقنعه سرتون نکنین (#گشت) اره دیگه اینجوری باشین که شاد باشین!

از هر فرصتی استفاده کنین واسه خندیدن! از پژوهش فقط زمانی که لذت می برین استفاده کنین .. یعنی استفاده کنین درراه پیچوندن و جیم زدن، نه بیشتر :-"
کلا استفاده گر باشین .. #جدی چون واقعا به اون گربه صفتی ِ پی می برین !!
از درس خوندتون هم لذت ببرین!
یعنی چی؟ یعنی اگه درسی رو دوست ندارین، نخونین #جدی
چرا؟ الان بهتون میگم چرا! منو درس خون ترین بچمون 2 صدم معدلمون فاصله داشت :D بگو خب. (کسی که نه پژوهش بود نه مسابقه علمی نه ... :-")
اقا به خدا نهایی این قدر چرت و اسونه رو هوا 20 میشین ! همون خرداد کافیه واسه معدل 20 :))
تازه اینم از الان بگم .. ترم دوم اصن جزوه ننویسین :)) چون نهایی ـه .. بعد الکی خودکار و کاغذ حروم می کنین! (مخصوصا زیست اونم اگه مثه من از زیست بدتون میاد!)

× به حرفای مریمم گوش کنین، خیلی زیاد راست می‌گه. (;

× سال اخرو لذت ببرین جون ِ من لذت ببرین! از تک تکش .. شاید بعدا دلتون تنگ بشه (من دلم تنگ نشده هنوز البته! ولی حالا دل‌ـا باهم فرق داره.)
از زنگای کلاسیش/زنگ تفریحش/ حتی سعی کنین حرفای ِ رعنا و هویه رو هم سوژه کنین و بخندین که بلکه ازونا هم لذت ببرین!/ از گیر و غرهاشون لذت ببرین/ از برنامه های جانبی/ سر بهم ریختگی های حلقه بخندین و حرص نخورین/ از افتابش لذت ببرین جای ِ حرص خوردن واسش [از یکتا جویا شوین که ته ِ حرص خوردنای ما چی شد پارسال :| ] / اره دیگه !!!!!!!!!!

× نگران ِ دبیرستان اومدن باشین .. ولی از نگرانیتون هم لذت ببرین :D [اینم بگم که من نگران نبودم چون ما تعدادمون زیاد نبود، ولی شما نگران باشین چون یقینا 12 تا کلاستون رو نمیارن دب ِ 1 (; ]

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
دانشکده‌ی هنر و معماری تهران مرکز
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

فیلترم بخونین راستی :-" :)) بعد بیاین دبیرستان ؛؛) دبیرستان خیلی خوبه . 8-> بهتر از راهنمایی ـه ، اصن گویا چیزی از اون راهنمایی نمونده !

meme.rrr2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد

جدی ازتون خواهشمندم اینا رو به گوش بقیه‌تون برسونین!
مخصوصا اون گروه ِ جوگیرا که تو هر نسلی هست .. اونایی که می خوان مسئولین هرچی گفتن مخالفت کنن
یا اون گروهی که می خوان واسه نهایی بخونن از الان :))

× ببین چه قدددددددر ما حرفای مفید می زنیم ;;) یاد بگیرین :))

8391

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان 1
شهر
تهران

واااي ! اينا هم زنگ تماشا دارن ٨->>> معلمشونم همون خ توكلي هستن ٨->> توصيه ميكنم برين اين كلاسو ! ٨->
+ من الان از دبيرستان نفرت دارم :| @ميترا

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

می‌شه اومد راهنمایی رو دید؟ می‌شه یکی‌تون از معاون اجراییش (که نمی‌دونم کیه.) بپرسه که دبیرستانیا می‌تونن بیان یا نه؟

× البتّه فکر نکنید که خاطره‌ای قراره زنده بشه در کل، می‌خوایم بیایم آجرآش رو ببینیم که هنوز نکوبیدن، دوباره بسازن.

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
دانشکده‌ی هنر و معماری تهران مرکز
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از SaϔnA.M :
می‌شه اومد راهنمایی رو دید؟ می‌شه یکی‌تون از معاون اجراییش (که نمی‌دونم کیه.) بپرسه که دبیرستانیا می‌تونن بیان یا نه؟

× البتّه فکر نکنید که خاطره‌ای قراره زنده بشه در کل، می‌خوایم بیایم آجرآش رو ببینیم که هنوز نکوبیدن، دوباره بسازن.

فک کنم بشه ! اگه هماهنگ کنیم باهاشون ، راه میدن تو . من میترسم برگردم اونجا ، فک کنم فقط ـم آفتاب برم راهنمایی .
× :rolleyes: آفتاب اومدی ، آره ؟!

× یه سریا همین جوری ـن ، بدشون میاد از همون اول ، ولی من خوشم اومد از دبیرستان ! @هلیا

meme.rrr2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد

به نقل از тfσινzʝg :
واااي ! اينا هم زنگ تماشا دارن ٨->>> معلمشونم همون خ توكلي هستن ٨->> توصيه ميكنم برين اين كلاسو ! ٨->
+ من الان از دبيرستان نفرت دارم :| @ميترا
نه برعکس
می خواستم پی شنهاد بدم نرین اصلا!
هم اون، هم این گفت و گو که گوونم حرفه ای ها باشه ..
اگه الان برن، تو دبیرستان واسشون .. :-? جالب نمی شه ..

چون به نظرم بذارن واسه پرورشی ِ دبیرستان قشنگ تره! و اینکه واسشون بهترم هس .. جو ِ دبیرستان و اینا! تو راهنمایی می خوان چی کار کنن؟ چه کتابایی بخونن ؟ کتابخونه راهنمایی .. :-?
تو دبیرستان بهتره برن دنبالش!
به نقل از SaϔnA.M :

اهان من پرسیدم اینو!
راه نمی دن مگر اینکه مسئولای دبیرستان زنگ بزنن به مسئولای راهنمایی ;;)
یا افتابی چیزی ..
یا مدرسه تعطیل شده باشه .. :-?

همین دیگه!

1tA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397

به نقل از New Folder :
این وظیفه ی فرهنگی نیس؟
افغین، بهشون شعر بدین. از حلقه م خوششون میاد کم کم. تازه 3ِ مهره.
دهه هشتاد.. ایکس_ایکس
راجع ب حلقه م، دو سال پیش اینجوری بود که چن نفر پای ثابت وسط حلقه بودنُ فک می کردن هرکی وسط حلقه باشه شاخه. :/
پارسال ما سر وسط رفتن تارف می کردیم. :)) نکنید این کارو. جوگیر نباشید. :-< و بهترین حلقه هم، حلقه ی دومه. 8> : دی

مقنعه هاتون ـم خیلی مزخرفه. :- "

+ ی ذره از معلماتون بگو ببینیم مدرسه عمقِ فاجعه رو تا چ حد افزایش داده. :-"

+ ینی من میترسم بیام این تاپیک ـه. ی چیز امیدوار کننده بگو خب.

چرا وظیفه‌ی فرهنگیه، هم به فرهنگی هم پژوهش گفتم. کلن همه رو درگیر قضیه کردیم که انجام بشه کار. :-"""""
آره حالا ایشالا درست میشه. :د
دقیقا ما مث ِ دو سال پیشیم متاسفانه. :/

× معلما خوبن. من راضی عم. 8->
× چیز امیدوار کننده‌ای در نظر ندارم. در حال حاضر همه چیز افتضاحـه. ;;) :/

به نقل از مری ـم :

عـاقا تدارکات پولی چیه؟ نه اشتباه فهمیدین. :-"
یه کلاس گذاشتن برای کسایی که دوس دارن تدارکات باشن، ولی بلد نیستن. ینی چی؟ ینی طرف بلد نیس زمین رنگ کنه، میان اینو در قالب ِ کلاس بشون یاد میدن، که یه چیز خوب از آب در بیاد کارمون، بعد پروژه ی اونی که کلاس ـو رفته میشه نقاشی ِ کف ِ حیاط مثن.
میتونیم تدارکات شیم و کلاسا رو نریم، کلاسا صرفا برای تقویت ِ کارای تدارکاتی ـه. :D

به نقل از SaϔnA.M :

مم، شاید بشه واسه عرفه، هماهنگ کنید و بیاید. من دوباره می‌پرسم از مدرسه. ولی خودتون بهتر می‌دونید که هر کاری خواستید بکنید هماهنگی یادتون نره. مدرسه رو هماهنگی حساس ـه. :D

×× چه زیاد. :سس :دس‌پاچه :-"

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

اون گفت‌وگوئه (؟) رو اتفاقا می‌گم برید. مفیده براتون. :-?

× کلاسِ تدارکات؟ کااام آآآن! مثل این می‌مونه که کلاس آموزش روش خوندنِ ساعت، یا چمی‌دونم شستن فرش بذارن. بیگاری و کلاس؟ :)))))

8391

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان 1
شهر
تهران

به نقل از apathetical :
نه برعکس
می خواستم پی شنهاد بدم نرین اصلا!
هم اون، هم این گفت و گو که گوونم حرفه ای ها باشه ..
اگه الان برن، تو دبیرستان واسشون .. :-? جالب نمی شه ..

چون به نظرم بذارن واسه پرورشی ِ دبیرستان قشنگ تره! و اینکه واسشون بهترم هس .. جو ِ دبیرستان و اینا! تو راهنمایی می خوان چی کار کنن؟ چه کتابایی بخونن ؟ کتابخونه راهنمایی .. :-?
تو دبیرستان بهتره برن دنبالش!
تو دبيرستان كلاس هاي ديگه اي هم هس ك خوب باشه ! + اينا نصفشون ميمونن همين راهنمايي ! يه سال !

meme.rrr2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد

به نقل از مری ـم :
اون گفت‌وگوئه (؟) رو اتفاقا می‌گم برید. مفیده براتون. :-?

× کلاسِ تدارکات؟ کااام آآآن! مثل این می‌مونه که کلاس آموزش روش خوندنِ ساعت، یا چمی‌دونم شستن فرش بذارن. بیگاری و کلاس؟ :)))))
کدوم گفت و گو !
اینا به 2 زبان کلاس ِ گفت و گو دارن :))

× دقیقا نظر مریمو دارم .. اگه واسه این می خوان کلاس بذارن .. باید واسه خوندن ساعت هم باید کلاس بذارن ! (خدایی اون کاااام ااااان خیلی کاربردی بود :-")
یعنی چی رنگ کردن ِ کف حیاط .. ؟ برو بابا !!

یکتا این کلاسو تحریم می کنین .. گرفتین چی گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-w :-w
به نقل از тfσινzʝg :
تو دبيرستان كلاس هاي ديگه اي هم هس ك خوب باشه ! + اينا نصفشون ميمونن همين راهنمايي ! يه سال !
اره خب .. ولی خیلیا به فضاهای اسلامی و عقیدتی علاقه ندارن
اگه هم بیان اون فضا رو به گند می کشن با مسخره بازیاشون (زیاد دیدم!)
همین زنگ تماشا - حرفه ای ها - سواد رسانه ای خوبه فقط که !
به نظرم بذارنش واسه دبیرستان بهتره!

بالا