• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد رفع اشکال زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arash-1993
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رفع اشکال زیستی

rRNA با پروتئینه، البته توی ریبوزوم با پروتئینه ها . ( من حواسم نبود . ) این آر ان آ هم که

ینی چی پاشو قطع میکنه ؟ ;D خب ، خودش خودشو برش میده دیگه ! یه شکل فضایی به خودش میگیره

× گفته آندیرکشنالی ! پس ینی در جهت مخالف میشه . م آر ان آ ----> میره ریبوزوم <----- میره
کدون به کدون هم به اسید آمینه ترجمه میشه

به نقل از seyyah kiz :
rRNA با پروتئینه، البته توی ریبوزوم با پروتئینه ها . ( من حواسم نبود . ) این آر ان آ هم که

ینی چی پاشو قطع میکنه ؟ ;D خب ، خودش خودشو برش میده دیگه ! یه شکل فضایی به خودش میگیره

× گفته آندیرکشنالی ! پس ینی در جهت مخالف میشه . م آر ان آ ----> میره ریبوزوم <----- میره
کدون به کدون هم به اسید آمینه ترجمه میشه

گفتم مثل اره(فیلم اره(!))
میدونم خودشو برش میده! منظورم اینه که چجوری؟ ینی خودش با خودش پیوند هیدروژنی میزنه و جدا میشه؟(منظورم اینترون ها هستنا!) مثلا تو اسپلاسئوزوم ها، یه ار ان ای بهش میچسبه و جداش میکنه.
البته بالا اشتباه نوشتم ببخشید.(unidirectionally) منظورم بود.!!دقیقا مشکل منم همینه! یونیدیرکشنالی ینی یک جهت. همجهت.

من این کلمه رو تو دیکشنری زدم و اصلا نبود !!!
ولی این جهت مخالفی که به وجود میاد برای اینه که ریبوزوم حرکت می کنه و امکان نداره که توی یک جهت اینا حرکت کنند . فوقش اینه یکی ثابت می مونه و یکی دیگه حرکت می کنه ولی هم جهت اصلا !

به نقل از seyyah kiz :
من این کلمه رو تو دیکشنری زدم و اصلا نبود !!!
ولی این جهت مخالفی که به وجود میاد برای اینه که ریبوزوم حرکت می کنه و امکان نداره که توی یک جهت اینا حرکت کنند . فوقش اینه یکی ثابت می مونه و یکی دیگه حرکت می کنه ولی هم جهت اصلا !

منم همینو میگم دیگه! نوشتم بالا!
unidirectional
يکسو[هواپيمايى]يکسوى[الکترونيک )unidirection(]داراى يک جهت ، يک جهتى ، تک سوى ، يک جهته ، يک سويه
Unidirectional

(unidirection) داراى یك‌ جهت‌، یك‌ جهتی‌، تك‌ سوى

متن دیکشنریه! :|

خب پس همون منظورش حرکت یکیش و ثابت بودن اونیکی منظور بوده ;D

به نقل از seyyah kiz :
خب پس همون منظورش حرکت یکیش و ثابت بودن اونیکی منظور بوده ;D

قشنگ هم «ولش میکنین بابا» ;D

این سوال واسه منم مطرح بود پارسال
ما چند نوع اینترون داریم.اینترونای کلاس I ,II خود اسپلایسنگ ان . self splicing .و قدیمی هستن یعنی تو موجودات ابتذایی تر دیده میشن.با انزیم کار نمیکنن با atp هم کار نمیکنن .با دوتا مرحله ترانس استریفیکاسیون(مثلا حمله نوکلیوفیلی سر 2پریم و 3پریم هیدروکسیل ریبوز به فسفات که باعث جدا شدن اگزون از اینترونه). میان پیوند فسفو دی استرو میشکنن و یه پیوند جدید ایجاد میکنن. نوکلیوفیلی هم که استفاده میکنن معمولا گوانوزینی هست .بعد خودشونو ازmrna جدا میکنن درواقع شبیه کار recombinase ها و یا topoisomerase هاست.(از لحاظ تکاملی بش نگاه کنید!!!َ) میخواید شکلشو پیدا کنم واستون؟ با شکل همه چیز ok میشه

به نقل از >phoenix< :
این سوال واسه منم مطرح بود پارسال
ما چند نوع اینترون داریم.اینترونای کلاس I ,II خود اسپلایسنگ ان . self splicing .و قدیمی هستن یعنی تو موجودات ابتذایی تر دیده میشن.با انزیم کار نمیکنن با atp هم کار نمیکنن .با دوتا مرحله ترانس استریفیکاسیون(مثلا حمله نوکلیوفیلی سر 2پریم و 3پریم هیدروکسیل ریبوز به فسفات که باعث جدا شدن اگزون از اینترونه). میان پیوند فسفو دی استرو میشکنن و یه پیوند جدید ایجاد میکنن. نوکلیوفیلی هم که استفاده میکنن معمولا گوانوزینی هست .بعد خودشونو ازmrna جدا میکنن درواقع شبیه کار recombinase ها و یا topoisomerase هاست.(از لحاظ تکاملی بش نگاه کنید!!!َ) میخواید شکلشو پیدا کنم واستون؟ با شکل همه چیز ok میشه

والا من تازه شروع کردم به خوندن چیز زیادی از حرفاتون نفهمیدم :D
هیچکدوم از اینایی که گفتین رو نمیدونم چیه هنوز. مونده تا بخونم.
ای بابا. اینا رو، لنینجر بخونم بعدا، دستم میاد؟
هی همه جوابای پیچیده میدن، من بیشتر میترسم!!! :-s

به نقل از mcbh77 :
والا من تازه شروع کردم به خوندن چیز زیادی از حرفاتون نفهمیدم :D
هیچکدوم از اینایی که گفتین رو نمیدونم چیه هنوز. مونده تا بخونم.
ای بابا. اینا رو، لنینجر بخونم بعدا، دستم میاد؟
هی همه جوابای پیچیده میدن، من بیشتر میترسم!!! :-s
نههههه :دی نترسید!!! من خودمم جلد 3 لنینجرو کامل نخوندم...هرجاشو نفهمیدید بگید من توضیح میدم درخدمتم.... ;D
خودمم حس کردم تخصصی شدا

به نقل از >phoenix< :
نههههه :دی نترسید!!! من خودمم جلد 3 لنینجرو کامل نخوندم...هرجاشو نفهمیدید بگید من توضیح میدم درخدمتم.... ;D
خودمم حس کردم تخصصی شدا

میگ دیگه تازه شروع کردم. هنوزم کلاسم برای درس گرفتم فصل های کتاب وزارتی مورد نیاز برای المپیاد، پیش معلمم شروع نشده. کلا هم هنوز لنینجر رو باز نکردم.
کلا هیچکدوم از اون حرفا به جز فسفو دی اسر رو نفهمیدم :D
شما اولش مثل من بودین؟ چجور همه این اسم هارو دقیق به خاطر سپردین؟
هر دفعه مرور میکنین یا اینکه نه، یادتون هست کلا؟
خیلی نگرانم.

Back
بالا