به نقل از ALirEZa.R :شما هالیدی تموم نکرده رفتین سر کروی؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!
مادرن که باید از یکی بگیریبه نقل از astronomer_girl :خوب آره! مگه چیه؟! نجوم کروی که سخت نیست من فقط با مکانیک سماوی مشکل دارم که اونم به لطف کتاب آمادگی برای المپیاد نجوم حله.
یه چیزی می خوام بگم نمی دونم به اینجا مربوطه یا نه:
من شدیدا به این دو تا کتاب نیاز دارم
اصول و عمل - An Introduction to Modern Astrophysics
دو روزه میام تو نت دنبالش ولی اکثر لینک ها کار نمی کنن! فقط داره وقتمو می گیره. میشه اگه می دونین لینک دانلودشو بذارین؟ لطــــــــفا!
به نقل از andia :من هيچ وقت نااميد نميشم فقط موندم اين همه فرمولو چه چوري حفظ كنم شماها راهكاري چيزي بلدين؟
به نقل از ALirEZa.R :مادرن که باید از یکی بگیری
لینک پیدا نمیشه
دمه د3ت المپیادی نییییییس؟؟؟؟؟
به نقل از astronomer_girl :خوب آره! مگه چیه؟! نجوم کروی که سخت نیست من فقط با مکانیک سماوی مشکل دارم که اونم به لطف کتاب آمادگی برای المپیاد نجوم حله.
یه چیزی می خوام بگم نمی دونم به اینجا مربوطه یا نه:
من شدیدا به این دو تا کتاب نیاز دارم
اصول و عمل - An Introduction to Modern Astrophysics
دو روزه میام تو نت دنبالش ولی اکثر لینک ها کار نمی کنن! فقط داره وقتمو می گیره. میشه اگه می دونین لینک دانلودشو بذارین؟ لطــــــــفا!
سلامبه نقل از goldstar :سلام ،من سال اول رو تموم کردم می خواستم توی المپیاد نجوم شرکت کنم .کتاب المپیاد کانون رو با نجوم به زبان ساده و فیزیک هاروارد رو دارم می خونم چند فصل هم از هالیدی خوندم ولی به نظرم سطحش خیلی بالاست باید چه برنامه ای داشته باشم ؟؟در ضمن ریاضی و فیزیکم چطور باید باشه؟؟؟؟؟
من کتاب کانونو ندیدم ، پیشنهاد میکنم که نجوم به زبان ساده رو نخونید به جاش دینامیکی رو بخونید ، برای اینکه هالیدی بخونید باید ریاضیتون قوی باشه ( مثل ما ) توماسو بخونید مشکلات ریاضیتون حل میشه! بعد لازم نیست که همه ی هالیدی رو فعلا بخونید ، معلم ما میگه تا الان 9-10 فصل اول کافیه! راست میگه فکر کنم! هم سنای ما تا اونجایی که من میدونم اینقدرشو بلد باشن خوبه ...به نقل از goldstar :سلام ،من سال اول رو تموم کردم می خواستم توی المپیاد نجوم شرکت کنم .کتاب المپیاد کانون رو با نجوم به زبان ساده و فیزیک هاروارد رو دارم می خونم چند فصل هم از هالیدی خوندم ولی به نظرم سطحش خیلی بالاست باید چه برنامه ای داشته باشم ؟؟در ضمن ریاضی و فیزیکم چطور باید باشه؟؟؟؟؟
به نقل از ALirEZa.R :یه چیزی هست که میگه هالیدی هیچ جای نجوم رو نمیگیره
همونطور که برادر کامی گفتن که هالیدی رو یه هفته ای بخونم از شما دوستان گرامم میخوام هالیدی رو تا اخر تابسون تموم کنید...
به نقل از ALirEZa.R :شما با کلپنر سرو کاری داشتید؟!
مگر اینکه کامیار هنگیده باشه؟!به نقل از Samaneh.Z :نه قسمت نشده هنوز!!
نپیچونید ، جوابمو ندادید ...
هالیدی کتاب خوبیه مطمئنن ، مگرنه این همه آدم اونو نمیخوندن و معلم ما این همه سابقه ی تدریس و قبولی از این کتاب شروع نمیکرد! من به معلممون ایمان دارم
شما هالیدی رو خوندید؟
میشه آقا کامیار رو کامل معرفی کنین؟ نمیشناسم خوببه نقل از ALirEZa.R :مگر اینکه کامیار هنگیده باشه؟!
یحتمل همینه...