گام به گام تا مدال المپیاد نجوم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mira
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گام به گام تا مدال المپیاد نجوم

به نقل از MÄHäströ :
این وسطا یه سوال!!
الان با توجه به سوالای مرحله 1، هیشکی ایده ای داره که مرحله 2 بیشتر چه مبحثی و اینا؟؟!!
یعنی مثلا مرحله 1 که کروی در حد هندسه مناظر+اموخته های نقاشی دوران طفولیت!! :-" داشت امکانش هست که مرحله دو هم کروی در همین حد بدن نسبت به بقیه؟!
کلا نتیجه نهایی:هیچ حسابی هست که مرحله دو هم توزیع سوالات بین مباحث همینجوری باشه؟! 8-^
یکی جنسیت لیلی رو براش مشخص کنه ;D

به نقل از @Hosein@ :
فصل 9 و 10 اش به نظرم خوبه .
فصل 1 و 2 و 3 و 5 و ... ;D
غیر فصل 9 و 10؟ تحول رو از چه کتابی بخونیم بهتره؟! :-/ قسمت تحول و مرگ ستاره مادرن خیلیه! حس میکنم وقت نمیکنم بخونم! 8-|
این و ... یعنی دقیقا چه فصلایی؟ ;D
شکست رو باید دقیق بخونیم ؟! این فرمولاش سختن خیلی ، به شخصه فقط چند صفحه اولشو میفهمم:))

به نقل از @Hosein@ :
یکی جـنس‍‌‍یت لیلی رو براش مشخص کنه ;D
لیلی شناسنامه نداره؟؟! :-" :-"
به نقل از @Hosein@ :
توصیه ی من به همه ی بچه ها :
خودتونو برا هر چیزی آماده کنین ! انتظار نداشته باشین سوالا از خونده هاتون بیاد ;D ما تو دوره سماوی بهمون درس دادن ولی سوالای آزمونمون ... ;D
خودم جوابمو پیدا کردم!! :P نه!!
نتیجه : لیلی زن بود!! :-"

به نقل از Pegasus :
غیر فصل 9 و 10؟ تحول رو از چه کتابی بخونیم بهتره؟! :-/ قسمت تحول و مرگ ستاره مادرن خیلیه! حس میکنم وقت نمیکنم بخونم! 8-|
این و ... یعنی دقیقا چه فصلایی؟ ;D
شکست رو باید دقیق بخونیم ؟! این فرمولاش سختن خیلی ، به شخصه فقط چند صفحه اولشو میفهمم:))
تحول و اینا مگه داستان نیس ؟ ;D از هر جا دوس داری بخون . ببین مهم اینه که خودت با چی حال می کنی . فیلیپس ، مادرن و ... . من جز فصل 9 و 10 از فصل دیگه ای چندان خوشم نیومد ...
یعنی دقیقا فصلای "و ..." ! ;D بابا هر چی به دردت می خوره بخون دیگه . باید برم کتابمو ببینم بت بگم ;D (فقط یه رگم شیرازیه ها . اونم شاهرگم ! ;D) ولی شکست چیزای مزخرفم زیاد داره .
توصیه ی اساسی : بچه ها خودتون باید به این درک برسید که بفهمید چی به دردتون می خوره چی نمی خوره .
به نقل از MÄHäströ :
لیلی شناسنامه نداره؟؟! :-" :-"خودم جوابمو پیدا کردم!! :P نه!!
نتیجه : لیلی زن بود!! :-"
تنها چیزی که می تونم بگم اینه که تو شهرتون مطمئنا دکترای خوب هم پیدا میشن ;D

به نقل از @Hosein@ :
تحول و اینا مگه داستان نیس ؟ ;D از هر جا دوس داری بخون . ببین مهم اینه که خودت با چی حال می کنی . فیلیپس ، مادرن و ... . من جز فصل 9 و 10 از فصل دیگه ای چندان خوشم نیومد ...
یعنی دقیقا فصلای "و ..." ! ;D بابا هر چی به دردت می خوره بخون دیگه . باید برم کتابمو ببینم بت بگم ;D (فقط یه رگم شیرازیه ها . اونم شاهرگم ! ;D) ولی شکست چیزای مزخرفم زیاد داره .
توصیه ی اساسی : بچه ها خودتون باید به این درک برسید که بفهمید چی به دردتون می خوره چی نمی خوره . تنها چیزی که می تونم بگم اینه که تو شهرتون مطمئنا دکترای خوب هم پیدا میشن ;D
چرا داستانه! نمیدونم بخونمشون یا نه! چون زیادن!
چطوری سوال میدن از تحول؟! :دی میشه چنتا نمونه سوال بدید؟ 9 و 10 رو خوندم تقریبا :دی
من به این درک نرسیدم خب :-"

به نقل از @Hosein@ :
تنها چیزی که می تونم بگم اینه که تو شهرتون مطمئنا دکترای خوب هم پیدا میشن ;D
اره ما دکتر خوب زیاد داریم!! میخوای یه نوبت براتون بگیرم؟! :-" ;D
سوال قبلم که کامل به جواب رسیدم یه سوال دیگه!
مکانیک خیلیا میگن هالیدی به نسبت کلپنر ارزش خوندن نداره!!برای حل مسئله و اینا وقت روی کدوم صرف بیشتر صرف بشه بهتره؟کلا برای حل مسئله مکانیک چی خوبه؟

به نقل از Pegasus :
چرا داستانه! نمیدونم بخونمشون یا نه! چون زیادن!
چطوری سوال میدن از تحول؟! :دی میشه چنتا نمونه سوال بدید؟ 9 و 10 رو خوندم تقریبا :دی
من به این درک نرسیدم خب :-"
واللا ما که میگن تو آزمون اختر جزو 5 نفر اول شدیم ، از این چراپیت نخوندیم ;D (ریا شد فک کنم !)
سعی کن برسی
به نقل از MÄHäströ :
اره ما دکتر خوب زیاد داریم!! میخوای یه نوبت براتون بگیرم؟! :-" ;D
سوال قبلم که کامل به جواب رسیدم یه سوال دیگه!
مکانیک خیلیا میگن هالیدی به نسبت کلپنر ارزش خوندن نداره!!برای حل مسئله و اینا وقت روی کدوم صرف بیشتر صرف بشه بهتره؟کلا برای حل مسئله مکانیک چی خوبه؟
ببین به قول دانیال اون جا 99 درصد معتادن ، بقیه شونم دارن معتاد میشن ;D با این حساب ترجیح میدم پاک بمونم ... ;D
مکانیکو خلاصه باید از یه جایی شروع کنی دیگه . پایه های در حد مهد کودک مکانیک همون هالیدی هست . من هالیدی خوندم . بعد کلپنر . بعد orbital mechanics . به نظرم جالبترینش هم همین اوربیتاله . چون سماویه . بقیه شون مکانیکن ... واس حل مساله ، مساله هایی که بچه ها طرح می کنن قشنگه . مساله هایی که تو دوره هم به بچه ها می گن باحاله ... بگردین خودتون دیگه ;D

به نقل از @Hosein@ :
واللا ما که مثلا تو آزمون اختر جزو 5 نفر اول شدیم ، از این چراپیت نخوندیم ;D (ریا شد فک کنم !)
سعی کن برسی
خب شما خودتون دقیقا غیر فصل 9 و 10 چی خوندین واسه اخترفیزیک؟:دی

به نقل از Pegasus :
خب شما خودتون دقیقا غیر فصل 9 و 10 چی خوندین واسه اخترفیزیک؟:دی
من فصل 9 و 10 رو هم نخوندم :)) اخترفیزیکو رامتین از رو درسای دوره 40 نفر بهمون گفته بود . می گفت مادرنو ندیده (حالا راست و دروغش با رامتین ;D) ضمنا تو دوره بسیج نیما چرتاب اخترو خیلی باحال درس داد . تو دوره هم که دکتر میرترابی ... ;D خوندنی ها هم فک کنم فصل 1 فیلیپسو خوندم و یه 10 صفحه ای از فاندامنتال . بیشتر به چیزایی که بهم درس دادن متکی بودم ;D

اریکابوم هم هیچی ؟ :-?

به نقل از @Hosein@ :
من فصل 9 و 10 رو هم نخوندم :)) اخترفیزیکو رامتین از رو درسای دوره 40 نفر بهمون گفته بود . می گفت مادرنو ندیده (حالا راست و دروغش با رامتین ;D) ضمنا تو دوره بسیج نیما چرتاب اخترو خیلی باحال درس داد . تو دوره هم که دکتر میرترابی ... ;D خوندنی ها هم فک کنم فصل 1 فیلیپسو خوندم و یه 10 صفحه ای از فاندامنتال . بیشتر به چیزایی که بهم درس دادن متکی بودم ;D
مرسی ;D پس با این اوصاف دوره بسیج باید خیلی مفید باشه ... :-?
مکانیک و کروی و کیهان چی خوندین ؟:-" ;D

به نقل از Pegasus :
چطوری سوال میدن از تحول؟! :دی میشه چنتا نمونه سوال بدید؟

به نقل از Pegasus :
مرسی ;D پس با این اوصاف دوره بسیج باید خیلی مفید باشه ... :-?
مکانیک و کروی و کیهان چی خوندین ؟:-" ;D
نیما شما رو با اساس اخترفیزیک آشنا می کنه .
به ترتیب کتاب ، درس و داستان !!!
نمونه سوال هم خودتون بگردید . بابا کنکور نمیذاره وگرنه من خودم سوال طرح می کردم برا ملت ... بذارید کنکورمونو بدیم (شما میرید دوره اون موقع ;D)

به نقل از @Hosein@ :
بببین به قول دانیال اون جا 99 درصد معتادن ، بقیه شونم دارن معتاد میشن ;D با این حساب ترجیح میدم پاک بمونم ... ;D
مکانیکو خلاصه باید از یه جایی شروع کنی دیگه . پایه های در حد مهد کودک مکانیک همون هالیدی هست . من هالیدی خوندم . بعد کلپنر . بعد orbital mechanics . به نظرم جالبترینش هم همین اوربیتاله . چون سماویه . بقیه شون مکانیکن ... واس حل مساله ، مساله هایی که بچه ها طرح می کنن قشنگه . مساله هایی که تو دوره هم به بچه ها می گن باحاله ... بگردین خودتون دیگه ;D
چی؟!کجا؟!دانیال؟!معتاد؟!99%؟!1%؟!معتاد میشن؟!پاک؟!ترجیح؟!نه!! 8-^
اقا نگفته مرکز ترک اعتیاد هم زیاد داریم!! :-"نگران پاک موندنش نباش!!بعدشم همانا اینان معتاد نیستند،فقط یکم تو کار فضانوردی نوردی و اینان دیگع.. :-" :-" ;D
اوربیتال تکسته؟!مساله های که بچه ها طرح میکنن رو از کجا بیارم؟! :-/ ;;) ;D

به نقل از MÄHäströ :
چی؟!کجا؟!دانیال؟!معتاد؟!99%؟!1%؟!معتاد میشن؟!پاک؟!ترجیح؟!نه!! 8-^
اقا نگفته مرکز ترک اعتیاد هم زیاد داریم!! :-"نگران پاک موندنش نباش!!بعدشم همانا اینان معتاد نیستند،فقط یکم تو کار فضانوردی نوردی و اینان دیگع.. :-" :-" ;D
اوربیتال تکسته؟!مساله های که بچه ها طرح میکنن رو از کجا بیارم؟! :-/ ;;) ;D
[-o<
نه بابا . اوربیتال ، موزیک ویدئو با کیفیت HD ست !
از نت . وب بکس تیم امسال و سالای قبل . یه جایی هم هست به نام "کابینت" که خیلی از مسائل المپ توشه ...

الان جدی گفتید کابینت رو؟ :-/

به نقل از @Hosein@ :
[-o<
نه بابا . اوربیتال ، موزیک ویدئو با کیفیت HD ست !
از نت . وب بکس تیم امسال و سالای قبل . یه جایی هم هست به نام "کابینت" که خیلی از مسائل المپ توشه ...
:-s
همانا من دیوار را دوست دارم!!
فقط یه سوال آخرم:نویسنده اوربیتال؟

نویسنده اوربیتال: Howard D.Curtis
کتابی 740 صفحه ای که میشه گفت تنها کتابیه که فقط مختصه مکانیک سماویه!! ;)

به نقل از R.af.hou :
از کجا گیر بیاریم این کتاب رو؟ pdfش رو دارید؟ :-/

به نقل از @Hosein@ :
به ترتیب کتاب ، درس و داستان !!!
با تشکر از توضیحات جامع شما :-"

به نقل از ×Parado :
الان جدی گفتید کابینت رو؟ :-/
http://cabinet1airno.persiangig.com/
;D
به نقل از MÄHäströ :
:-s
همانا من دیوار را دوست دارم!!
فقط یه سوال آخرم:نویسنده اوربیتال؟
همانا دیوار نیز تو را دوست دارد !!! به هم میاین ;D
ویکتور هوگو !!
به نقل از R.af.hou :
حرفتون درسته . حالا من چند تا کتاب با موضوع آشپزی هم معرفی می کنم ;D :
The Foundations Of Celestial Mechanics
Celestial L Mechanics
Mathematical Aspects of Classical and Celestial Mechanics
Methods of Celestial Mechanics
Fundamentals of Celestial Mechanics
The Three-Body Problem
به نقل از Pegasus :
از کجا گیر بیاریم این کتاب رو؟ pdfش رو دارید؟ :-/
با تشکر از توضیحات جامع شما :-"
بگرد پیدا میشه . من دارم ;D
خواهش ...