اختر شناس
کاربر فعال
پاسخ : گام به گام تا مدال المپیاد نجوم
.
.
مثل اینکه اولین نفری هستم که نظرشو در مورد سوالتون میگه (سعادتیه واستون اصن )به نقل از اختر شناس :سلام
میخواستم بدونم از کی شروع کنیم خوبه؟!از دوم؟
بعد من لیست منابع یکی از مدالیای(!)المپیادو دیدم فقط عنوان کتاباش 2،3 صفحه بود
یعنی زیاده اینقدر؟!
بعد یه چیز دیگه
این که میگن چند تا کتاب مرجع رو عمیق بخونین بهتره یا تقریبا مباحث انواع کتاب های مختلفو بلد باشیم؟ ^-^
مرسی
به نظرم فعلا خوندن هالیدی تو ادامه بده تا تموم شه .به نقل از earth :من سال دوم هستم .هالیدی 9 فصل اول مکانیک و تقریبا کل توماس جلد اول قسمت اول رو خوندم و کروی هم تا فصل 3 خوندم.دیگه چیا بخونم؟
حالا من یه چی گفتم هر وخ خواستی شروع کنی بیا نظر بچه ها رو بپرس ...به نقل از اختر شناس :راستی یادم رفت بگم اگه میشه اون منبع 5 خطیه رو هم ذکر بفرمایید با تشکر!
گویا شایعه ای بیش نیست ...به نقل از arash76 :یکی که نقره 2 دوره 8 شده...
سلام ... من نظر خودمو میگم ، حالا سایر بچه ها هم میان و نظر میدن و ایشاللا به نتیجه ی خوبی میرسینبه نقل از tinaradvand :سلام
من اولم کتاب شومز را 3 فصل اولشو خوندم دینامیکی یه دور خوندم گنجینه المپیاد (سید امیر سادات موسوی) را فصل اول و سومش را خوندم (البته از دوتایی های فصل اول هیچی نفهمیدم ) تا اواسط فصل 3 الفبا را هم خوندم حد و مشتق را هم در حد ساده بلدم و الان هم بسی استرس دارم چون احساس می کنم تنبل شدم و خوب پیش نمیرم و همه چیزو نصفه خوندم
میشه راهنمایی کنین چه کنم ؟
سلام علی جانبه نقل از Ali Ebrahimpour :سلام
من علی ابراهیم پور یک نوجوان 13 ساله هستم که خیلی به نجوم علاقه مندم.
البته من متاسفانه سمپادی نیستم ولی خیلی دوست دارم تو المپیاد مدال بیارم.
لطفا من رو راهنمایی کاملی بکنید و بگید چی کار کنم.
همه چیو با هم نخون قشنگ بشین یه چیزو بخون.به نقل از tinaradvand :سلام
من اولم کتاب شومز را 3 فصل اولشو خوندم دینامیکی یه دور خوندم گنجینه المپیاد (سید امیر سادات موسوی) را فصل اول و سومش را خوندم (البته از دوتایی های فصل اول هیچی نفهمیدم ) تا اواسط فصل 3 الفبا را هم خوندم حد و مشتق را هم در حد ساده بلدم و الان هم بسی استرس دارم چون احساس می کنم تنبل شدم و خوب پیش نمیرم و همه چیزو نصفه خوندم
میشه راهنمایی کنین چه کنم ؟
این رو به یه سال اولی دیگه فرموده بودم :به نقل از Shiva RS :من اول دبیرستانم و واسه المپیاد نجوم ثبت نام کردم ولی اگه راسشو بخوای نمیدونم باید چی کار کنم..!!!!
کتاب خاصی هست ک من بگیرم بخونم؟؟؟
1ماه دیگه آزمون هست..چجوری خودم رو آماده کنم؟؟؟:؟
(کــــــــــــــــــــــــــمــکــــــــــــــــــ
)..
به نقل از @Hosein@ :سلام ... من نظر خودمو میگم ، حالا سایر بچه ها هم میان و نظر میدن و ایشاللا به نتیجه ی خوبی میرسین
اگه طبق پروفایلتون سال اولی باشین ، در واقع دهنتون بو شیر میده پیشنهادم معمولا اینه که سال اولیا اگه
واقعا میخوان قوی و درست و حسابی المپیاد بخونن بشینن ریاضی و فیزیکشونو قوی کنن ... برای ریاضی کتاب "حساب دیفرانسیل و انتگرال " نوشته ی توماس قسمت 1 جلد 1 (جلد 1 ش دو جلده ) واس فیزیک هم "فیزیک هالیدی" جلد 1 . اینا رو شروع کنین به خوندن ، اگه دیدین به جایی رسیدین که متوجه نمیشین چی به چی شد (که طبیعی هم هست ) برید اون مبحثو تو کتابای دبیرستان بخونید و بعد دوباره برگردید مطالعه کنید تا کامل بفهمیدش ...
تو انجمن های المپ (مثل اینجا ) هم می تونید سوالاتونو بپرسید . ضمنا یادتون باشه با حل تمرینه که مباحث جا میفته
به نقل از @Hosein@ :این رو به یه سال اولی دیگه فرموده بودم :
ههههه.. ))))..بازم ممنون.. :-[
اتفاقا شاید 11تا مدال بدن امسال....به نقل از (-)Ar@S :من شنیدم قراره تعداد طلا رو از این دوره کمتر کنن...
جدیه ؟
نجوم شرکت کننده هاش چقد هستن که می خوان یکی هم اضافه کنن ؟به نقل از pariya :اتفاقا شاید 11تا مدال بدن امسال....