- شروع کننده موضوع
mira
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- مدال المپیاد
- المپیاد نجوم
- دانشگاه
- دانشگاه تحصیلات تکمیلی در ع
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : گام به گام تا مدال المپیاد نجوم
موفق باشید.
اگه می تونین سوالای فصل 1 و 2 نجوم کروی را حل کنین، برین ریاضیات توماس را بخونین. وقتی این را فهمیدین، مکانیک هالیدی(جلد یک) را بخونین و سوالای آخر هر فصلش را حل کنین. در ضمن در هر المپیاد 30 تا 40 درصد سوالات تقریبا حفظی یا هوشیه؛ المپیادای گذشته را آنالیز کرده و جواب این سوالات را یاد بگیرید. نجوم به زبن ساده را فراموش نکنید.به نقل از abby :بچه ها من خیلی استرس دارم یه جورایی دشواره من قبلا یکم نجوم کروی خونده بودم ولی نفهمیدم از امسال یه کتاب بود ماله باشگاه دانش پژوهان همهالمپیادا و پاسخ تشریحی ها شو داشت اونو که تا المپیاد چارم حل کردم البته با کمک پاسخ نامه یکم نجوم گروی رو فهمیدم فصل 1و 2 رو تقریبا خوندم فصل سه رو شروع میکنم ولی بعضی سوالا بسی دشواره
یک راهنمایی چیزی به من هم بکنین من سوم دبیرستان هستم و توی شهر ... سمنان .
وقتی میگن سمنان شما باید بفهمین که تیزهوشانش در حده فاجعه با حاله (باحال که میدونید ینی چی؟....)
دریغ از یه کلاس درست واسه المپیاد تازه اگه من و یه خانوم دیگه نبودیم معلون نبود گی می خواهد همین آماتوری رو بهشون درس بده
در ضمن این کلاسای باشگاه کجاست کیه چه جوریه دوره مجازی داره نداره غیر تهران نزدیک ترین شهر که داشته با شه به سمنان چیه ؟
فیزیک هالیدی جلد یک در باره مکانیک سیاراته؟
موفق باشید.