• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد گام به گام تا مدال المپیاد نجوم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mira
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گام به گام تا مدال المپیاد نجوم

به نقل از mohammadmehdi :
اگه فقط الفبای المپیاد نجوم و اخترفیزیک رو بخونیم امیدی برای مرحله اول هست؟
این جور کتابا رو به شخصه به احد الناسی توصیه نمی کنم ! ولی اگه هدفتون مرحله ۱ هست یکی از همینا رو بشینید بخون ! ۴ تا دوره ی قبلو سوالاشو حل کنید
به احتمال بسیار زیاد قبولی !

سلام
بچه ها میشه بگین واسه مرحله دوم دقیقا چیا رو باید بخونیم؟
من الان دومم و از پارسال واسه المپ دارم میخونم..اخترفیزیکم خیلی خوبه ولی کروی ام داغونه
دینامیکی,اسمارت(2 فصل اول) و اخرفیزیک ستاره ای(همون اریکا بوم!!جلد1 )رو هم خوندم

به نقل از honey98 :
سلام
بچه ها میشه بگین واسه مرحله دوم دقیقا چیا رو باید بخونیم؟
من الان دومم و از پارسال واسه المپ دارم میخونم..اخترفیزیکم خیلی خوبه ولی کروی ام داغونه
دینامیکی,اسمارت(2 فصل اول) و اخرفیزیک ستاره ای(همون اریکا بوم!!جلد1 )رو هم خوندم
سلام دوست عزيز.
شما مي گيد اخترفيزيكتون خوبه بعدش مي گيد اريكا خونديد؟
بنظرم براي اخترفيزيك حتما بايد كتاب مادرن (an introduction to modern astronomy) نوشته كارول رو بخونيد مخصوصا تا فصل ١٠ اون.
بعد اخترفيزيك بايد كروي خودتون رو قوي كنيد چون بنظرم حداقل يك سوال كروي مياد. براي كروي هم بايد بشينيد مساله زياد حل كنيد و راه ديگري نداره.

سلام،ميشه بگيد پيشنهادتون را براي مرحله دوم که چه کتابهايي(به ترتيب)بخونم تا اطلاعات مرحله اولم هم به نوعي مرور بشه؟

به نقل از shoru dobare :
سلام،ميشه بگيد پيشنهادتون را براي مرحله دوم که چه کتابهايي(به ترتيب)بخونم تا اطلاعات مرحله اولم هم به نوعي مرور بشه؟
سلام.
نفهميدم چرا مي خواهيد مرحله يك رو مرور كنيد؟
كتاب an introduction to modern astronomy ده فصل اولش بشدت توصيه مي شود.
كتاب نجوم كروي اسمارت حداقل ٢ فصل ابتدايي لازم است...

به نقل از zizooA :
سلام.
نفهميدم چرا مي خواهيد مرحله يك رو مرور كنيد؟
كتاب an introduction to modern astronomy ده فصل اولش بشدت توصيه مي شود.
كتاب نجوم كروي اسمارت حداقل ٢ فصل ابتدايي لازم است...
r]
حس ميکنم لازمه يه دور مرور کنم اطلاعات مرحله1را

سلام دوستان.
برای اسمارت-کلپنر-اریکا بوم چه فصل هایی مهم هستن؟

به نقل از shoru dobare :
سلام دوستان.
برای اسمارت-کلپنر-اریکا بوم چه فصل هایی مهم هستن؟
در پست ها و تاپيك هاي قبلي سر اين موضوع بحث شده است ولي بطور خلاصه براي اسمارت حداقل فصل ١،٢ نياز هست. براي كلپنر بجز فصل هاي نوسان و جسم صلب رو من توصيه مي كنم. اريكا رو اصلا توصيه نمي كنم چون بدرد المپياد نجوم نمي خوره يعني براي يك دانش آموز نوشته نشده ولي اگر خيلي مايليد بخونيدش جلد ٢ ش از دو جلد ديگر مفيدترند.

به نقل از zizooA :
در پست ها و تاپيك هاي قبلي سر اين موضوع بحث شده است ولي بطور خلاصه براي اسمارت حداقل فصل ١،٢ نياز هست. براي كلپنر بجز فصل هاي نوسان و جسم صلب رو من توصيه مي كنم. اريكا رو اصلا توصيه نمي كنم چون بدرد المپياد نجوم نمي خوره يعني براي يك دانش آموز نوشته نشده ولي اگر خيلي مايليد بخونيدش جلد ٢ ش از دو جلد ديگر مفيدترند.
جای اریکا چی توصیه میشه؟

به نقل از shoru dobare :
جای اریکا چی توصیه میشه؟
اينترو. اسم كاملش an introduction to modern astrophysics هستش كه اتفاقا همين چند ماه پيش ترجمه نيز شده.

Back
بالا