• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد گام به گام تا مدال المپیاد نجوم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mira
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گام به گام تا مدال المپیاد نجوم

به نقل از zizooA :
اينترو. اسم كاملش an introduction to modern astrophysics هستش كه اتفاقا همين چند ماه پيش ترجمه نيز شده.
چطور میشه پیدا کرد این کتابو؟لینک؟

جواباي مرحله2کي مياد؟کسي نميدونه؟

سلام
ب نظرتون کسی ک امسال سومه و دو سال قبلو درحد مرحله 1 خونده میتونه از الان با روزی 10-12 ساعت درس خوندن مدال بگیره؟

بستگی به کیفیت خوندن داره خوب!

به نشرتون الان که یه بنده خدایی داره میره سوم شروع کنه واسه نجوم دیر نیس ؟

هیچ وقت برای شروع دیر نیست. ولی برای شروع از سال سوم، فکر کنم برنامه تون خیلی فشرده می شه.

باسلام خدمت شما.من تازه دراین سایت عضوشدم ومایلم که از برنامه های شمادرخصوص المپیاداستفاده کنم چون متاسفانه درمحل زندگی من

هیچ کلاس المپیادی وجودنداره وباوجوداینکه مدرسه ی ماسمپادهست اما زیادبه مسئله المپادتوجه نمیکنه.من سال دوم ریاضی هستم ومایلم

درالمپادنجوم شرکت کنم وتازه تاره میخوام شروع کنم برای خوندن.لطفاراهنماییم کنید چون من نمیخوام هیچ فرصتی رو ازدست بدم مثلا چه کتاب

هایی؟و همه چیز.لطفاپاسختونوبه ایمیلم ارسال کنید.ممنون

به نقل از نجوم :
باسلام خدمت شما.من تازه دراین سایت عضوشدم ومایلم که از برنامه های شمادرخصوص المپیاداستفاده کنم چون متاسفانه درمحل زندگی من

هیچ کلاس المپیادی وجودنداره وباوجوداینکه مدرسه ی ماسمپادهست اما زیادبه مسئله المپادتوجه نمیکنه.من سال دوم ریاضی هستم ومایلم

درالمپادنجوم شرکت کنم وتازه تاره میخوام شروع کنم برای خوندن.لطفاراهنماییم کنید چون من نمیخوام هیچ فرصتی رو ازدست بدم مثلا چه کتاب

سلام، ببخشید اولا ما ایمیل شما رو از کجا بیاریم؟ بهتر هم هست که همینجا مطرح شه که بقیه هم استفاده کنن
ثانیا به نظرم خیلی بهتره که یه مقداری بگردی(حتی تو همین تاپیک ها)! یه خرده آشنایی پیدا کنی! بعد سوالات رو یک کم ریز کنی و بپرسی تا جواب بدیم!

به نقل از نجوم :

منم دقیقا همین طور! احساس هم دردی...
من تو این تاپیک ها که گشتم مثل اینکه اول باید ریاضی و فیزیک قوی بشه و واسه ریاضی دیفرانسیل و انتگرال توماس جلد یک قسمت یک و واسه فیزیک جلد یک هالیدی...
من احساس می کنم اگه الان شروع کنم تا ده قرن دیگه هم به نتیجه نمیرسم!...
واقعا اگه شروع کنم به نتیجه میرسم...!؟؟!!
یکی قوت قلب بده!

Back
بالا