zirkhaki
کاربر فوقحرفهای
پاسخ : گام به گام تا مدال المپیاد نجوم
الان این دقیقا یعنی چی ؟به نقل از @Hosein@ :
عروسي ؟؟؟؟؟؟به نقل از متین موسایی :تو این یکیم که شکی نیست "آخه مگه کسی عروسی ؟ اگه کرده چرا مارو دعوت نکرده"
خوب اگه میخواید تاپیک قفل بشه بگید...
این مدیر انجمنم که دائما آنلاین کاریم جز پاک کردن اسپما نداره...
به نقل از متین موسایی :جز این که این یه اسپمه حرف دیگه ای نمیشه زد؟؟؟!!!...
تو این یکیم که شکی نیست "آخه مگه کسی عروسی ؟ اگه کرده چرا مارو دعوت نکرده"
خوب اگه میخواید تاپیک قفل بشه بگید...
این مدیر انجمنم که دائما آنلاین کاریم جز پاک کردن اسپما نداره...
به نقل از Pariya :الان این دقیقا یعنی چی ؟
اولا این که دوستانی که با بنده می چتن می دونن که شکلک مورد علاقه ی من هست و کلا این شکلک خیلی کیف می دهبه نقل از spacegirl :عروسي ؟؟؟؟؟؟
اگه اشتباه نكنم
آقاي @Hosein@ تو دوره نقره گرفتن.
تبريك
فک کنم n امین نفری هستی که از من شیرینی می خواد . جواب من به تو همون جواب به n-1 نفر دیگه هست : باشهبه نقل از متین موسایی :اااااااااااااااا.......................
پس شیرینیش کو بدونه شیرینی که نمیشه ؟؟؟!!!...
یعنی چی مردم میرن تو دوره نقره میگیرن شیرینیم نمیدن ...چیش X-(
این دیگه چه وضعشه ...
اینم کادوی موفقیتت ^-^...
بله من یه برنامه توپ برات میدم که فقط یه ساعت روزی درسای خودتو بخونی (اگه بتونی؟میدونم که میتونی) تازه زودم تغییر نظر نده و عظمت رو جمع کن!!!به نقل از hesam razilou :salam be hame
man sale avallam noojoom be zabane sadaro ta ye jahaiy khoondam fasle 1,2 koravio kheily khoob khoondam
haliday ro ham ye fasl khoondamo toomaso mikham shorro konam va kelassaye olampyado ham monazzam miram
age mishee ye barnameye khoobe medal talaiy be man bedid. ye koochooloo ham darsaye madresaro toosh begonjoonin.
kheily mamnoon
آقا دست ما رو هم بگیربه نقل از amir_tatog :بله من یه برنامه توپ برات میدم که فقط یه ساعت روزی درسای خودتو بخونی (اگه بتونی؟میدونم که میتونی) تازه زودم تغییر نظر نده و عظمت رو جمع کن!!!
طلا میگیریم انشالله!!!!
بستگی به خوذتون داره روزی چند ساعت به درسای مدرسه اختصاص میدید چند ساعت به نجوم و... اول یکم از برنامه ی کلیتون توضیح بدید بعد!!!به نقل از aliai :اگه میشه یه برنامه هم به ما بده(از صفر)!بچه های نجومی مدرسه ما خیلی محتاجن!!!!
من خودم فیزیک میخونم.یه چند تا از بچه های مدرسه ما میخوان نجوم شروع کنن از من پرسیدن از چی شروع کنیم من گفتم میپرسم بعد خبرتون میدم.این برنامه رو برای اونا میخوام.به نقل از amir_tatog :بستگی به خوذتون داره روزی چند ساعت به درسای مدرسه اختصاص میدید چند ساعت به نجوم و... اول یکم از برنامه ی کلیتون توضیح بدید بعد!!!
اگه میخوان از سطح صفر شروع کنن کتابی مثل نجوم به زبان ساده بهتره ولی اگه با نجوم و تعریفای سادش اشنا هستن بهتره با کروی و توماس شروع کنن که بعد این سراغ هالیدی برن!!!به نقل از aliai :من خودم فیزیک میخونم.یه چند تا از بچه های مدرسه ما میخوان نجوم شروع کنن از من پرسیدن از چی شروع کنیم من گفتم میپرسم بعد خبرتون میدم.این برنامه رو برای اونا میخوام.
بهتره کروی رو شروع کنید درست و حسابی بخونید همچنین اگه میخواید سطحتون بره بالا سعی کنید هرجور شده هالیدی و توماس رو تموم کنید چون باید اخترفیزیک و کیهان شناسی رو هم مطالعه کنید که خودش کم مطلبی نیست!!!به نقل از Leonora :من سال دومم.
ریاضی توماس 3 فصل اول رو خوندمو فیزیک هالدی هم 3،4 فصل!!و یه خورده نجوم کروی!!
به نظرتون خیلی عقبم؟؟؟
چه جوری بخونم بهتره؟؟
دوستای عزیز اگه اشکالی داشتید میتونید به این ای دی ایمیل بزنید : amir.tatog@yahoo.comبه نقل از hesam razilou :doostaye azizam be
tatog.blogsky.com
mooraje konid ba chan ta az bache ha rash andakhtim ke in amir tatog ham hast ye sery matalebo mofid hast age ham vaght konam hafteiy 2.3 bar matlab mizaram
dar mored noojoome.
اشتباه نکنید اگه یکی کروی(فقط 2 فصل) و مقدماتی رو بلد باشه حتما مرحله ی اول به راحتی درمیاد به خودتون بستگی داره میخواید جدی بگیرید یا نه؟ B-)به نقل از Leonora :نجوم کروی دیگه خیلی مهم نیست فک کنم.اخه یکی از نقره های امسال میگفت خیلی کم ازش سوال اومده بود!
بعدا از مکانیک هالیدی هم باید کلپنر و ماریون و .... رو شروع کنم؟؟؟