حقش بود واقنبه نقل از Fateme Rahmati :ببخشید دیر شد!!!!!
ولی تبریک میگم!!!!!! اندی ماری قهرمان شد!!!!!!!!!!
الریاضیه2 میداد..باس میدیدیبه نقل از شـراره :من بازى رو نديدم از طريق راديو مستفيض شدم ولى ست 5 بد بود و ست 4 بهتر بود نسبت به ستِ آخر. به جز آخرش كه بد خراب كرد البته ولى به نظر من ست 4 از ستِ5 بهتر بود.
ست 3 هم كه به معناى واقعى نوله خراب كرد.
دخترم الرياضيه نميشناسى؟ بدم فرکانسشو؟به نقل از شـراره :اون الرياضة نيست. الرياضة يعنى ورزش. الجزيره است اون شبكه و اتفاقا من اولاش رو تونستم اينترنتى از رو سايتش ببينم ولى خب سرعت اينترنت بعدش تف شد. جى اس سى رو مدّتيه نداريم متاسفانه. :د
بازى 5 ساعت بود البته ولى همون راديو و ستِ اول ترافيكم رو به اندازه كافى از بين برد. :دى
فردا كاش بتونم ببينم ديگه!
واللا به خدا من چک کردم چه شبکههایی رولندگاروس رو پخش میکنند و شبکهای به اسم الریاضة ندیدم و اصلا تا حالا نشنیدم! لطف کنیدبه نقل از (simin) :دخترم الرياضيه نميشناسى؟ بدم فرکانسشو؟
من زنده از الرياضيه 2 ديدم 4 ساعت سيزده دقيقه بود
شما درس گفتى من همش فک ميکردم الرياضيه اسمشبه نقل از شـراره :واللا به خدا من چک کردم چه شبکههایی رولندگاروس رو پخش میکنند و شبکهای به اسم الریاضة ندیدم و اصلا تا حالا نشنیدم! لطف کنید
شما یه نگاه به این لوگو بنداز آیا این لوگو شبکهای نیست که شما از طریق آن رولندگروس رو دنبال میکنید؟
ما که عمرمون رولاندگاروس رو از الجزیره اسپرت یا همون الجزیره الریاضة دیدیم!
بعد همچین میگید زنده دیدم انگار انحصاری دیدی! واللا من از بعد از اندی بار اولمه یه گرنداسلم رو نمیبینم. به بزرگی خودتون ببخشید من نمیدیدم اشتباه کردم ولی شما که دیدی اینرو ببینید ۴و ۳۷ دقیقه بوده که شما که خیلی دقیقی و زنده دیدی نمیگفتی ۱۳ دقیقه.
استادیوم اصلی :
ساعت 16:30 به وقت ایران : ویکتوریا آزارنکا – فلاویا پنتا (دور دوم زنان) ، ادامه : جو ویلفرد سونگا – ارنست گولبیس (دور دوم مردان) ، ادامه : راجر فدرر – سرگی استاخوفسکی (دور دوم مردان)
استادیوم شماره 1 :
ساعت 16:30 به وقت ایران : فرناندو ورداسکو – ژولین بنتو (دور دوم مردان) ، ادامه : اندی ماری – ین سون لو (دور دوم مردان) ، ادامه : پترا کویتووا – یاروسلاوا شدووا (دور دوم زنان)
استادیوم شماره 2 :
ساعت 15 به وقت ایران : لیتون هیوئیت – داستین بران (دور دوم مردان) ، ادامه : کرولاین وزنیاکی – پترا ستکوسکا (دور دوم زنان) ، ادامه : ماریا شاراپووا – میشله لارچر (دور دوم زنان) ، ادامه : مارین سیلیچ – کنی دشپر (دور دوم مردان)
استادیوم شماره 3 :
ساعت 15 به وقت ایران : جان ایسنر – آدرین مانارینو (دور دوم مردان) ، ادامه : نیکلاس آلماگرو – گیلمو روفین (دور دوم مردان) ، ادامه : آندرا پتکوویچ – اسلون استفنز (دور دوم زنان) ، ادامه : مارین بارتولی – کریستینا مک هال (دور دوم زنان)
استادیوم شماره 12 :
ساعت 15 به وقت ایران : رادک استپانک – جرزی یانوویچ (دور دوم مردان) ، ادامه : اگنی بوچارد – آنا ایوانوویچ (دور دوم زنان) ، ادامه : تامی روبردو – نیکلاس ماهو (دور دوم مردان)