• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تنیس

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arash-1993
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تنیس

منم تنیس بازی میکنم .... البته من حرفه ای کار نمیکنم ولی خیلی دوست دارمش:دی به نظرم تنیس ورزشیه که میشه از سن ۱۵ هم مثلا شروعش کرد... چون خیلی ورزشا رو آدم باید از سن پایین شروع کنه ولی من خیلی ها رو دیدم که مثلا ۱۶ ساله بودن تنیسو شروع کردن و خیلی هم پیشرفت خوبی داشتن... توصیه میکنم تنیس بازی کنین! البته یه نکته که هست اینه که (توی ایران مخصوصا) ورزش گرونیه و معمولا هر جایی هم گیر نمیاد ولی اگه تونستین حتما برین چون ورزش پر نشاظ و مفرح و خیلی خوبیه! :دی

تو مردان فقطفقطفقط نادال زنان هم خواهران ويليامز

به به تنیس...انقده خوبه...من از امسال شروع کردم...مربی فقط اقای ابراهیمی...زمین هم فقط مجتمع ورزشی سجاد...به به...هر 9 جلسه تنیس 1کیلو از وزن ادم کم می شه...به به

به نقل از closeman :
به به تنیس...انقده خوبه...من از امسال شروع کردم...مربی فقط اقای ابراهیمی...زمین هم فقط مجتمع ورزشی سجاد...به به...هر 9 جلسه تنیس 1کیلو از وزن ادم کم می شه...به به
این الان خوبه یا بده

به نظر من چون خیلی انرژی میگیره ورزش خوبیه

سلام به بكس تنيسور!
ميخواستم ببينم كسي اينجا گريپ semi western (منظورم گريپ ناداله)رو بلده؟ اگه كسي دورشو ديده بگه چقد طول كشيده تا به اونجا رسيده؟؟؟
بعدش اگه كسي تموم كرده بگه ميخوام ازش يه چند تا سوال در مورد كيفيت آموزش شهرشون بپرسم البته مث اينكه 1 ماهه كسي چيزي ننوشته.

اوووه... ما حرفه ای نیسیم... :-" :دی
semi western کار هرکسی نیس! :دی
منظورتون رو از "تموم کرده" رو متوجه نشدم!

منظورم از تموم كرده اينه كه دوره ي آموزش رو تموم كرده و الان فقط داره تمرين ميكنه وتوپ ميزنه. اينم ميدونم كسي كه semi western بازي كنه شايد تو ايران نباشه (يعني شايد بتونه اداشو در بياره). برا اين پرسيدم چون مربي ها بعد از اين كه eastern رو گفتن ميرن رو اون گريپ كار ميكنن چون اگه قلق اونو كسي بگيره خيلي مرده!!!!!!!
حال شما چند وقته ميرين؟ تا كجا بهتون آموزش دادن؟

من حرفه ای نیستم اما هر تابستون هفته ای 2-3بار با داییم یا خواهرم میرم تنیس بازی میکنم

هه!من تو همون ترم یکش کم اوردم!چه برسه بهsemi western ....هه هه!
اما خداییش از ساله دیگه قراره دیگه دورشو کامل برم،ان شالله ساله دیگه بیاین شما من خودم جواب همه ی سوالاتو می دم;D

Back
بالا