- شروع کننده موضوع
sohaaaa
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان کرج
پاسخ : معما
...درست!!
...درست!!
اولیش غلطه، ولی دومی درسته، سومی خواب اصلی نیست ولی درسته چهارمی هم درسته ولی قبلا جواب داده بودنبه نقل از 50Cent G Unit :آن چيست كه پر وخاليش يك وزن دارد؟
دل
در يك انبار، تعدادي كيسه حبوبات هست كه در درون آنها نخود، لوبيا، عدس، ماش، باقلا و ... وجود دارد. در صورتي كه نام هيچيك از حبوبات روي كيسه ها نوشته نشده باشد، و علامت مشخصّه يا نمونه آنها هم روي كيسه هانباشد، دَرِ كيسه ها نيز باز نباشد تا بدانيم در داخل آنها چيست. و از سوي هيچكدام را در جاي مشخصي نگذاشته باشيم تا جاي آنها پيدا باشد. اما هرگاه اراده كنيم، مي توانيم كيسه محتوي حبوبات مورد نظر خود را از ميان كيسه هاي ديگر جدا كنيم. چطور چنين چيزي ممكن است؟
كيسه هاش بيرنگن و توش ديده مي شه
باغي باغبان سختگيري دارد كه هر كس مي خواهد وارد باغش شود با گفتن واژه «نه»، مانع ورود او به باغ مي شود. اما مردي زرنگ و هوشيار، باگفتن جمله اي، از باغبان اجازه ورود به باغ را مي گيرد. او چه مي پرسد كه باغبان با وجود گفتن واژه نه به او اجازه ورود به باغ را مي دهد؟
مي گه : تو به من خواهي گفت كه من حق ورود ندارم درسته؟
نام شهر است، كه اگر حرفِ اولش را بردارند، نام شخصي مي شود. اگر دو حرفِ اولش را بردارند. لقب يكي از پيامبران مي گردد. و اگر سه حرفِ اولش را بردارند، يك وسيله جنگي است، و اگر چهار حرفِ اولش را بردارند، واحد پول يكي از كشورهاست؟
ورامين
به نقل از 13 :3X-y=z
2x-Y=z/2
------->
X=y
nX-y=z/3
که n=5/3
و چون مزرعه ها 3 برابر شده پس میشه 5
x سرعت هر گاو در خوردن
y سرعت رشد چمن ها
اولا شانسي گفتم مسه چيبه نقل از @/1-1*5+0 :خوب وقتی شنیدی چرا جواب میدی؟! ...اینجا که امتیاز نداره!!...لا اقل میزاشتی قسمت دومشم بگم انقد نخوره تو ذوقم!!
به طور عادیش مثلا باید شما چند تا حدس میزدید و من میگفتم غلطه...بعد می گفتم...
یکی دیگه یادم اومد.......
یه روز توی یه هواپیمای خصوصی یه پیرزنه و یه پیرمرده نشسته بودند .... این ها همش با هم دعوا می کردند..... پیرمرده یه پیپ داشت پیرزنه یه پرنده .هی پیرزنه ایراد می گرفت می گفت این اشغال چیه تو دهنته! پیرمرده هم می گفت این پرنده هه چیه! کثیفه! انقدر دعوا می کنند که خلبانه میگه من اینطوری نمی تونم کار کنم! بیاید یه کاری کنید هممون راحت شیم! شما پیپتو بنداز بیرون شما هم پرنده ات رو! قبول می کنند!!!
بعد که انداختند بیرون پیرزنه یکمی ناراحت بود بابات پرنده اش ولی وقتی هواپیما می خواست بشینه زمین دید که پرنده هه داره بغل هواپیما پرواز می کنه و یه چیزی هم توی دهنشه! پیرزنه خوشحال میشه!!! به نظرتون چی توی دهنه پرنده هه بوده؟!
بعد احتمالا اولین حدس پیپه که درست نیست!!...در این زمانه که یکی پیدا میشه و میگه همون آجره!!!!! ...
ولی مثل این نشد با برنامه پیش بریم!!