معما

چه معمایی بزاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• هوش ریاضی

• هوش تصویری

• هوش کلامی

• هوش هندسی و روابط اشکال

• معما های ویژه(حل این معما ها از پنج تا پنجاه هزار تومان جایزه دارد)

نتایج فقط بعد از رای‌دادن قابل مشاهده هستند. لطفا الکی رای ندید!
  • شروع کننده موضوع

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج
پاسخ : معما

<D= P:> *-: <D=...درست!!

13

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه_کرمان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
88
رشته دانشگاه
عمران

خوب دو تا معادله داریم که از توش سرعت علف ها با سرعت یه گاو برابر میشه بعد میزاریم تو سومی

13

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه_کرمان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
88
رشته دانشگاه
عمران

3X-y=z
2x-Y=z/2
------->
X=y
nX-y=z/3
که n=5/3
و چون مزرعه ها 3 برابر شده پس میشه 5
x سرعت هر گاو در خوردن
y سرعت رشد چمن ها

50Cent G Unit

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد١ مشهد
شهر
مشهد

آن چيست كه پر وخاليش يك وزن دارد؟
دل
در يك انبار، تعدادي كيسه حبوبات هست كه در درون آنها نخود، لوبيا، عدس، ماش، باقلا و ... وجود دارد. در صورتي كه نام هيچيك از حبوبات روي كيسه ها نوشته نشده باشد، و علامت مشخصّه يا نمونه آنها هم روي كيسه هانباشد، دَرِ كيسه ها نيز باز نباشد تا بدانيم در داخل آنها چيست. و از سوي هيچكدام را در جاي مشخصي نگذاشته باشيم تا جاي آنها پيدا باشد. اما هرگاه اراده كنيم، مي توانيم كيسه محتوي حبوبات مورد نظر خود را از ميان كيسه هاي ديگر جدا كنيم. چطور چنين چيزي ممكن است؟
كيسه هاش بيرنگن و توش ديده مي شه
باغي باغبان سختگيري دارد كه هر كس مي خواهد وارد باغش شود با گفتن واژه «نه»، مانع ورود او به باغ مي شود. اما مردي زرنگ و هوشيار، باگفتن جمله اي، از باغبان اجازه ورود به باغ را مي گيرد. او چه مي پرسد كه باغبان با وجود گفتن واژه نه به او اجازه ورود به باغ را مي دهد؟
مي گه : تو به من خواهي گفت كه من حق ورود ندارم درسته؟
نام شهر است، كه اگر حرفِ اولش را بردارند، نام شخصي مي شود. اگر دو حرفِ اولش را بردارند. لقب يكي از پيامبران مي گردد. و اگر سه حرفِ اولش را بردارند، يك وسيله جنگي است، و اگر چهار حرفِ اولش را بردارند، واحد پول يكي از كشورهاست؟
ورامين

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از 50Cent G Unit :
آن چيست كه پر وخاليش يك وزن دارد؟
دل
در يك انبار، تعدادي كيسه حبوبات هست كه در درون آنها نخود، لوبيا، عدس، ماش، باقلا و ... وجود دارد. در صورتي كه نام هيچيك از حبوبات روي كيسه ها نوشته نشده باشد، و علامت مشخصّه يا نمونه آنها هم روي كيسه هانباشد، دَرِ كيسه ها نيز باز نباشد تا بدانيم در داخل آنها چيست. و از سوي هيچكدام را در جاي مشخصي نگذاشته باشيم تا جاي آنها پيدا باشد. اما هرگاه اراده كنيم، مي توانيم كيسه محتوي حبوبات مورد نظر خود را از ميان كيسه هاي ديگر جدا كنيم. چطور چنين چيزي ممكن است؟
كيسه هاش بيرنگن و توش ديده مي شه
باغي باغبان سختگيري دارد كه هر كس مي خواهد وارد باغش شود با گفتن واژه «نه»، مانع ورود او به باغ مي شود. اما مردي زرنگ و هوشيار، باگفتن جمله اي، از باغبان اجازه ورود به باغ را مي گيرد. او چه مي پرسد كه باغبان با وجود گفتن واژه نه به او اجازه ورود به باغ را مي دهد؟
مي گه : تو به من خواهي گفت كه من حق ورود ندارم درسته؟
نام شهر است، كه اگر حرفِ اولش را بردارند، نام شخصي مي شود. اگر دو حرفِ اولش را بردارند. لقب يكي از پيامبران مي گردد. و اگر سه حرفِ اولش را بردارند، يك وسيله جنگي است، و اگر چهار حرفِ اولش را بردارند، واحد پول يكي از كشورهاست؟
ورامين
اولیش غلطه، ولی دومی درسته، سومی خواب اصلی نیست ولی درسته چهارمی هم درسته ولی قبلا جواب داده بودن
+

narenjak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی

به نقل از 13 :
3X-y=z
2x-Y=z/2
------->
X=y
nX-y=z/3
که n=5/3
و چون مزرعه ها 3 برابر شده پس میشه 5
x سرعت هر گاو در خوردن
y سرعت رشد چمن ها

ایول شما بدون استفاده از علفی که یک علفزار در شروع کار خوردن دارد
به جواب رسیدین
ایول

• شروع کننده موضوع

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

یک زوج جوان میرن که یه خونه ی ویلایی رو ببینند و بخرند! وقتی داشتند با بنگاه دار خونه رو می دیدند می بینند که یه نصفه اجر وسط اشپزخونه هست! به بنگاه داره میگند این اجر چیه؟ میگه نمی دونم بزار زنگ بزنم معمار بیاد ببینم چیه! معمار میاد اجر رو میبینه برش میداره میره بیرون خونه و با تمام قدرت اون رو پرت می کنه بالا! اجر میره بالا!! ولی دیگه نمیاد پایین! هوا هم صاف بوده باد نمیومده! به نظر شما اجره چی شده بوده؟!! :D

khashayar fn

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد دستغيب 1 شيراز
شهر
شيراز

ميوفته رو يه پرنده و پرنده با خودش مي بردش يا از پشت ميوفته رو سقف خونه

• شروع کننده موضوع

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

خوب وقتی شنیدی چرا جواب میدی؟! :D...اینجا که امتیاز نداره!!...لا اقل میزاشتی قسمت دومشم بگم انقد نخوره تو ذوقم!! :D
به طور عادیش مثلا باید شما چند تا حدس میزدید و من میگفتم غلطه...بعد می گفتم...

یکی دیگه یادم اومد....... :D
یه روز توی یه هواپیمای خصوصی یه پیرزنه و یه پیرمرده نشسته بودند .... این ها همش با هم دعوا می کردند..... پیرمرده یه پیپ داشت پیرزنه یه پرنده .هی پیرزنه ایراد می گرفت می گفت این اشغال چیه تو دهنته! پیرمرده هم می گفت این پرنده هه چیه! کثیفه! انقدر دعوا می کنند که خلبانه میگه من اینطوری نمی تونم کار کنم! بیاید یه کاری کنید هممون راحت شیم! شما پیپتو بنداز بیرون شما هم پرنده ات رو! قبول می کنند!!!
بعد که انداختند بیرون پیرزنه یکمی ناراحت بود بابات پرنده اش ولی وقتی هواپیما می خواست بشینه زمین دید که پرنده هه داره بغل هواپیما پرواز می کنه و یه چیزی هم توی دهنشه! پیرزنه خوشحال میشه!!! به نظرتون چی توی دهنه پرنده هه بوده؟! :D

بعد احتمالا اولین حدس پیپه که درست نیست!!...در این زمانه که یکی پیدا میشه و میگه همون آجره!!!!! :D...
ولی مثل این نشد با برنامه پیش بریم!! :D

• شروع کننده موضوع

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

جدید...

زنی سراسیمه به اداره پلیس تماس میگیرد و میگوید که چند دقیقه پیش که وارد خانه شده است با جنازه همسرش روبرو شده. پلیس در محل حاضر شده و پس از تحقیقات قاتل رو پیدا میکند. مهمترین مدرک پلیس نوشته ای بود که مقتول پیش از مرگ با دستان خونین تایپ کرده بود و هنوز بر روی مونیتور دیده میشد:
h'i o,nl v, fdli ulv kld;vnl hgHk ckni f,nl
انگیزه قتل چه بود؟!

Golnoosh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 !
شهر
همدان
مدال المپیاد
شیمی میخوندم ☺
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

اگه خودم رو بيمه عمر نميكردم الان زنده بودم

شايد قاتل مجبور بوده پول بيمه بده!

• شروع کننده موضوع

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

di bvi fdajv nrj ;k !! :D

negar73

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی (تخصص :قانونی)

خودشو بکشه.............

Golnoosh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 !
شهر
همدان
مدال المپیاد
شیمی میخوندم ☺
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

نكنه به خاطر اينكه زن گرفته بودخودشو كشت؟
جوابم خيلي خيلي منطقيه مگه نه؟:دي

• شروع کننده موضوع

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

hoi [,hfa, 'tjd o,nj...
,rjd d;d fdli d ulv nhvi ,rjd fldvi ]d ldai?!!! ...fi ,hvedk ldvsi...nvkjd[i...
?!... :D

khashayar fn

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد دستغيب 1 شيراز
شهر
شيراز

به نقل از @/1-1*5+0 :
خوب وقتی شنیدی چرا جواب میدی؟! :D...اینجا که امتیاز نداره!!...لا اقل میزاشتی قسمت دومشم بگم انقد نخوره تو ذوقم!! :D
به طور عادیش مثلا باید شما چند تا حدس میزدید و من میگفتم غلطه...بعد می گفتم...

یکی دیگه یادم اومد....... :D
یه روز توی یه هواپیمای خصوصی یه پیرزنه و یه پیرمرده نشسته بودند .... این ها همش با هم دعوا می کردند..... پیرمرده یه پیپ داشت پیرزنه یه پرنده .هی پیرزنه ایراد می گرفت می گفت این اشغال چیه تو دهنته! پیرمرده هم می گفت این پرنده هه چیه! کثیفه! انقدر دعوا می کنند که خلبانه میگه من اینطوری نمی تونم کار کنم! بیاید یه کاری کنید هممون راحت شیم! شما پیپتو بنداز بیرون شما هم پرنده ات رو! قبول می کنند!!!
بعد که انداختند بیرون پیرزنه یکمی ناراحت بود بابات پرنده اش ولی وقتی هواپیما می خواست بشینه زمین دید که پرنده هه داره بغل هواپیما پرواز می کنه و یه چیزی هم توی دهنشه! پیرزنه خوشحال میشه!!! به نظرتون چی توی دهنه پرنده هه بوده؟! :D

بعد احتمالا اولین حدس پیپه که درست نیست!!...در این زمانه که یکی پیدا میشه و میگه همون آجره!!!!! :D...
ولی مثل این نشد با برنامه پیش بریم!! :D
اولا شانسي گفتم مسه چي
معماي بعديتم ميشه "اگه خودم رو بيمه عمر نميكردم الآن زنده بودم" همه حروفو به فارسي وارد كني راز لو ميره

khashayar fn

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد دستغيب 1 شيراز
شهر
شيراز

چون زنه پول مي خاسته كشتتش

50Cent G Unit

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد١ مشهد