به نقل از Golnoosh :سوار شتر هاي هم ميشن و مسابقه ميزارن هركي كه زودتر برسه شترش ديرتر ميرسه پس اونا سر زودتر رسيدن مسابقه ميدن!
توی سوال گفتم بدون هیچ صحبتی.(زبان اشاره و چشمک و این ها نیست.!)بدون اینکه کسی بش بگه تا به یه نفر نگاه می کنه می فهمه حضرت آدمه.به نقل از sohaaaa :اون حضرت خودش گفت من آدمم!!
به گمانم در کمترین حالت جواب رادیکال 74 باشهبه نقل از آرمان حقیقی :با اجازه منم دو تا سوال جالب مطرح کنم
اولی
اتاقی به ابعاد ۳*۴*۵ وجود داره
مورچه ای تو یکی از کنج ها هستش..و غذا تو کنج مقابلش(منظورم اون کنجی هست که به وسیله قطر به کنجی که مورچه هست وصل میشه)
مورچه نمیتونه پرواز کنه.و فقط باید از روی دیوار حرکت کنه.
طول کوتاهترین راه چنده؟
این ابعاد هم نمیدونیم کدوم عرضه...کدوم ارتفاعه...و کدوم طول
تو بین این حالت ها باید ببینیم کدوم طول مسیرش کمتره
ای که گفتی یعنــــــــی چه؟!به نقل از Golnoosh :بقيه آدم نيستند انسانند!
جواب سوال یک رو قبلا دادن.به نقل از Hiss!!! :خب اولی که به نظر تابلو میرسه !!!!!!! خب دختره داشته پیلده راه میرفته و اصلا رانندگی نمیکرده !!!
دومیش هم خب میشه گفت پیرترین کسی رو که میبینه (تازه تن پووش هم نداشته) !!!!
دعوا نکنید الان میگم.به نقل از 13 :حالا جسارتا ما که جهنمی هستیم اگه بریم بهشت بهمون لباس میدن!!!
حضرت ادم هم که قطعا بهشتی و بی لباس دیگه!!!
آره...آفرین.درستهبه نقل از 13 :به گمانم در کمترین حالت جواب رادیکال 74 باشه
از مثبتت ممنونمبه نقل از آرمان حقیقی :آره...آفرین.درسته
یه +
حالا دومی
۴ نفر یه سمت پل هستن.یه طوفانی ۱۸۰ ثانیه بعد میرسه بهشون و اینا باید تا اون موقع از پل بگذرن
هوا تاریکه و اینا یه مشعل دارن.و برای رد شدن از پل هم باید مشعل رو داشته باشن.
پل در یک لحظه فقط ظرفیت دو نفر رو داره.
حالا زمانی که طول میکشه هرکدوم از پل رد شن اینه.یکی تو ۱۰ ثانیه
یکی ۲۰ یکی ۵۰ و یکی ۱۰۰
از اینجور حرفام نگید که مثلا دو تا برن بعد مشعل رو پرت کنن اینور!!!یعنی یکی باید مشعل رو برگردونه...
مثلا.اگر اول ۲۰ با ۵۰ بره ۵۰ ثانیه طول میکشه که برن اونور..حالا اگر اون ۲۰ برگرده جمعا میشه ۷۰ ثانیه....
حالا چطوری برن که قبل طوفان همشون برسن اونور پل