m.mansoury
کاربر نیمهفعال

- نام مرکز سمپاد
- -
- شهر
- اراک
- دانشگاه
- اراک
- رشته دانشگاه
- برق-قدرت
پاسخ : معما
من اګه جای اون بودم میګفتم اول ماه بعد.
چون ۲ به توان ۱۰ میشه ۲۴ ۱۰یعنی حتی اګه۱۰۲۵ تا شرابم بود تو همون ماه اول میشد اون سمی رو یافت.
از مجموعه ها باید استفاده کنیم.در ابتدا به همشون ۱ شراب میدیم وبعد به اشتراک ۲ تایی همشونم یک شراب و بعد هم به اشتراک ۳تای همشونم همینطور و همین رو تا اشتراک ۱۰ تایی همشون انجام میدیم.(مجموع این ها میشه ۱۰۲۴) و متناسب با تعداد افرادی که می میرند به سراغ اون شراب هایی میریم که نام ګزاری کردیم مثلا اګه ۳ نفر مردن چون اون ۳ نفر معلومند ما به اون سه نفر معلوم یک شراب معلوم دادیم.
ب.ه.ر(به همین راحتی)
به نقل از samanazadi :سلام دوستان. ببینم با این چه میکنین:
پادشاهی هزار شيشهی شراب دارد. روزی نگهبانها جاسوسی را پيش پادشاه میبرند. جاسوس را درحالی که داشته در يکی از شيشهها زهر میريخته دستگير کردهاند. میدانند که او فقط فرصت داشته در يکی از شيشهها زهر بريزد. اما نمیدانند در کدام شيشه. زهری را که نزد جاسوس است آزمايش میکنند و میفهمند که حتا يک ميليونيوم يک قطرهاش هم کشنده است. از طرفی متوجه میشوند که پس از خوردن زهر يک ماه طول میکشد تا اثرش را نشان دهد و قربانی بگيرد. پادشاه در تدارک جشن تاجگذاری بوده و اين بطریهای شراب را برای آن جشن میخواسته. البته با نهصد و نود و نه بطری هم میتواند جشنش را برگزار کند. در زندان پادشاه ده زندانی محکوم به مرگ هستند که همين امروز به زندان آوردهاند. طبق قانون، پادشاه فقط میتواند از زندانيان محکوم به مرگ جهت آزمايش زهر استفاده کند. از طرفی هر ماه ده زندانی محکوم به مرگ به زندان پادشاه اضافه خواهند شد، که اولين سری دقيقاً يک ماه بعد خواهد بود. از طرف ديگر پادشاه بايد تا فردا روز جشن را تعيين کند و به پادشاهان همسايه خبر دهد. دست آخر هم اين که اگر حتا يکی از پادشاهان در اثر زهر بميرد، سپاه اتحاد همسايهها کشور را با خاک یکسان خواهد کرد. نزديکترين زمانی که میتوان برای جشن تعيين کرد چه زمانی است؟ يادتان باشد که تا فردا فرصت داريد تا به پادشاه خبر دهيد.
من اګه جای اون بودم میګفتم اول ماه بعد.
چون ۲ به توان ۱۰ میشه ۲۴ ۱۰یعنی حتی اګه۱۰۲۵ تا شرابم بود تو همون ماه اول میشد اون سمی رو یافت.
از مجموعه ها باید استفاده کنیم.در ابتدا به همشون ۱ شراب میدیم وبعد به اشتراک ۲ تایی همشونم یک شراب و بعد هم به اشتراک ۳تای همشونم همینطور و همین رو تا اشتراک ۱۰ تایی همشون انجام میدیم.(مجموع این ها میشه ۱۰۲۴) و متناسب با تعداد افرادی که می میرند به سراغ اون شراب هایی میریم که نام ګزاری کردیم مثلا اګه ۳ نفر مردن چون اون ۳ نفر معلومند ما به اون سه نفر معلوم یک شراب معلوم دادیم.
ب.ه.ر(به همین راحتی)