2520؟به نقل از matin320 :کدوم عدده که بر تمام اعداد از 1 تا 10 بخشپذیره؟
نه!به نقل از matin320 :باریکلا دختر باهوش.
نکنه تیزهوشان میری؟
به نقل از PRΦ :به پادشاه بگید من تا آخر دو ماه دیگه ردیفش میکنم
۱۰۰۰ شیشه از هر کدوم یک پیک میزیم ، میشه ۱۰۰۰ پیک به ۱۰ دسته ۱۰۰ تایی تقسیمشون میکنیم
به هر ده تا زندانی یه دستهی ۱۰۰ تایی از این پیکا میدیم ( خر مست میشن :سوت )
یکیشون میوفته میمیره ، میفهمیم زهر تو اون دستهای که این خورده
ماه بعد شده ، ما ده زندانی جدید داریم به اضافهی ۹ تای قبلی که زنده موندن
حالا ده دستهی ۱۰ تایی درست میکنیم
به ده نفر جدید میگیم هر کدوم یه دستهی ده تایی بخورن
برای اون ۹ نفر ام یه برنامه دارم :دال
بیایم این ده دسته رو نام گذاری کنیم : A B C D E F G H I J
بعد باز شرابای هر دسته ام شماره داشته باشن ، مثلا :
A1 , A2 , A3 , ...
حالا این ۹ نفر :
اولی A1 بخوره
دومی A2
.
.
.
نهمی A9
دهمی ام به کسی نمیرسه
دسته های دیگه رو هم به همین شکل بین این ۹ نفر تقسیم میکنیم
حل شد :دال
چک میکنیم :
یه نفر بمیره ... میفهمیم شراب از نوع A10 و B10 و C10 و D10 و اینا بوده
نگاه میکنیم ببینیم کدوم زندانی از اون ۱۰ نفر مرده ، مثلا اگه زندانیای باشه که دستهی D رو خورده ، خب شراب D10 زهر داشته
اگه دو نفر ام مردن دیگه مشخصه ، توضیح نمیدم :دال
بیشتر از دو نفر ام امکان نداره بمیرن
به نقل از samanazadi :سلام دوستان. ببینم با این چه میکنین:
پادشاهی هزار شيشهی شراب دارد. روزی نگهبانها جاسوسی را پيش پادشاه میبرند. جاسوس را درحالی که داشته در يکی از شيشهها زهر میريخته دستگير کردهاند. میدانند که او فقط فرصت داشته در يکی از شيشهها زهر بريزد. اما نمیدانند در کدام شيشه. زهری را که نزد جاسوس است آزمايش میکنند و میفهمند که حتا يک ميليونيوم يک قطرهاش هم کشنده است. از طرفی متوجه میشوند که پس از خوردن زهر يک ماه طول میکشد تا اثرش را نشان دهد و قربانی بگيرد. پادشاه در تدارک جشن تاجگذاری بوده و اين بطریهای شراب را برای آن جشن میخواسته. البته با نهصد و نود و نه بطری هم میتواند جشنش را برگزار کند. در زندان پادشاه ده زندانی محکوم به مرگ هستند که همين امروز به زندان آوردهاند. طبق قانون، پادشاه فقط میتواند از زندانيان محکوم به مرگ جهت آزمايش زهر استفاده کند. از طرفی هر ماه ده زندانی محکوم به مرگ به زندان پادشاه اضافه خواهند شد، که اولين سری دقيقاً يک ماه بعد خواهد بود. از طرف ديگر پادشاه بايد تا فردا روز جشن را تعيين کند و به پادشاهان همسايه خبر دهد. دست آخر هم اين که اگر حتا يکی از پادشاهان در اثر زهر بميرد، سپاه اتحاد همسايهها کشور را با خاک یکسان خواهد کرد. نزديکترين زمانی که میتوان برای جشن تعيين کرد چه زمانی است؟ يادتان باشد که تا فردا فرصت داريد تا به پادشاه خبر دهيد.
به نقل از m.mansoury :من اګه جای اون بودم میګفتم اول ماه بعد.
چون ۲ به توان ۱۰ میشه ۲۴ ۱۰یعنی حتی اګه۱۰۲۵ تا شرابم بود تو همون ماه اول میشد اون سمی رو یافت.
از مجموعه ها باید استفاده کنیم.در ابتدا به همشون ۱ شراب میدیم وبعد به اشتراک ۲ تایی همشونم یک شراب و بعد هم به اشتراک ۳تای همشونم همینطور و همین رو تا اشتراک ۱۰ تایی همشون انجام میدیم.(مجموع این ها میشه ۱۰۲۴) و متناسب با تعداد افرادی که می میرند به سراغ اون شراب هایی میریم که نام ګزاری کردیم مثلا اګه ۳ نفر مردن چون اون ۳ نفر معلومند ما به اون سه نفر معلوم یک شراب معلوم دادیم.
ب.ه.ر(به همین راحتی)
نمیدونم این قدر آسونه یا من آسون میبینمش.به نقل از samanazadi :عدد بعدی دنباله را مشخص کنید
2-3-10-12-13-20-?
صفر میشه ؟به نقل از samanazadi :عدد بعدی دنباله را مشخص کنید
2-3-10-12-13-20-?
راستش جواب من این نیست، اما اگه دلیل روشنی داری لطفاً دلیلش رو هم بگوبه نقل از Shaghayegh11 :نمیدونم این قدر آسونه یا من آسون میبینمش.
22؟
خُب منطقت درسته، ولی کفايت نمیکنه. چون با يه تغيير در يک مرحله نمیشه اون تغيير رو قانون به حساب آورد.به نقل از مهسا.ق :فک کنم 23
+1
+7
+2
+1
+7
+3?
+2?
+1?
جوابت البته از نظر من درست نیست، ولی خیلی دوست دارم بدونم چرا صفر. چرا صفر؟به نقل از A-PAK :صفر میشه ؟
اگه جملات دنباله رو از راست به چپ بخونی این رابطه رو دارنبه نقل از samanazadi :جوابت البته از نظر من درست نیست، ولی خیلی دوست دارم بدونم چرا صفر. چرا صفر؟