نوع نوشتن آدم ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع chista
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

chista

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
اون روز داشتم با خودم فکر میکردم نوع نوشتن ادما نوع شخصیت شونو مشخص میکنه آیا دختر ها و پسر ها متفاوت می نوسین یا هرکسی متفاوت مینویسه کسی بوده بتونه مقایسه کنه اینو؟؟؟

پاسخ : نوع نوشتن آدم ها

تا حالا بهش فکر نکردم .یعنی توجه نکردم .!!!!!

منظورت نویسندگیه یا دست خط؟

بيشتر به خود طرف بستگي داره تا به جنسيتش !

ولي تو تعداد زيادي از موارد ميشه جنسيت رو هم مشخص كرد !

تو اينترنت بچرخي و وبلاگ آدم هاي مختلف رو ببيني ميفهمي چي ميگم !!

منم فک می کنم تا حدی قابل تشخیصه

به نظر من نوع نوشتن وخط به طرز تفكر برميگرده!
;D

به نقل از نرگس :
به نظر من نوع نوشتن وخط به طرز تفكر برميگرده!
;D
میشه بیشتر توضیح بدی؟

به نقل از p.sh :
میشه بیشتر توضیح بدی؟
البته!
انسان ها با توجه به نوع تفكر و ذهنيتي كه دارن تصميم ميگيرن،عمل مي كنن،رفتار مي كنن ،مي نويسن و...
شخصي كه درشت و بزرگ مي نويسه و نقطه هاش رو توخالي و بزرگ ميذاره ،تفكراتي بزرگ اما تهي داره!
شخص ديگه اي ريز مي نويسه ممكنه اهداف كوچيك اما اراده اي قوي داشته باشه!
يكي ممكنه بد خط و آشفته بنويسه ،شايد مغزش آشفته و درهمه!
به هر حال اين ها همه فرضيه است ودرستيش اصلا اثبات نشده!
اما ميتونه درست باشه!

به نقل از نرگس :
البته!
انسان ها با توجه به نوع تفكر و ذهنيتي كه دارن تصميم ميگيرن،عمل مي كنن،رفتار مي كنن ،مي نويسن و...
شخصي كه درشت و بزرگ مي نويسه و نقطه هاش رو توخالي و بزرگ ميذاره ،تفكراتي بزرگ اما تهي داره!
شخص ديگه اي ريز مي نويسه ممكنه اهداف كوچيك اما اراده اي قوي داشته باشه!
يكي ممكنه بد خط و آشفته بنويسه ،شايد مغزش آشفته و درهمه!
به هر حال اين ها همه فرضيه است ودرستيش اصلا اثبات نشده!
اما ميتونه درست باشه!
بابا نرگس جان نمي دونستم روان شناس هم هستي ;D
در اين كه روانشناسي خط و دستخط وجو داره كه شك نكنيد
ولي فكر مي كنم نتايجش بااين نتايجي كه نرگس نوشته يكمي فرق مي كنه;D

من تا حالا بهش فک نکرده بودم اما الان که دارم فک می کنم میبینم هیچ دو نفری نیستن که دستخطاشون شبیه هم باشه! ربطی به دختر یا پسر بودنم نداره :)

فکر کنم اگه بخوای کسی را از روی نوشته اش بشناسی باید ببینی چیزی را که در مورد یه موضوع خاص می نویسه چیه و با بقیه که در مورد همون موضوع نوشتن مقایسه کنی... [ ;D

اگه منظورت نویسندگیه که...نمیدونم!! ;D...ولی اگه دست خط که باید بگم مال دخترا و پسرا زمین تا آسمون فرق داره...یعنی اگه هزار تا دست خط هم بزاری خیلی تابلوئه که کدومش مال پسراس و کدوم مال دخترا...
در مورد اینم که میگین ربطی به شخصیت داره هم:...راجع به گرافولوژی چیزی شنیدی؟!....خیلی باحاله B-)...ماله من که واقعا درست بود...

مطمئن نیستم اما یه نفر رو که خودش نویسنده است رو می شناسم که نا چند وقت پیش که خودم نگفته بودم دخترم فکر می کرد من پسرم!!!

نوع نوشتن آدما قطعاً به شخصيت و طرز فكرشون ربط داره.حتي امضاهاشون.ميشه اينارو فهميد.

به نقل از nodet.girl :
نوع نوشتن آدما قطعاً به شخصيت و طرز فكرشون ربط داره.حتي امضاهاشون.ميشه اينارو فهميد.
اصلانم اينطور نيست خوبه خودت كلي بم ميگي اصلا شبيه اون چيزي كه مينويسم نيستم X-(
تازه اگه آدما چند جور بنويسن كدوم يكي ميشه شخصيت خودش؟؟؟

به نقل از Niloo sun :
اصلانم اينطور نيست خوبه خودت كلي بم ميگي اصلا شبيه اون چيزي كه مينويسم نيستم X-(
من كي اينو گفتم كه خودم خبر ندارم؟؟؟ ^-^ اتفاقاً نوع نوشتنت از خودت بهتره! :)) آخه اين شخصيته كه تو داري خدايي؟؟؟!! :)) :))

فکر نمی کنم مثلا نامرتب نوشتن نشونه ی شلوغ بودن مغز باشه چون همچین آدمی در تمام عمرش نامنظم می نویسه ولی مطمءنا مغزش همیشه شلوغ نیس!!!!!

ايول نرگس جون!! چه روانشناسي جالبي !!
من هم باهات موافقم! ادم هاي پلشت و نا مرتب از رو خط هاشون داد مي زنند اصلا رو خط نمي نويسند! بر عكس مرتب ها بدون خط هم صاف مي نويسند!! ;D
اما حالا تو كه روانشناس قابلي شدي خط من چه جور شخصيتي را نشان مي ده؟!

به نقل از negin jooon :
ايول نرگس جون!! چه روانشناسي جالبي !!
من هم باهات موافقم! ادم هاي پلشت و نا مرتب از رو خط هاشون داد مي زنند اصلا رو خط نمي نويسند! بر عكس مرتب ها بدون خط هم صاف مي نويسند!! ;D
اما حالا تو كه روانشناس قابلي شدي خط من چه جور شخصيتي را نشان مي ده؟!
;D ;D
باب خط تو كه معروووووووفه! :)) :))
خيلي باحاله!
از تظر فيزيولوژيكي،خط تو نمايانگر يه آدم كاملا خردادي،فانتزي،باحال(!) ;D مي باشد!
;D

به نقل از نرگس :
;D ;D
باب خط تو كه معروووووووفه! :)) :))
خيلي باحاله!
از تظر فيزيولوژيكي،خط تو نمايانگر يه آدم كاملا خردادي،فانتزي،باحال(!) ;D مي باشد!
;D

بيشتر از اين خجالتم نده نرگس جون!!!

Back
بالا