نوع نوشتن آدم ها

papari

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسي صنايع
پاسخ : نوع نوشتن آدم ها

کسانى که خطى نامرتب دارند: احتمالاً در زندگى بسیار فعال هستندو به همین دلیل برایشان مشکل است که بتوانند ثابت و بى تحرک بمانند و برخى از کارهایشان حساب شده و سنجیده نیست. به همین دلیل گاهى اوقات براى دوستان و افراد خانواده غیرقابل پیش بینى هستند. آزادى شخصیتى براى آن ها خیلى مهم است و اهمیت زیادى به استقلال خود مى دهند و ممکن است گاهى خیلى احساساتى رفتار کنند

کسانى دست خط مرتب و خوانایى داشته باشند: مى توان این طور برداشت کرد که آن ها خودشان را بسیار کنترل مى کنند و دوست ندارند به راحتى شخصیت خود را لو بدهند. حتى گاهى اوقات برایشان مشکل است که احساساتشان را بروز دهند و آن را سرکوب مى کنند.

کسى که خیلى پررنگ مى نویسد و قلم را زیاد فشار مى دهد: احتمالاً علاقه زیادى به مخالفت کردن با دیگران دارد؛ چرا که احساس قدرت واعتماد به نفس زیادى مى کند و دوست دارد روى دیگران اعمال نفوذ کند و به همین خاطر شخصیت افراد را درست درک نمى کند.

کسانى که خیلى کمرنگ مى نویسند: احتمال این که فردى حساس و دلسوز باشند بسیار زیاداست و موقعیت دیگران را حتى بیشتر از خودشان درک مى کنند و این امکان نیز وجود دارد که قادر به اثبات حرف خودشان نباشند و خیلى راحت ضربه مى خورند و وقتى دیگران از آن ها انتقاد مى کنند خیلى سریع از موضع خودشان عقب نشینى مى کنند.

کسانی که خیلى کند و آهسته مى نویسند: به سرعت قادر به نشان دادن عکس العمل نیست؛ این افراد احتمالاً به زمان بیشترى براى ابراز عقیده خود نیاز دارند. افرادى که آهسته مى نویسند از نظر خلق و خو اغلب اشخاصى ملاحظه کار و محتاط هستند و در نتیجه به زمان بیشترى براى فکر کردن و فهیدن نیاز دارند و در ابراز احساساتشان هم کند هستند و اغلب دوست دارند هیچ تصمیمى نگیرند تا این که یک تصمیم غلط بگیرند.

کسانی که دست خط تند و شتابزده اى دارند: احتمالاً افرادى کم حوصله هستند و از اتلاف وقت خسته مى شوند و از نظر خلق و خو بسیار لحظه اى هستند. سریع درک مى کنند و در نشان دادن رفتار و احساساتشان چندان پایدار نیستند و اغلب به دلیل شتابزدگى در تصمیم گیرى دچار لغزش و خطا شده و از این که در آرامش به حرف هاى دوستانشان گوش کنند خسته مى شوند.

کسانی که دست خط ساده اى دارند و خیلى ابتدایى مى نویسند: در روابط با دیگران ترجیحاً واقع گرا و با تدبیر هستید و نمى توانید قبول کنید که گاهى باید با دیگران کنار بیایید و به آن ها توجه کنید و همچنین اطرافیان به ندرت از آن چه درون شما مى گذرد آگاهى پیدا مى کنند.

کسانی که دست خطى زیبا و پررنگ و لعابى دارند: این امکان وجود دارد که گاهى به شدت رسمى برخورد کرده و خیلى مفصل و با علاقه درباره مسایل دلخواهتان حرف بزنند و این احتمال نیز وجود دارد که درخواسته ها و تمایلاتتان پرتوقع و رویایى باشند.

اگر شما خود را داراى دست خط ریزى مى بینید و بسیار کوچک مى نویسید: احتمالاً شما توانایى هاى خود را دست کم مى گیرید و خودتان را از آن چه واقعاً هستید کمتر ارزیابى مى کنید و ممکن است گاهى تنگ نظر و خرده گیر باشید.

اما اگر درشت مى نویسید: این احتمال وجود دارد که خودتان را زیادى بزرگ و مهم جلوه داده و گاهى بسیار با اعتماد به نفس و از موضع قدرت رفتار مى کنید.

اگر کسى دست خط شکسته اى دارد و حروف را زوایه دار و شکسته مى نویسد: فردى بسیار با اراده مى باشد و در کارهایش حد وسط را قبول ندارد و به همین علت اهل سازش و مصالحه نیست و اغلب به همین خاطر که وسط را دوست ندارد از دیگران خسته مى شود و تصمیمى نمى گیرد چون دوست ندارد راه اشتباه را انتخاب کند.

اگر فردى دست خط ملایم و کشیده اى دارد: آدمى چند بعدى است و مى تواند مشکلاتش را از زوایاى مختلف بررسى و درک کند. برایش تنوع مهم است و گاهى احساس مى کند استعدادهاى زیادى دارد و نمى تواند هیچ کدامشان را به درستى شکوفا کند. ممکن است فردى زود رنج باشد و به ندرت علیه برداشت ها و انتقادات دیگران از خود دفاع کند.

اگر کلمات را در هم و فشرده مى نویسید: احتمالاً شما فرد راحتى نیستید و در جمع خودتان را کنارى مى کشید و مى خواهید کنترل خود را از دست ندهید. از برقرارى رابطه با دیگران خوشتان نمى آید و گاهى دوست ندارید خود را فردى خوش فکر نشان بدهید. اغلب بعد از دیگران ابراز عقیده مى کنید و عقیده خود را مى گویید واین به این علت است که قدرى محتاط هستید.

کسى که کلمات را با فاصله و باز باز مى نویسد: خیلى راحت با دیگران رابطه برقرار کرده و خیلى ساده و بى تکلف و مستقیماً به دیگران نزدیک مى شود. گاهى به راحتى از کوره درمى رود و با این کار ممکن است به حریم شخصى دیگران تجاوز کند و این به این علت است که او ارزشى به خوددارى کردن و کنترل خود نمى دهد، اما انسانى کوشا و باطراوت است که سریع تصمیم گرفته و با کارهاى خود به دیگران خدمت مى کند

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

اگر کسى دست خط شکسته اى دارد و حروف را زوایه دار و شکسته مى نویسد: فردى بسیار با اراده مى باشد و در کارهایش حد وسط را قبول ندارد و به همین علت اهل سازش و مصالحه نیست و اغلب به همین خاطر که وسط را دوست ندارد از دیگران خسته مى شود و تصمیمى نمى گیرد چون دوست ندارد راه اشتباه را انتخاب کند.

کسانى که خطى نامرتب دارند: احتمالاً در زندگى بسیار فعال هستندو به همین دلیل برایشان مشکل است که بتوانند ثابت و بى تحرک بمانند و برخى از کارهایشان حساب شده و سنجیده نیست. به همین دلیل گاهى اوقات براى دوستان و افراد خانواده غیرقابل پیش بینى هستند. آزادى شخصیتى براى آن ها خیلى مهم است و اهمیت زیادى به استقلال خود مى دهند و ممکن است گاهى خیلى احساساتى رفتار کنند

کسانی که دست خط تند و شتابزده اى دارند: احتمالاً افرادى کم حوصله هستند و از اتلاف وقت خسته مى شوند و از نظر خلق و خو بسیار لحظه اى هستند. سریع درک مى کنند و در نشان دادن رفتار و احساساتشان چندان پایدار نیستند و اغلب به دلیل شتابزدگى در تصمیم گیرى دچار لغزش و خطا شده و از این که در آرامش به حرف هاى دوستانشان گوش کنند خسته مى شوند.

فکر نمیکردم روانشناسی خط بتونه چیز درستی باشه ولی این واقعا درست بود مرسی... (;

sara jo0on

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
اگه خدا بخوادoxford

ممنون سها جون.من م3ه مورد دومی بودم
یه +

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

خیلی شبیه به اینا بودم نه کاملا
این همین گرافولوژی می باشد؟
اگرم نیست یکی بگه این چیه؟

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

به نقل از احمدرضا.ج :
خیلی شبیه به اینا بودم نه کاملا
این همین گرافولوژی می باشد؟
اگرم نیست یکی بگه این چیه؟
تا اونجایی که من میدونم گرافولوژی کلی نیست!!...شخصیه!...یعنی باید یه متن رو یکی سریع واست بخونه تو هم تو یه برگه A4 بنویسی...بعد با توجه به حاشیه گذاری و فاصله ی بین خط ها و خیلی چیزای دیگه خصوصیات اخلاقیت رو میگن!!!

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از sohaaaa :
تا اونجایی که من میدونم گرافولوژی کلی نیست!!...شخصیه!...یعنی باید یه متن رو یکی سریع واست بخونه تو هم تو یه برگه A4 بنویسی...بعد با توجه به حاشیه گذاری و فاصله ی بین خط ها و خیلی چیزای دیگه خصوصیات اخلاقیت رو میگن!!!
یعنی برای استفاده از این روش باید پیش کی رفت؟چه کرد؟اگرم منبع دارید معرفی کنید ممنون میشم

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

من هیچکدوم نیستم انگار... :D یعنی دستخطم هیچ کدوم از اینا نیست...

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

من خطی نامرتب و زاویه دار انگار دارم....

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

به نقل از احمدرضا.ج :
یعنی برای استفاده از این روش باید پیش کی رفت؟چه کرد؟اگرم منبع دارید معرفی کنید ممنون میشم
راستش گرافولوژی پایان نامه ی برادر یکی که تو نت تو یه سایتی باهاش آشنا شدم بود( :D)...که منم نوشتم اسکن کردم بعدشم بهش میل زدم اونم واسه داداشش میل کرد آخرم جوابو بهم گفت که واقعا جالب و درست بود!!...دیگه نمیدونم همین شکلی روشی هست یا نه!

narenjak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی

به نقل از sohaaaa :
راستش گرافولوژی پایان نامه ی برادر یکی که تو نت تو یه سایتی باهاش آشنا شدم بود( :D)...که منم نوشتم اسکن کردم بعدشم بهش میل زدم اونم واسه داداشش میل کرد آخرم جوابو بهم گفت که واقعا جالب و درست بود!!...دیگه نمیدونم همین شکلی روشی هست یا نه!
65.gif

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
گرافولوژي (Graphology)
گرافولوژی علم مطالعه و بررسی شخصیت و خصوصیات فردی براساس نحوه نوشتن است. آگاهی از این علم می تواند موارد استفاده زیادی در جامعه داشته باشد. برای مثال اگر مؤسسه ای بخواهد که عضو جدیدی استخدام کند و یا برای خود بخواهید شریک و همکار انتخاب کنید، چگونه می توان اطمینان کرد که این عضو جدید و یا همکار و شریک، همان فرد مورد نظر است؟ یا اگر بخواهید دخترتان را به خانه بخت بفرستید چگونه می توانید در مورد خلق و خوی و رفتار طرف مورد نظر قضاوت کنید؟ در برخی کشورها، بازرسان وزارت آموزش و پرورش با دقت و نظارت بر خط دانش آموزان دبستانی، کم و بیش به افکار و گرایش های درونی آنان پی می برند و سعی بر اصلاحشان می کنند. در جهان غرب مهمترين كاربرد گرافولوژي، گزينش متقاضيان استخدام است. امروزه گرفتن دیپلم گرافولوژی از برخی مؤسسات آموزشی امکان پذیر است. به طور کلی می توان کاربرد گرافولوژی را در دو دسته اصلی زیر خلاصه کرد: 1- می خواهند یک فرد خارجی را در یک محیط مشخص وارد کنند. 2- چنانچه در یک محیط مشخص هماهنگی وجود ندارد و می خواهند فرد نا هماهنگ را از محیط خارج سازند.

اصول قواعد گرافولوژی
از نظر گرافولوژیست ها یک خط مانند کاری است که انجام شده باشد. کاری که فرد باید سالیان دراز صرف کند تا آن را بیاموزد و با تمرین فراوان بتواند نوشته اش را کامل کند. از طرف دیگر، تجربه به ما می آموزد که انسان به طور کامل در بین اعمالش قرار گرفته است. زیرا حرکات و اشارات ما تنها از اراده و نیت آنی ما اطاعت نداشته، بلکه از اتحاد قوای درونی که زمینه و عصاره وجود مارا تشکیل می دهد، فرمانبرداری دارد. طرز راه رفتن، نگاه داشتن پیپ یا سیگار، نحوه حرکت دست هنکام سخن گفتن و ... حرکات پیچیده ای هستند که در آن ها به نتایج روانی مهمی می توان دست یافت. در صورتیکه اشارات، طرز راه رفتن و سایر حرکات یاد شده در بالا دوام و استمراری ندارند، یک خط بر کاغذ، اثری است که باقی می ماند و حرکات و احساس نویسنده آن را در هنگام نوشتن که با انبساط خاطر و یا با شک و تردید یا با عکس العمل فرد در مقابل واقعیت ها انجام شده است منعکس می سازد. اسلوب نوشتن هرچه باشد ،نسخ یا نستعلیق، کتابی یا چاپی و یا بر اساس سرمشق های خوشنویسی، نویسنده برحسب خلق و خوی و یا طبع و سرشت خود، کم کم از آن دور می شود. یکی به چپ و دیگری به راست منحرف می شود. یکی روبه بالا می نویسد و یکی روبه پایین. بعضی ها تودرتو می نویسند و بعضی با فاصله. یکی تندو سریع می نویسد در حالیکه دیگری با خودداری می نویسد. این تفاوت ها را در هنگام نوشتن به گرایش های مختلف خلق و خوی نویسنده نسبت می دهند. چون خط فارسی از راست شروع می شود و به طرف چپ پیش می رود، راست مبدأ و چپ مقصد عمل است. در هر نقطه از خط که قلم بایستد، آنچه در طرف راست واقع می شود مانند گذشته است و نمایشگر خود نویسنده است و آنچه در طرف چپ قرار دارد مانند آینده است و نمایشگر آنچه در بیرون قرار دارد که افکار نویسنده به آن متوجه است. پس نتیجه می گیریم که هر حرکتی که مسیر نوشته را به سمت چپ شدت می بخشد، علامت آن است که نویسنده تمایل دارد از لاک خود خارج شود و یا به سوی فرد دیگری گرایش دارد. در واقع نوشته پیش رونده اثر فعال بودن و برون گرایی نویسنده را منعکس می سازد.

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

بله! :D
ایشون همون اوشونی هستن که من خطم رو بهش میل کردم!! :D
مرسی بابت مطلب(;

narenjak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی

به نقل از sohaaaa :
بله! :D
ایشون همون اوشونی هستن که من خطم رو بهش میل کردم!! :D
مرسی بابت مطلب(;

خواهش می کنم
1000 تومن میشه
معماهاتو هم جواب دادن برو چک کن

Atieh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران

خب میشه آدم مشمول چندتا باشه دیگه؟؟؟ من هم نامرتب مینویسم هم درهم هم باز هم ........... خلاصه هر چی از بدخطی خودم بگم کمه!!!!!!!!!!!!! (مصداق بارز من شخص دوم این حکایت است :دو تا آدم بودند که برای مردم نامه هاشون را می نوشتند. اولی به دومی میگه که من خیلی خوشبختم ، چون یه درهم واسه نوشتن می گیرم و یه درهم واسه خوندن اونی که نوشتم! دومی میگه : آخ ، خوش به حالت ! من از درهم دوم بی نصیبم . اخه خودمم نمی تونم خط خودم را بخونم!!! (از حافظه ام با تصرف و تخلیص!!!))

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

مرتبط با انجمن روانشناسی! :D

F@temeh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـــان
شهر
کاشـــان
مدال المپیاد
مرحله اول ریاضی
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
سخت افزار

بالاخره من نفهمیدم سوال لصلی چیه؟دست خط یا نویسن :-?دگی؟کدوم؟

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

ببین آبجی این دوستان دارن میگن هرکسی که دست خطی داره امتاثر از شخصیتشه و اون هم از طریق ضمیر نا خودآگاه تاثیر می گذاره
اگر شما هنر مند بشی یک جور قلم دست میگیری و یکجور می نویسی و حتی میزان فشار دادن قلم در دستت متفاوت خواهد بود با زمانی که شما مدیر پروژه تحقیقاتی نفت دریای خزر باشی!

A.maede

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
اهواز
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی ایلام
رشته دانشگاه
پزشکی

تو یه سایتی ،خوندم که :" دستخط هرکس اسرار نهفته ای را در مورد شخصیت او آشکار می کند."خیلی جالب بود،اینکه هرچقدر دستخط افراد به سمت چپ یا راست متمایل باشد ،فرد عاطفی وهرچقدر دستخط حالت عمودی داشته باشد ،شخص منطقی تر است.یا اینکه ،کسانیکه هنگام نوشتن حروف دندانه دار مثل « س » و «ش » نوک تیز مینویسند ،افراد سریع الانتقال هستند که مسائل را زود درک میکنند وافرادی که قوس دار مینویسند ،افرد دقیق با سرعت انتقال کمتری هستند.

خسیس ها خطی فشرده دارند، بین خطوط فاصله‎ای کافی نمی‎گذارند و از تمام سطح کاغذ استفاده می‎کنند. برعکس، اشخاص مسرف سه کلمه روی یک سطر می‎نویسند و خطوط دراز پایانی آنها، یادآور حرکت دست شخص بخشنده است.
خط کودکان، زشت و کج و معوج است، نشانی از فرهنگ ندارد و در طی یک کلمه و یک سطر بتدریج رو به درشتی می‌رود؛ یعنی حروف اول آنها از حروف آخر آنها کوچکتر است. وقتی به بزرگسالی می‌رسند، شکل خط منظمتر و بویژه استوارتر می‌شود. از آغاز پنجاه سالگی، در خیلی از حروف کشیده علامت خستگی را می‌توان یافت. و در حدود شصت سالگی، اثر لرزش در خط، حکایت از پیری .
خط مرد، استوارتر و گاهی خشن است .خط زن، خمیده‌تر است
در نامه‌های زنان، بیش از مردان، پس از امضا مطالبی افزوده می‌شود. گمان نمی‌رود که این امر، ناشی از حافظة ضعیف‌تر آنها باشد. بلکه بحق یا ناحق، از عدم ارضای آنان در آنچه نوشته‌اند ناشی می‌شود.

اینا نوشته های یه سایت بود به نظر خودم هم درسته!

Nooshin_d

نوشین
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

من در مورد بعضی افراد به یه نتیجه ای رسیدم . دستخط بعضیا متناسب با اسم و فامیلشونه ^-^ نمیدونم چه جوری بگم مثلا اگه کسی تو اسمش حرفایی مثل گ و ک و الف داره یه جورایی خطش درشت و کجه یا اگه حرفایی مثل س ش ن داشته باشه خطش یا ریزه یا خوشخطه چون تو بچگی تلاش میکنن اسم خودشونو بنویسن خود به خود این جوری میشه :-? این تجربه ی منه!!! :D به نظر من به شخصیت ربط نداره

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی

خط هر فردی بستگی به شخصیتش داره
بستگی به درونش داره
اون ارامشی که حالا بستگی داره تا چه حد باشه ;)) :-"

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

فک میکنم منظور نویسندگی نه دست خط!!!
دست خط هر آدم به شخصیتش ربط داره احتمالا ;))
ولی به نظرم با نوشته های فرد خیلی بیشتر ربط داره! ولی نمیدونم چطور میشه اون خصوصیات رو فهمید #-o کسی نمیدونه؟ :D

بالا