منم.....خیلی باحاله!!!!به نقل از yasna :اَه! خدا کنه که اشلی قبول کنه! من دوسش دارم!!
خدا رو شکر ، واقعا بدون آلیس نمیشد!به نقل از حامد مهدوی :همین الان خبر رسید قرارداد با این دو بازیگر امضا شده
منبع www.twilight.ir
واای خدارو شکر!!!به نقل از Samaneh.Z :خبر رسيد كه ساميت توانست با تمامي كالن ها ( پيتر فاسينلي «كارلايل » ، اليزلبت ريسر « ازمه » ، نيكي ريد « روزالي » ، جكسون رادبون « جاسپر » ) براي فيلم چهارم « سپيده دم » قرار داد امضا كند . همچنين حضور بيلي بروك بازيگر نقش چارلي سوآن هم براي فيلم چهارم حتمي شد .
www.twilight.ir
آره موافقم...تاره دنیل رادکلیف( :-&) هم سر فیلم 7 کلی کلاس گذاشته بود و میگفت دیگه نمی خوام در نقش هری بازی کنم و اینا ولی وقتی دستمزدشو زیاد کردن، قبول کرد...!!!تازه دنیل رادکلیف با هری پاتر تو کل دنیا مشهور شده اون وقت نمی خواد دیگه تو این نقش بازی کنه ... [-(!!!به نقل از settareh :اینا هی کلاس میذارن ولی خب آخرش میان دیگه!!![]()
فیلمشونو ندیدی؟!!!!به نقل از settareh :چه قدر هم که این رادکلیف بی خودیه... اصلا حالم از این فیلمای هری پاتر بهم می خوره!!! کتاب به اون قشنگی رو عوض کرده!!! اون رادکلیف و واتسون هم که دیگه عند ِ ....! :-&
البته منحرف نشیم این جا راجع به توآیلایته! اونم خوبه فقط کتاباشو خوندم وگرنه می دونستم چجوری از فیلمش ایراد بگیرم!!![]()
وای تو چطوری میتونی ادوارد و جیکوب و ندیده باشی!!!!به نقل از settareh :من نمی دونم چن وقته کلا تلویزیون رو روشن نکردیم!
آخه با خودن کتاب یه تصوری تو ذهن من میاد از قیافه و ها کلا حال و هوا و صدا هاشون و همه چی، در حالی فیلم سلیقه ی من نیست! میزنه تو ذوقم! ولی ایشالله در چند قرن آینده اگه تلویزیون روشن شد و از دوستام فیلمشو گرفتم حتما می بینم!![]()
عکساشونو که دیگه دیدم! حتی یه تیکه هایی از فیلمو تو اینترنت دیدم! ادوارد که خیلی زشته! جیکوب بد نیست! بلا دیگه واقعا زاقارته! رزالی هم ملکه زشتیه.. فقط جاسپر و امت خوبن!به نقل از esfrwms937 :وای تو چطوری میتونی ادوارد و جیکوب و ندیده باشی!!!!![]()
![]()
![]()
![]()