منم.....خیلی باحاله!!!!به نقل از yasna :اَه! خدا کنه که اشلی قبول کنه! من دوسش دارم!!
خدا رو شکر ، واقعا بدون آلیس نمیشد!به نقل از حامد مهدوی :همین الان خبر رسید قرارداد با این دو بازیگر امضا شده
منبع www.twilight.ir
واای خدارو شکر!!!به نقل از Samaneh.Z :خبر رسيد كه ساميت توانست با تمامي كالن ها ( پيتر فاسينلي «كارلايل » ، اليزلبت ريسر « ازمه » ، نيكي ريد « روزالي » ، جكسون رادبون « جاسپر » ) براي فيلم چهارم « سپيده دم » قرار داد امضا كند . همچنين حضور بيلي بروك بازيگر نقش چارلي سوآن هم براي فيلم چهارم حتمي شد .
www.twilight.ir
آره موافقم...تاره دنیل رادکلیف( :-&) هم سر فیلم 7 کلی کلاس گذاشته بود و میگفت دیگه نمی خوام در نقش هری بازی کنم و اینا ولی وقتی دستمزدشو زیاد کردن، قبول کرد...!!!تازه دنیل رادکلیف با هری پاتر تو کل دنیا مشهور شده اون وقت نمی خواد دیگه تو این نقش بازی کنه ... [-(!!!به نقل از settareh :اینا هی کلاس میذارن ولی خب آخرش میان دیگه!!
فیلمشونو ندیدی؟!!!! نصف که چه عرض کنم کل عمرت بر فناست!!! در اولین فرصت توصیه می کنم ببین!!!به نقل از settareh :چه قدر هم که این رادکلیف بی خودیه... اصلا حالم از این فیلمای هری پاتر بهم می خوره!!! کتاب به اون قشنگی رو عوض کرده!!! اون رادکلیف و واتسون هم که دیگه عند ِ ....! :-&
البته منحرف نشیم این جا راجع به توآیلایته! اونم خوبه فقط کتاباشو خوندم وگرنه می دونستم چجوری از فیلمش ایراد بگیرم!!
وای تو چطوری میتونی ادوارد و جیکوب و ندیده باشی!!!!به نقل از settareh :من نمی دونم چن وقته کلا تلویزیون رو روشن نکردیم!
آخه با خودن کتاب یه تصوری تو ذهن من میاد از قیافه و ها کلا حال و هوا و صدا هاشون و همه چی، در حالی فیلم سلیقه ی من نیست! میزنه تو ذوقم! ولی ایشالله در چند قرن آینده اگه تلویزیون روشن شد و از دوستام فیلمشو گرفتم حتما می بینم!
عکساشونو که دیگه دیدم! حتی یه تیکه هایی از فیلمو تو اینترنت دیدم! ادوارد که خیلی زشته! جیکوب بد نیست! بلا دیگه واقعا زاقارته! رزالی هم ملکه زشتیه.. فقط جاسپر و امت خوبن!به نقل از esfrwms937 :وای تو چطوری میتونی ادوارد و جیکوب و ندیده باشی!!!!