جشن سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع trustme
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جشن سمپادیا

منم با پگاه موافقم!! ;D

منم با ندا موافقم

من نميخوام جشنو تو كرج برگزار كنين.
اصلا بعد امتحانا توي هر مركزي يه جشن بگيريم بعد عكساشو بذاريم رو سايت.فارغ التحصيلا هم... . :-\ 8)

آقای بذرکار از کاشان می خواد پاشه بیاد تهران ، شما از کرج یک سر نمیای تهران ؟!

بگید فلسفش و من میام
راستی بعد از امتحانا میشه یا آخر محرم یا اوایل صفر جشن می خواید بگیریم؟

اين سايت بودو هست كه ما راحت از هر جايي با هم حرف بزنيم و خيلي واضحه كه حقيقي شدن روابط خيلي چيزهارو خراب ميكنه كه درست نميشن و نيازي هم به اين حقيقي شدن نيست!!
اگه ميخواين همون چند نفري دور هم جمع شين ولي بعيد ميدونم كلا دليلي قانع كننده وجود داشته باشه!!
تا موقعي هم كه دليلي نباشه،نميشه جز از كساني محدود،از بقيه انتظار داشت!!

;D
انتظاری از کسی نیست، دلیلی فعلا برای گفتن نیست، جای مشخصی فعلا نداریم، احتمال حضور من معلوم نیست، سعی در حضور مدیران هست، تاریخ رو که هنوز نگفتیم، تاریخ رو که شما باید بگین، من جواب اس.ام.اس می دم ولی نمی رسه، چه استقبال کردن ;D ، هیچ دلیلی برای دور هم جمع شدن کاربران فعال نمی بینین؟!
(من فکر می کردم افراد فعال فروم، بلاگ و نشریه بیان، یه سری شفاف سازی هایی و آشنایی هایی و ... !!)
پست اول تاپیک رو بخونین و بهش جواب بدین! با کسی هم موافقین پشت سرهم می گین ؟! ;D لطفا به ما کمک بیشتری بنمایید ;)

لازم نیست جشن در همه شهر ها باشه، چون نتایج متعاقبش اعلام می شه! برگزاری رو در هاله ای از ابهام نبرید (هاله سیاسی است!)
اگه فقط برای حال و احوال پرسی باشه که ... !!! (من هم اگه بتونم حتما میام تهران ! ولی تاریخ: محرم-صفر-شروع ترم!! :-&)

شاید من بیام.

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
...
اگه فقط برای حال و احوال پرسی باشه که ... !!! (من هم اگه بتونم حتما میام تهران ! ولی تاریخ: محرم-صفر-شروع ترم!! :-&)
اگه برای حال و احوال پرسی باشه حتمن میای؟

مگه می‌خوایم چی‌کار کنیم که تو محرم و صفر ایراد داره؟
اگه حرکت خاصی قراره انجام بدیم، زودتر بگین با امکانات لازم شرف‌یاب شیم!

آقا این چه وضعشه؟؟
نمیشه که به ملت بگین شما بیاین، میفهمین چی میخوایم بگیم.
اول توضیحات کامل کامل بدین تا اینجوری نشه که هی بحث باشه اینجا.

اگه فقط برای حال و احوال پرسی باشه که من همین جا میگم سلام علیکم خوب هستین شما؟ مرسی منم خوبم.

من از مدیران میخوام قشنگ اهداف و برنامشون رو اینارو بگن .

آقا،من هر چی نیما بگه ام...

آقا جان من كاري ندارم اگه ميخواهيد بيايد اگر هم نميخواهيد نيايد چرا با هم دعوا ميكنيد فقط اگر ميخواهيد همچين جشني بگيريد تابستان باشه تو شهريور كه من و مهسا هم بتونيم بياييم!

بازم شما دقت نمی کنین !
گفتم که خواهم گفت قبل از برگزاری مراسم. اما به دلایلی نمیشه گفت. چون اگر بگیم برنامه بهم میخوره.
البته مطرح کردن این بحث به معنای قطعی بودن برنامه نیست. فقط یک نظرسنجی هست که ببینیم که کی میاد کی نمیاد !

ولی من هنوز دلیلی واسه حقیقی تر کردن روابط نمی بینم!!
آخه اول باید این دلیل روشن بشه، بعد ببینیم آیا این دلیل خوبی واسه دور هم جمع شدن هست یا نه!

دقیقا!!
باید ما هم بدونیم لازمه این کار؟؟
و این که شما ها مدیر هستید، ولی لازمه در مورد تصمیما توضیح هم بدین!! نمیشه بگین و ما هم گوش به فرمان بگیم باشه!!

*به فارسی برگردانده شد*

به نظر من اگه اين جشن رو تابستون برگزار كنيد تعداد كساني كه ميان بيشتر خواهد بود. ثانيا اگه اين برنامه قطعي شد حتما بايد برنامه‌اش و اهدافش گفته بشه؛ مگه ميشه آدم جايي بره كه نميدونه اونجا چه خبره؟!! و مسئله‌ي بعدي اينكه هر چقدر هم بگيد اما بازم حقيقي كردن روابط مشكلاتي رو ايجاد ميكنه كه نميشه منكرش شد!

ما در مورد تصمیم ها توضیح می دهیم، چون مدیریم. ولی نه حالا !
فکر نکنم بتونیم همه را شرکت دهیم اندر این جشن!
به توصیه بعضی دوستان، فعلا در هاله(!) از ابهام قرار دارد!
ما از شما گوش به فرمانی انتظار نداریم.
دلیلی برای دور هم جمع شدن؟! مگه ما می خوایم دور هم جمع بشیم یا جشن بگیریم؟! این معانی اصلا به هدف ما نمی خوره ;D
به نقل از محمد مطهری :
بازم شما دقت نمی کنین !
گفتم که خواهم گفت قبل از برگزاری مراسم. اما به دلایلی نمیشه گفت. چون اگر بگیم برنامه بهم میخوره.
البته مطرح کردن این بحث به معنای قطعی بودن برنامه نیست. فقط یک نظرسنجی هست که ببینیم که کی میاد کی نمیاد !

... چند بار بگم دلیل جشن گفته خواهد شد. حالا شما هی بپرس.
حرف رو یکبار میزنن.
در ضمن قرار نیست ما چیزی از اون کارایی که تو ذهنمونه رو بگیم.

بذرکار: کاملاً

دوستان, اگر جشنی برپا بشه, به مناسبت تجلیل و گرامی داشتن پیشرفت و توسعه سایت سمپادیا خواهد بود, و صرفا بهانه ای برای دورهم بودن و صبحت در مورد مسائل سایت و دیگر موضوعات میباشد.

جزیات بیشتر در مورد نحوه برگزاری هم, با مشارکت و همکاری شما کاربران, بعدا اعلام خواهد شد.

من یه پیشنهاد
دارم
روز کارگاه فرزانگان
23،24،25 می تونن بیشتریا یه جا جمع شن
وقت خوب و علمی ای اه

Back
بالا