• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های اصفهان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع matin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

میتینگ میاید؟(اگه واقعا میاید تاریخی که میتونید بیاید رو پست بذارید)

• رای‌دهندگان
    43
پاسخ : سمپادی های اصفهان

بچه ها چقدر سخت میگیرین!یه امتحان میانترم میخواین بدینا!امتحان ترم نیست که!جای من بودین امتحان ترم می شدین 16.75 چیکار میکردین دقیقا؟! ;D
این همه حرصشو نخورین...

به نقل از sAr@ rsH :
سارا.فرزانگان 2.راهنمایی(پیش خانوم آصفی :-s;) )
با اینکه الان اصلا خانوم آصفی رو دوست ندارم،اما دلایلم کاملا شخصیه و برمیگرده به تعاملات ما به عنوان دانشجو با مدرسه یعنی واسه کارسوق و اینا....واقعا قدرشو بدونین...

نه به خدا اگه یه درصد مثلا فکر کنید من حرص امتحان رو میخورم
تولدمه شنبه ، اول کلی غصه خوردم روز تولدم امتحان گذاشته ، حالا کلا دیگه هرچی برنامه داشتم رو ریخت بهم
وگرنه ما نمره های درخشان رو سال دوم راهنمایی هم تجربه کردیم :د

به نقل از .mary. :
من به دلم افتاده امتحانش آسونه.‏(‏‏!!‏‏!‏‏)میرشفیعیم به ریاضی الف گفته که خیلی سخت نیست‏!‏
دوستان سال بالایی لطف کنن درباره امتحانای خ.موسوی توضیح بدن.(عاجزانه درخواست امید دادن داریم!)
سر امتحان هر کسی فکر میکنه خودش خنگه ولی بعد میفهمه همه همین فکرو با خودشون میکردن

با حرف بلو فلر موافقم!
خداییش امتحان اول حاج رحیمی رو هم گند زدیم. حداقل کلاس ما اینجوری بود!
اومده بودم میگفتم 12.25 شدم و میخندیدم فقط! بعد به هرکس میگفتم میگفت تو که خوب دادی! یکی شده بود 11، یکی 9، یکی 8 با اینکه امتحانش آسون بود اما ما خیییییییلی استرس داشتیم و همه گند زدیم. من اصن دوست ندارم دوباره تجربه کنم. حس میکنم دیگه سوما هم بیش از حد جو میدن! یه اتفاقی میفته دیگه ولش کنید فکر دوشنبه عصر رو بکنید 8-^ (من که نوبت دکتر دارم ;D شما چطور؟!)
البته من که قراره بیست بشم! صد در صد! (تا به حال کسی بیست شده از امتحاناش یا من قراره نفر اول باشم؟! ;) )

به نقل از niloofar.l :
با حرف بلو فلر موافقم!
خداییش امتحان اول حاج رحیمی رو هم گند زدیم. حداقل کلاس ما اینجوری بود!
اومده بودم میگفتم 12.25 شدم و میخندیدم فقط! بعد به هرکس میگفتم میگفت تو که خوب دادی! یکی شده بود 11، یکی 9، یکی 8 با اینکه امتحانش آسون بود اما ما خیییییییلی استرس داشتیم و همه گند زدیم. من اصن دوست ندارم دوباره تجربه کنم. حس میکنم دیگه سوما هم بیش از حد جو میدن! یه اتفاقی میفته دیگه ولش کنید فکر دوشنبه عصر رو بکنید 8-^ (من که نوبت دکتر دارم ;D شما چطور؟!)
البته من که قراره بیست بشم! صد در صد! (تا به حال کسی بیست شده از امتحاناش یا من قراره نفر اول باشم؟! ;) )
بابا ;D المپیاد نیست که ;D
دوست من که یه سال بالاتر از ما بود الانم هم رشته و همدانشگاهیمه 20 شد همون اولین امتحان حسابان با موسویو!و میگفت اونایی که کم آوردن به خاطر این بود نصفش که تحت تاثیر جو قرار گرفتن...همه میان جو میدن!اگه با آرامش به سوالا نگاه کنی اصلا چیزهای عجیب و غریبی نیستن!

درمورد خانم حاج رحیمی: اول راهنمایی ;D امتحان میان ترم ترم2 رو شدم 11.75 ;;) کیمیا هم که رتبه 4 تجربی شد با ریاضی 100 درصد شد 12.75 ;;) خودش هنوز که هنوزه اینو یادآوری میکنه :)) یادش بخیر... ;D
کلا اینکه این نمره ها به هیچ کجا برنمیخورن...فقط اینارو خیلی خوب یاد بگیرین...خیلی!

ایول به کیمیا!
من که اصن منتظر چیز بدی نیستم!
فقط تعداد زیادی سوال که باید تو 80 مین حل کنم ( و بیست بشم :دی)

دقيقا فقط بايد بخونيم براي اينكه ياد ﺑﮕﯿﺮيم
امتحان عربي رو اينقدر بقيه كلاسا كفتن بخونيد و نخونيد فرقي نداره من خيلي كم خوندم و اكه ميخوندم كامل ميشدم
اصن ما 20 ميشيم :د

آصفی راهنمایی 2 رفته؟ مدیره اونجا؟ پس مدیر راهنمایی 1 کیه الان؟

نه!
راهنمایی ما رو میگن فرزانگان دو اون شعبه رو میگن یک!

به نقل از niloofar.l :
نه!
راهنمایی ما رو میگن فرزانگان دو اون شعبه رو میگن یک!

شما کجائین؟ ;D خیابون فردوسی؟

Back
بالا