- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اصفهان
- رشته دانشگاه
- معمارم
بدون موضوع
چقدر شهرمونو دوس دارم
مثه یه کتاب تاریخ میمونه
چقدر شهرمونو دوس دارم
مثه یه کتاب تاریخ میمونه
به نقل از ArieR BoY :عصبانی نشو :) گفته شده: هر روز تعطیلی 400 میلیارد تومن خسارت ور میداره یعنی ملت اینقدر پرکارن؟؟؟ (اونم فقط تو اصفهان!!!)
برای اون تاپیک آقا پلیسه اضافه باید بکنم که خیلیه بهت گیر نداده چرا پشت سر هم دو تا پست دادی !! حالا میادش !
اما با هاشون در نیفت اونوقت هر چی پست میدی میان پاکش میکنن مقاومت کنی بنت میکنن![]()
امروز کوه صفه پیدا بود اما شهر یکم بالاش قهوه ای و خاکستری بود! مگه این آلاینده ها دود چی چیه ؟![]()
شما ها از حال و هوای تعطیلی اومدین بیرون؟ (من هنوز به حال نرمال برنگشتم (
![]()
بله.من سال گذشته هم بودم.به نقل از نمكي :خب باز محرم شد و مدرسه ي ما مراسم داره....كيا ميان ببينمشون؟؟ميدونيد كه اژه اي2 (دبيرستان) هم بهشون مسءوليت ميدن!
سال قبل با آقای لقمانی اومدیم.به احتمال زیاد امسال نمیایم.به نقل از نمكي :اه؟؟ پس چرا اينجا نگفتي....چن نفر ميان از اونجا؟
ممنوع.ولی میاریم مشکلی نیستبه نقل از نمكي :جا نداريم امسال....
راسي موبايل تو. اژه اي 2 چيجورياس؟؟
حالت خوبه؟میگی میاین چن نفر میاین بعد میگی جا نداریم؟به نقل از نمكي :جا نداريم امسال....
شنیدم ولی به ما که هیچی نگفتن!!! ریاضیام میتونن بیان؟؟؟؟؟به نقل از 3pde.f :کسی این همایش زیست تو مدرسه ی ما رو شرکت میکنه؟
مثه این که گفتن اژه ای و فرزانگان 2 میان
والا من عاشق زیستم ولی به زور اومدم ریاضی حالمم به هم میخورهبه نقل از Mozartine :شما رياضي اي و ميخواي همايش زيست شركت كني؟!
این محلت ارسال که گفتی چی هست؟برا شرکت باس چکا کرد درست توضیح بده :-\ :-\به نقل از 3pde.f :دیدین گول خوردین
مال ریاضیام هست همه میتونن بشرکتن.
ولی مثه این که اژه ای محلت ارسال اثارش بیشتر از ماست!