• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های اصفهان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع matin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

میتینگ میاید؟(اگه واقعا میاید تاریخی که میتونید بیاید رو پست بذارید)

• رای‌دهندگان
    43
پاسخ : سمپادی های اصفهان

اهم....

يه خبر از اژه اي 1 :

مديران و مسئولين فهميدن عصر عصر ارتباطه و دانش اموزا هم ارتباط دوست دارنو وابستن....واسه همين از اين پس كارت شارژ هاي ايرانسل و همراه اول در بوفه ي مدرسمون به فروش ميره :)) :))

بچه ها هم استقبال كردند.و....مخصوصا 5 تومني ايرانسل..... :))

چه مسعولین باحالی :)) :)) :)) :))

جدیدا تو مدرسمون ، در دژ رو ميبندن اما در اصلي رو نه...اينقدر تو محوطه ي نرده دار مدرسمون راه در رو داریم که با این در ها حل نمیشه ;D

خدايي مركز از مركز ما بزرگ تر و بي در و پيكر تر پيدا ميشه؟

به نقل از بهراد Mdl :
سلام! :)
بچه ها، هر کدوم از شما می تونه نماینده وبسایت سمپادیا و نشریه انجمن علمی سمپاد باشه تو مرکز خودتون!! <:-P می تونید با مدیرتون صحبت کنین که اگه نشریه ای که انجمن علمی سمپاد می ده بیرون مورد تأییدش باشه، :-? تو مدرستون پخش بشه!! =D> اینم یه قدم کوچیکه ;D در راه مبارزه با انحلال سمپاد... :(( :(( X-(
لینکش اینجاست:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,65453.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,50987.0.html

بهم خبر بدین، لطفاً، ممنون!! :-[

عجيبه اينجا ديگه خبري از اسپم ها نيست.... :-"

يك سوال اصلا مراكز اصفهان تا حالا همايشي چيزي داشتن؟؟؟تو سه سال اخير؟؟چه با فارغ التحصيلا چي بي فارغ التحصيلا...تا جايي كه من ميدوم(معمولا ميخونم و ميشنوم ;D) بقيه مركزا دارن اما ما چي داريم؟

به نقل از نمكي :
عجيبه اينجا ديگه خبري از اسپم ها نيست.... :-"

يك سوال اصلا مراكز اصفهان تا حالا همايشي چيزي داشتن؟؟؟تو سه سال اخير؟؟چه با فارغ التحصيلا چي بي فارغ التحصيلا...تا جايي كه من ميدوم(معمولا ميخونم و ميشنوم ;D) بقيه مركزا دارن اما ما چي داريم؟
اینم حرفیه!

ما خدا رو داریم ظاهرا
هیچی نبوده تا حالا

آقا قدر این خانوم محمدی فرد رو بدونید بگید پرستو خیاممی هم سلامشو رسوند من خیلی دوستش دارم ;)

دوستان اصفهانی می شه یکم از امکانات مدرستون واسم بگید شنیدم یه طرح خواب در مدرسه دارید..... مدرستون تو مجموعه دانشگاست؟ ارتباط مدرسه دخترونه پسرونه سمپادتون چه جوریه؟

ما اژه اي ...امكاناتمون خوبه ...بخور نميره....ارتباط هم تازه دارن يه همايشي برگزار ميكنن ظاهرا تو فرزانگان كه فكر كنم برا خودشونه ;D

خواب در مدرسه:مجمع بچه ها پنجشنبه ميمونن تا بعد نماز مغرب دو (شايدم هر ماه)ماهي يه بار شب نشيني ميشه كه كلن 5 شنمبه صبح كه مياي مدرسه شمبه ظهر ميري خونه

اگر تو ي محرم هم (يه روز قبل از تاسوعا.تاسوعا.عاشورا)بخواي تو مراسم كمك كني ميتوني شب هارو بخوابي

توي عيد هم ميتوني براي خر زدن بموني مدرسه ;D

بله تو داشنگاس...توي كوهپايه هست...كوه صفه.....ارتباطم كه گفتم ;D

ما هم امکانات جدید پیدا کردیم ;D ژتون میگیریم ، روز های زوج غذا میدن، واسه ورزش احتمالا میریم ورزشگاه از این به بعد، البته قطعی نشده هنوز، انگار data show خریدن واسه مدرسه!

کارسوق هم هست هر از گاهی، 5 شنبه کارسوق خبرنگاری و عکاسی خبریه همایش زیست هم قراره باشه کلاس اضافه ها هم از3 شنبه هفته دیگه شروع میشن...

Back
بالا