babak_eb
کاربر فوقحرفهای
پاسخ : سمپادی های اصفهان
بابک هستم . خوب هستم. شهیداژه ای 1 هستم. ... هستم.
بابک هستم . خوب هستم. شهیداژه ای 1 هستم. ... هستم.
به نقل از hermes :اين خيريه ما شروع نشده!
بقيه چه طور؟
مال ما كه خريد نداره!!!خريد مال دختراس !!به نقل از پگاه :والا من اطلاعاتم در این حده که تورنومنتو خانه ریاضیات طرح نمیکنه!
خیریه ما از شنبه بود، امروز تموم شد، به همه غرفه دارا از همینجا خسته نباشید میگم ولی خدایی از پارسال و پیارسال به شدت بی بخار تر بود خوش گذشت ها، ولی...
اون فوتبال معلما که نیست کلا بی مزه میشه
من هی همه اش دنبال یه چیز جامد، غیر خوردنی بودم که بخرم یادگاری بمونه، نبود! همه اش یا خوردنی بود یا اونی که من میخواستم نبود، پارسال کلی کارت و باکس کوچیک و پیکسل و ... خیلی از اینجور چیزا بود . در نهایت یه دستبند از یکی از غرفه ها خریدم به عنوان یادگاری از بازارچه 89
به نقل از hermes :مال ما كه خريد نداره!!!خريد مال دختراس !!
برنامه هاي ما به جز ورزشي ها يه چيزاي تابلو ييه
مسابقات ايكس باكس!
مسابقات واركرافت!!(يه بازي كاميوتري )
مكعب روبيك
مسابقات كانتر(اينم يه بازيه كامپيوتريه )
بخور بخور هم كه رديفه (جيگركي،ذرت،كنتاكي،انواع سيب زميني و....)
اما قسمت مورد علاقه ي من...سينما ....اول كلي گير دادن(پارسال) اما من بعدش اواتار و 2012 رو بردم رو پرده كسي هم گير نداد بهمون در واقع لابه لاي زبان اصلي چندتا وطني گذاشتيم
امسال ميخوام اگه شد لا به لاش چند تا وطني و يا ترجمه شده بذاريم (هدف تقويت زبان انگليسي بچه هاس )
Game net ه مال ما بود... لپتاپ من داغون شد...از كت و كولم افتادم..٣روز بردم اوردم، فرض كن كليد بك سلشم ور اومد!!!!به نقل از پگاه :جوری حرف میزنین انگار ما نمیدونیم وارکرافت و کانتر چیه!
ما با توجه به مدیر بسیار محترم یه سری محدودیت های جدی داشتیم
از این مسابقه ها خفیف ترش رو داشتیم ما ، روبیک بود، فوتبال دستی هم بود دارت هم بود، یه غرفه گیم نت هم بود 3 تا لپتاپ آورده بودن پول میدادی میشستی
به نقل از Mozartine :Game net ه مال ما بود... لپتاپ من داغون شد...از كت و كولم افتادم..٣روز بردم اوردم، فرض كن كليد بك سلشم ور اومد!!!!
٣ تا بازي ٤GB هم نصب كردم روش مجبور شدم بعضي فايل هامو ديليت كنم...ولي عوضش خوب اين ٣روز need for speed(carbon و PES زدم ..حال داد بسي
به نقل از ArieR BoY :عزیزان کمتر ریا (ر ی ا) کنید