farbod007
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید اژه ای 2
- شهر
- اصفهان
پاسخ : سمپادی های اصفهان
میتیمگ چی چی هست .
به منم بگین
میتیمگ چی چی هست .
به منم بگین
به نقل از نمكي :يه سوالي:
ارتباط مراكز 1و 2 دبيرستان باهم كم نيست؟؟
به نقل از پگاه :دخترونه هم همینطوره ، راه ارتباطی نیست آخه
ارتباطشون فقط توی مراسمات مذهبی و فارغ التحصیلاستبه نقل از نمكي :يه سوالي:
ارتباط مراكز 1و 2 دبيرستان باهم كم نيست؟؟
به نقل از پگاه :دخترونه هم همینطوره ، راه ارتباطی نیست آخه
وقتي اين مشكلات هست حاضر نميشن ارتباط برقرار كنن بخاطر همين بچهها نميتونن كاري بكنن بايد مسئولاي مدرسه يه كاري بكنن. مثلا برنامهها رو مشترك بذارن.به نقل از نمكي :براي همينه كه ميگم ارتباطمون بيشتر بشه تا اينجور مشكلات از بين بره :)
من میگم جمعه ها باهم یه پارکی جایی بریم .....به نقل از nimafo :ارتباطشون فقط توی مراسمات مذهبی و فارغ التحصیلاست
به نقل از TFire :وقتي اين مشكلات هست حاضر نميشن ارتباط برقرار كنن بخاطر همين بچهها نميتونن كاري بكنن بايد مسئولاي مدرسه يه كاري بكنن. مثلا برنامهها رو مشترك بذارن.
راستشو بگم منم دوست ندارم چيزي بينمون مشترك بشه
به نقل از farbod007 :من میگم جمعه ها باهم یه پارکی جایی بریم .....
یا مثلا بریم کوه .......
همه اژه ای 1 و 2 و فرزانگان 1و 2 ........
من نمیدونم چرا این ها هیچ شناختی از هم ندارن ....
مخصووصا من ...
راستی پارک ایینه خونه کجاست ؟
من اونور شهر رو فقط تا شعاع 1 کیلومتری توخچی رو بلدم .....
با 4 تا خیابون دذیگه
منم همین فکرو میکردم ولی چند نفرشونو که دیدم فهمیدم کلن اشتباه میکنیم بعضیاشون شاید عصبی باشن ولی نه ازدست ما دوستامون هم خیلیاشون فرزانگان ۲هستن با چند نفرشونم که صحبت کردم یه چیزایی در مورد همایشای مشترک و اینا گفتیم حالا اول باید از مسولین بپرسیم اگه کمکی نکردن یه سری راههای دیگه هم هستبه نقل از TFire :منظورتون شعبههاي يك و دو؟ فكر نميكنم عملي باشه! چون بچههاي تازه رو از اونايي كه از راهنمايي بودن جدا كردن اونا يه كينههايي دارن.
به گوش مسووولین برسه .......به نقل از نمكي :من دارم يه فكرايي ميكنم...تا همكاري نباشه عملي نميشه...مسئولا كاري نميكنن خودمون بايد كاري كنيم..... ^-^...
بايد يه گروه تشكيل بديم كه يه سري فعاليت مشترك توي مراكز هر شهر راه بندازه......
شما چه گيري دادي فرزانگان و اژه اي با هم باشن؟؟.....اصلا خوب نميشه...اولا كه فرزانگانيا سايه بعضي از ما رو با تيرميزنن....دوما يه مسئله اي هست به نام انتنيسم(قبلا نم گفتم:اين سندروم تو خواهران خيلي ديده ميشه)....فكر ميكنين اگه قضيه به گوش مديراي مسئولي چيزي برسه چي ميشه؟
مدرسه ي ما كه موقعيتش نسبت به 2 شاهكار ترهبه نقل از Sp¤iled GIRL! :منم همین فکرو میکردم ولی چند نفرشونو که دیدم فهمیدم کلن اشتباه میکنیم بعضیاشون شاید عصبی باشن ولی نه ازدست ما دوستامون هم خیلیاشون فرزانگان ۲هستن با چند نفرشونم که صحبت کردم یه چیزایی در مورد همایشای مشترک و اینا گفتیم حالا اول باید از مسولین بپرسیم اگه کمکی نکردن یه سری راههای دیگه هم هست
فقط من دوتا موضوعو نمیدونم:
۱ چرا از فرزانگان دو کسی اینجا نیست
۲ چرا اینقدر از ما دوره مدرسشون هر چی هم جاشو عوض میکنن بازم از ما دورن
فکرات چیان ؟؟؟؟/به نقل از نمكي :من دارم يه فكرايي ميكنم...تا همكاري نباشه عملي نميشه...مسئولا كاري نميكنن خودمون بايد كاري كنيم..... ^-^...
بايد يه گروه تشكيل بديم كه يه سري فعاليت مشترك توي مراكز هر شهر راه بندازه......
شما چه گيري دادي فرزانگان و اژه اي با هم باشن؟؟.....اصلا خوب نميشه...اولا كه فرزانگانيا سايه بعضي از ما رو با تيرميزنن....دوما يه مسئله اي هست به نام انتنيسم(قبلا نم گفتم:اين سندروم تو خواهران خيلي ديده ميشه)....فكر ميكنين اگه قضيه به گوش مديراي مسئولي چيزي برسه چي ميشه؟
مدیر ما هم زیاد حرف زد ولی من که زیاد چیزیشو نفهمیدم ......به نقل از پگاه :دوستان فرزانگانی نظرتون در مورد مدیر جدید چی بود؟
خدایی خیــــلی حرف زد سر صف! تا ساعت 8:30 داشت حرف میزد! ما که صف های آخر داشتیم خاطره تعریف میکردیم واسه هم، 60 دور تذکر دادن از اطراف بهمون
حس میکنه از پس ما برمیاد میخاد معنای واقعیه نظمو تجربه کنیم!این خانم جدیده که تو دفتره چیکارست?خانم ربیعی کجان?به نقل از پگاه :دوستان فرزانگانی نظرتون در مورد مدیر جدید چی بود؟
خدایی خیــــلی حرف زد سر صف! تا ساعت 8:30 داشت حرف میزد! ما که صف های آخر داشتیم خاطره تعریف میکردیم واسه هم، 60 دور تذکر دادن از اطراف بهمون