zedkeivan
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید اژه ای 2
- شهر
- اصفهان
پاسخ : سمپادی های اصفهان
نگران نباش
خودم همه رو میکشونم اینجا
نگران نباش
خودم همه رو میکشونم اینجا
دوست عزیز هم مدرسه ای .... فارسی سعی کن بنویسی ...به نقل از zedkeivan :negaran nabash
khodam hamaro mikeshunm inja
نع!من باش مشکلی ندارم!امروزم که دیدی چه خنک شده بود با تکرر ...!به نقل از niloofar.l :تو کلاس ما اون روز خودشو کشت که یه نفر داوطلب بشه بره تمرین حل کنه
ما هم مثل این اسکلا فقط نگاهش کردیم
هیچ کس حاضر نبود بره پاتخته و موسوی هم خودش همش رو حل کرد
من سر کلاسا این دیوونه میشم! خوبه درسش از بقیه جلوتره! اگه عقب باشه چیکار میکنه؟!
:Erorrمیشه بیای بگی چرا ازش خوشت میاد؟! من کلا هرسال لاو ریاضی و معلم ریاضیام اما امسال حالم از موسوی به هم میخوره
slm khoobi?به نقل از matin :من متینم و در حال حاظر در اژهای 2 درس میخونم و 1دبیرستانم B-)
wow!به نقل از Niayesh.R :میشه یکی بیاد واسه من توضیح بده؟
چرا ما باید انشا بنویسیم؟
+ امتحان های خانم نصراللهی سخته؟
چه خبر فربد جووووون؟خوبیییییی؟به نقل از farbod007 :دوست عزیز هم مدرسه ای .... فارسی سعی کن بنویسی ...
رفیقات رو بردار بیار اینجا ... مدرسه ما از همه باحال تره ( جهت ایجاد حس رقابت البته از نوع سالمش )
به نقل از مــهــنــدس! :( :خوش اومدی زِد کیوان جون
اژه ایا اینجا رو غرق کردن چ 1 چ 2 داره تعدادمون سر جمع به 10 میرسه 3:
آخه تویی که اعتماد ب نفست بالاس :-s مثن من خدایی دس و پام میلرزید مسلما اینا چیزایی نبود که بلد نباشم ... اما از اون اول اومد ک نسازه بام . وگرنه .... رو یادته ؟ صاف صاف 2 تا سوالو وایساد نگا کرد.حتی واسه اولی 1 چیزی گف ک کل تعیین علامت رف زیرسوال بش راحت گف چرا ؟ گف نخوندم . گف بشین ! خدایی رفتاری که با من داش بحق بود ؟! اونم به عنوان اولین نفری که صدا میزنه تو سال . (مریم داوطلبی بود)به نقل از بلــــو فلـــِــــر :مریم من که گفتم ! خواهرم باهاش سوم حسابان داشته میگه تا میرید پا تخته بهش بگید که صبر کنه تا خودتون حل کنید . آدم نباید جلو معلم موش بشه خب .
مثلا مگه خود تو نبود داوطلب شدی اصن کاریت نداشت! وقتی آدم موش بشه جلو معلم ،اونم گیر میده دیگه.باید جلو معلم حتی اگه هیچی بلد نیستی هم جوری رفتار کنی که انگار از خودش بیشتر بلدی.